Jennifer konkretnih imen ni želela razkriti. Foto: EPA
Jennifer konkretnih imen ni želela razkriti. Foto: EPA

Čeprav se je Jennifer, preden je zaslovela kot igralka, ukvarjala tudi z manekenstvom, je na poti do zvezd naletela na številne prepreke in hudobne jezike - nekateri so mislili, da je predebela, drugi pa, da je preneumna.

Mladenka brez dlake na jeziku se je izpovedala za britansko revijo Harper's Bazaar: "Nekdo mi je rekel, da sem debela, da me bodo odpustili, če ne shujšam. Prinesli so mi moje fotografije, na katerih sem bila skoraj gola, in dejali, naj jih uporabim za motivacijo."

Igralka, ki je zaslovela z vlogo v filmu Igre lakote, je dejala, da jo ti očitki še vedno bolijo, čeprav številni mislijo, da je na njih že pozabila. "Bila sem mala deklica. Bila sem prizadeta," je priznala J. Law in dodala: "To se mi ne bo zgodilo nikoli več. Če mi kdo le poskuša omeniti besedo dieta, mu odvrnem, naj od****." Prav zaradi takšnega odnosa pa je postala nova ljubljenka Hollywooda.

Jennifer tudi sicer velja za skromno in odkrito dekle, ki je kljub nenadni slavi in bogastvu ostala na realnih tleh. Pravi, da je za to 'kriva' njena družina, ki ji nikoli ne bi dovolila, da se spremeni v divo.