Biber, ki se skuša odpočiti od naporne turneje, je ob zapuščanju cerkve zbil paparaca. Foto: EPA
Biber, ki se skuša odpočiti od naporne turneje, je ob zapuščanju cerkve zbil paparaca. Foto: EPA

Glasbenik, ki se je v sredo udeležil večerne maše v teatru Saban na Beverly Hillsu, je med zapuščanjem cerkve s svojim poltovornjakom zbil paparaca. Po poročanju policijskega oddelka z Beverly Hillsa se je nesreča zgodila okoli pol desete ure zvečer, Bieber pa je po nesreči skupaj s poškodovanim fotografom počakal na prihod reševalcev in policije.

57-letnega fotografa so odpeljali v bolnišnici, kjer so ugotovili, da je lažje poškodovan, še poroča CNN.

Turneja Purpose: 40 držav in 150 koncertov
Bieber je pred dnevi odpovedal preostanek svetovne turneje, ki jo je začel marca 2016. Poppevec je kot prvega odpovedal sobotni nastop v teksaškem mestu Arlington in vse koncerte, ki mu sledijo. Imetnikom vstopnic bo povrnjen denar.

Kot je pojasnil pevčev predstavnik, je to storil zaradi izčrpanosti. "Počutil se je, da svojim oboževalcem na koncertih ne more več ponuditi tega, kar bi si zaslužili. Je perfekcionist, zato svojih oboževalcev ni želel razočarati s slabimi nastopi. Resnično je izčrpan," je za revijo People dodal njegov prijatelj.

23-letnik je sicer v okviru svoje turneje Purpose v 40 državah po svetu izvedel kar 150 koncertov. Naletel pa je tudi na nekaj težav, saj so njegove koncerte zaradi pevčeve kontroverznosti že pred odpovedjo turneje prepovedali na Kitajskem.