Iz sveta znanih
(1)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.7 od 3 glasov Ocenite to novico!
Julia Roberts
Julia Roberts si je vmes oddahnila od hollywoodske džungle in uživala v vlogi mame. Foto: EPA

Dodaj v

Julio Roberts pri pameti ohranja - šivanje

Vzgajanje treh otrok tudi za zvezdnike ni mačji kašelj
22. maj 2010 ob 20:36
Los Angeles - MMC RTV SLO

Tudi če si Julia Roberts, ob petletnih dvojčkih in dveletnem nadobudnežu ni enostavno ostati priseben. A Julia ima rešitev - šivanje.

42-letna zvezdnica je med gostovanjem v pogovorni oddaji Oprah pojasnila, da ni lahko vzgajati treh otrok (dvojčka Phinnaeus in Hazel imata pet let, Henry pa dve leti), a je našla način, kako odmisliti vse težave - začne šivati. "To je preprost način, kako ohranjati zdravo pamet. Do zdaj sem naredila že več velikih blazin za otroke in nekaj preprostih, širokih hlač za Dannyja," je Oprah razložilo Čedno dekle.

Robertsova, ki se je po rojstvu dvojčkov umaknila iz bleščega Hollywooda, pravi, da večinoma uživa v vzgoji otrok: "Večinoma so zares angelski in pravi mali čudeži. Občutek, da imaš otroke, je nebeški. Tako lepo jih je imeti v hiši - kljub kaosu, ki je vedno prisoten, in kljub temu, da miru skoraj ni."

Sicer pa igralka, ki se na velika platna vrača 13. avgusta s filmsko priredbo knjige Elizabeth Gilbert z naslovom Jej, moli, ljubi, najbolj uživa, ko opazuje svoje otroke zjutraj, ko se prebujajo. "To me zares fascinira," še pravi priljubljena igralka.

T. K. B.
Prijavi napako
Komentarji
user491
# 25.05.2010 ob 15:04
... ena tistih bednih novic
Kazalo