Iz sveta znanih
(5)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.8 od 5 glasov Ocenite to novico!
Kirsten Dunst in Garrett Hedlund sta še januarja delovala kot srečen par. Foto: Reuters

Dodaj v

Kirsten Dunst ponovno samska

Igralka naj bi razmišljala o materinstvu
13. april 2016 ob 09:55
Los Angeles - MMC RTV SLO

Kirsten Dunst se je po štirih letih zveze razšla z igralcem Garrettom Hedlundom. Par se je spoznal med snemanjem filma Na cesti leta 2010.

33-letna Dunstova in 31-letni Hedlund sta se še januarja skupaj udeležila podelitve zlatih globusov in Foxove zabave po njih.

Novembra je zvezdnica serije Fargo v intervjuju povedala, da ima rada "prave moške". "Hodila sem že z moškimi, ki so imeli bolj žensko plat, pa ni delovalo," je povedala za The Edit. "Cenim uglajene moške z manirami stare šole - da plača za večerjo, mi odpre vrata ..."

Ob tem je razkrila tudi, da je pripravljena na svojo družino. "Hočem še naprej igrati, ampak želim si pa tudi otrok," je dejala. "Mislim, da bom pripravljena nanje čez približno dve leti."

Številne zveze z igralci
V intervjuju za revijo Town & Country lani poleti pa je imela igralka o Hedlundu povedati samo lepe stvari. "Sva iste starosti, imava podobno ozadje ... Kot družina mi je," je dejala in ob tem namignila, da bi bila popolnoma pripravljena tudi že takoj zanositi. "33 je dobra starost za prvega otroka."

Dunstova, ki je igralsko kariero začela že kot otrok, javnost pa nase opozorila pri rosnih 12 letih v Intervjuju z vampirjem, je med drugim hodila z igralskimi kolegi Benom Fosterjem, Tobeyjem Maguirom, Jakeom Gyllenhaalom, Joshom Hartnettom, Adamom Brodyjem in Justinom Longom.

Tudi Hedlund ima za seboj kar nekaj zvezdniških zvez - za kratek čas so ga videvali z Lindsey Lohan, pa z Rashido Jones, bil naj bi tudi ena v dolgi vrsti trofej Taylor Swift, pred Dunstovo pa je bil v zvezi z Leighton Meester.

K. S.
Prijavi napako
Komentarji
tenisač
# 13.04.2016 ob 10:27
Že danes jo nagovorim.
dunbar
# 13.04.2016 ob 10:17
uuu, Kirsten je spet samska...:)
malibumbar
# 13.04.2016 ob 16:23
je dejala in ob tem namignila, da bi bila popolnoma pripravljena tudi že takoj zanositi. "33 je dobra starost za prvega otroka."

Sem ji že pisal na twitter. Jaz sem pripravljen.
Sicer sem malenkost starejši, a še vedno dovolj aktiven, če je potreba.
Binder Dandet
# 13.04.2016 ob 21:14
A niste gledali fargota? Zenska se ne stara kvalitetno. To ni zgolj moje mnenje, ampak tudi mnenje moje partnerke.:)
5tane
# 13.04.2016 ob 15:01
Jest bi jo tudi če nebi bila samska xd.
Kazalo