Skupaj sta zaigrala v gledališču in snemala film Anna Karenina. Foto: EPA
Skupaj sta zaigrala v gledališču in snemala film Anna Karenina. Foto: EPA

Skupaj sta sodelovala lani pri predstavi Anne Christie v londonskem gledališču Donmar Warehouse. Par so večkrat ujeli skupaj, zdaj tudi med poljubljanjem v nekem nočnem klubu, poroča Daily Mail.

39-letni igralec je bil sicer več let v zvezi z igralko Sienno Miller. Imela sta precej burno razmerje in se večkrat razšla ter znova pobotala. Ljubezensko razmerje sta začela leta 2003, dve leti pozneje sta se zaročila, nato pa sta se leta 2006 razšla, ker jo je Jude prevaral z varuško svojih otrok, ki jih ima iz preteklih razmerij.

Znova sta se zbližala leta 2009, pozneje sta se še enkrat zaročila, načrtovala poroko in zvezo dokončno prekinila v začetku lanskega leta. Pred dobrim mesecem pa je v javnost pricurljala novica, da 30-letna igralka s svojim novim izbrancem Tomom Sturridgom pričakuje otroka.

Morda je to spodbudilo Juda, da svojega novega dekleta, ki velja za eno najbolj nadarjenih mladih igralk v Angliji, ne skriva več pred očmi javnosti. Kot poroča Daily Mail, naj bi šlo za resno razmerje, za Juda prvo po koncu zveze s Sienno.