Jodie Sweetin prestaja novo ločitveno vojno. Foto: EPA
Jodie Sweetin prestaja novo ločitveno vojno. Foto: EPA
Jodie Sweetin
Številni se igralke najbolje spominjajo po njeni vlogi v seriji Polna hiša. Foto: Youtube

Sweetinova je vložila zahtevek za ločitev od Coyla junija letos, potem ko je bila z glasbenikom poročena dobro leto. Igralka, ki se je v svoji preteklosti borila z zasvojenostjo od nedovoljenih snovi, je hkrati tudi vložila vlogo za polno skrbstvo za njuno hčer. Toda kot je poročal ameriški tabloidni portal TMZ, je Coyle zaprosil za skupno skrbništvo nad njuno hčerko. Prav tako pa je zaprosil, da sodišče ne odobri Sweetinine zahteve za njegovo plačevanje preživnine.

Tretja ločitev za Sweetinovo
Par se je sicer poročil marca 2012, toda svoj zakon skrival pred javnostjo več kot leto dni, preden sta delila poročne fotografije prek revije People aprila 2013. Sweetinova je tako vložila zahtevek za ločitev le nekaj mesecev po tem, ko sta na glas razglasila, da sta poročena. Pred njim je bila med letoma 2002 in 2006 poročena s Shaunom Holguinom in med letoma 2007 in 2010 s Codyjem Herpinom.

V času nove ločitvene vojne so se rumeni mediji razpisali, da naj bi se igralka znova začela odvajati od nedovoljenih snovi. Ampak izkazalo se je, da se z zasvojenostjo ne bori sama, temveč kot logistična koordinatorica pomaga v enem izmed losangeleških centrov za odvajanje.

Ločitve igralcev Polne hiše
To pa ni prva zvezdnica iz priljubljene nekdanje humoristične serije Polna hiša, ki se je soočila z ločitvijo v svojem življenju. Igralec John Stamos, ki je v seriji igral strica Jesseja, se je leta 2004 ločil od igralke Rebecce Romijn, Bob Saget, ki je na malih zaslonih upodabljal očeta Stephanie Tanner, Dannyja, pa se je ločil leta 1997.