Serijo so snemali od leta 1987 do leta 1995. Foto: Twitter
Serijo so snemali od leta 1987 do leta 1995. Foto: Twitter

A prav Ashley in Mary-Kate Olsen (upodobili sta lik Michelle), ki sta v seriji začeli igrati, ko sta bili stari komaj nekaj mesecev, sta na srečanju članov zasedbe manjkali. So se pa na pikniku družili Bob Saget (Danny), Dave Coulier (Joey), John Stamos (Jesse), Candace Cameron Bure (D.J.), Jodie Sweetin (Stephanie), Lori Loughlin (Becky), Scott Weinger (Steve) in Andrea Barber (Kimmy).

Od prvega dela nekoč zelo priljubljene humoristične serije letos mineva že 25 let, zato so se ustvarjalci odločili, da se zberejo, si privoščijo torto in obujajo spomine. Glede na fotografije, ki sta jih na Twitterju objavili 36-letni Candace in Andrea, lahko sodimo, da se ekipa še vedno odlično razume.

Candace, ki je v seriji upodobila najstarejšo hčerko družine Tanner, je na svojem profilu na Facebooku zapisala, da so med branjem scenarijev celo našli epizodo, ki se je nihče ni mogel spomniti. Barberjeva, ki pa je igrala njeno najboljšo prijateljico, je na Twitterju objavila: "Rada imam svojo družino iz Polne hiše."

Več o igralcih iz Polne hiše si lahko preberete tukaj, spodaj pa si oglejte nekaj fotografij njihovega druženja ob 25. obletnici.