23-letna igralka se je odločila, da si bo po nedavnih projektih vzela daljši odmor od igralskega poklica. Foto: EPA
23-letna igralka se je odločila, da si bo po nedavnih projektih vzela daljši odmor od igralskega poklica. Foto: EPA

Pred kratkim se je pojavila v javnosti z dragim prstanom, in to je bilo dovolj, da so se ameriški mediji razpisali o novi potencialni hollywoodski poroki. Ta naj bi se zgodila v bližnji prihodnosti, saj sovpada z odločitvijo igralke, da si bo vzela odmor po napornem tempu, ki ga je imela v zadnjih letih.

Par, ki poudarja, da kljub slavi želi ostati "normalen" in uživati v svojih mladostniških letih, se je spoznal na snemanju visokoproračunskega filma Možje X: prvi razred. Po dveh letih sta razmerje za nekaj časa prekinila, težava pa naj bi bila predvsem razdalja, saj igralka živi v Los Angelesu, on pa v Londonu. Med snemanjem novega dela filmske franšize Mož X sta prijateljevanje obnovila, skupaj pa sta se pojavila tudi na letošnji podelitvi oskarjev.

Čeprav veliko parov raje loči delo in partnerstvo, pa je Nicholas povedal, da uživa, ko dela z Jennifer: "Zabavno je, saj si v tem poslu precej časa ločen drug od drugega. Tako da je krasno, kadar snemava skupaj, saj lahko dejansko nekaj časa preživiva skupaj."