Za Hammom vzdihujejo mnoga dekleta. Foto: Reuters
Za Hammom vzdihujejo mnoga dekleta. Foto: Reuters

vezdnik serije Oglaševalci (Mad Men) Jon Hamm je končal enomesečno zdravljenje zaradi odvisnosti od alkohola.

"Ob podpori svoje dolgoletne partnerice, igralke in producentke Jennifer Westfield je Jon Hamm nedavno končal zdravljenje, ki je povezano z njegovim bojem zaradi odvisnosti od alkohola. Oba prosita za spoštovanje zasebnosti, saj gre za občutljivo temo," je sporočil njegov predstavnik.

44-letni zvezdnik je sicer nedavno v pogovoru za revijo People spregovoril o pasteh hollywoodske slave. "Pred leti sem moral preživeti s 5.000 dolarji na mesec, kar se mi zdi precej učinkovit način za izogibanje razvratu. Imel sem komaj dovolj denarja za plačilo najemnine, kaj šele, da bi lahko vsak večer preživel na zabavah. Nikoli me ni zanimala klubska scena. Imam kar nekaj prijateljev, ki so lastniki lokalov in pogosto so me vabili k sebi. A vedno sem jim odgovoril: 'Prestar sem za to. Počutil bi se kot kakšen dedek med vsemi mladeniči.'"

Hamm v seriji Oglaševalci igra strokovnjaka za oglaševalski posel Dona Draperja, ki se tudi rad predaja opojni kapljici. Čeprav se bo serija konec leta iztekla, Hammove kariere ne bo konec, saj ima vlogi v dveh Netflixovih serijah, Unbreakable in Wet Hot American Summer.