Kirsten Dunst in Garrett Hedlund sta še januarja delovala kot srečen par. Foto: Reuters
Kirsten Dunst in Garrett Hedlund sta še januarja delovala kot srečen par. Foto: Reuters

33-letna Dunstova in 31-letni Hedlund sta se še januarja skupaj udeležila podelitve zlatih globusov in Foxove zabave po njih.

Novembra je zvezdnica serije Fargo v intervjuju povedala, da ima rada "prave moške". "Hodila sem že z moškimi, ki so imeli bolj žensko plat, pa ni delovalo," je povedala za The Edit. "Cenim uglajene moške z manirami stare šole - da plača za večerjo, mi odpre vrata ..."

Ob tem je razkrila tudi, da je pripravljena na svojo družino. "Hočem še naprej igrati, ampak želim si pa tudi otrok," je dejala. "Mislim, da bom pripravljena nanje čez približno dve leti."

Številne zveze z igralci
V intervjuju za revijo Town & Country lani poleti pa je imela igralka o Hedlundu povedati samo lepe stvari. "Sva iste starosti, imava podobno ozadje ... Kot družina mi je," je dejala in ob tem namignila, da bi bila popolnoma pripravljena tudi že takoj zanositi. "33 je dobra starost za prvega otroka."

Dunstova, ki je igralsko kariero začela že kot otrok, javnost pa nase opozorila pri rosnih 12 letih v Intervjuju z vampirjem, je med drugim hodila z igralskimi kolegi Benom Fosterjem, Tobeyjem Maguirom, Jakeom Gyllenhaalom, Joshom Hartnettom, Adamom Brodyjem in Justinom Longom.

Tudi Hedlund ima za seboj kar nekaj zvezdniških zvez - za kratek čas so ga videvali z Lindsey Lohan, pa z Rashido Jones, bil naj bi tudi ena v dolgi vrsti trofej Taylor Swift, pred Dunstovo pa je bil v zvezi z Leighton Meester.