58-letna manekenka in igralka ima skupaj z Jaggerjem štiri otroke. Foto: EPA
58-letna manekenka in igralka ima skupaj z Jaggerjem štiri otroke. Foto: EPA
Jerry Hall
Hallova je junija 2012 sodelovala v reprizi s pullitzerjem nagrajene igre Love Letters, kjer je teden dni preživela v gledališču Galety Theatre. Foto: EPA

Za nekdanjo ženo Micka Jaggerja je tudi tveganje, ki se lahko pojavi ob takšnih posegih, "idiotsko", je še dejala v pogovoru za revijo Hello!. 58-letna mati štirih otrok se zgraža že samo ob ideji lepotnih operacij in vse, ki se odločijo zanjo, označuje za "patetične in negotove". "Neumno je, ker ob tem tvegajo svoja življenja. Vsakič ko se odločiš za anestezijo, ubiješ veliko možganskih celic. Zakaj bi si to naredili? Lahko se okužiš in umreš," je dejala Hallova.

A hkrati je priznala, da razume pritisk, ki ga doživljajo starejše igralke v svojem poklicu. "One morajo doživljati to in to spoštujem. Žal mi je za njih, ker so prisiljene v to," je dejala manekenka in igralka, a obenem se sprašuje, zakaj se za te posege odločajo običajne ženske. "Če želijo možje zapustiti svoje žene zaradi 19-letnega dekleta, jih bodo v vsakem primeru. Ni botoksa na svetu, ki bo spremenil to," je še dodala Hallova.

Z Jaggrom še vedno prijatelja
Svoj mladostniški videz po drugi strani pripisuje jogi in plavanju kot tudi zdravi prehrani, ob kateri se poskuša izogibati kruhu in sladkorju. "Moj obraz in telo sta bila orodje v moji karieri in tega se zelo zavedam," je povedala Hallova.

In čeprav sta z Jaggerjem že nekaj let ločena, ostajata v stikih in bosta preživela božič skupaj z njunimi štirimi otroki. "Iskreno ga imam rada: je zabaven, pameten, trudi se po svojih najboljših močeh in je odličen oče. Mislim, da sem izbrala zelo dobro - moji otroci so pametni, lepi in talentirani," zato ne obžaluje ničesar, je še poudarila, a hkrati dodala, da Jagger ni človek, s katerim bi preživela svoja zrela leta.