Messija ne bo na Hvar. Foto: Reuters
Messija ne bo na Hvar. Foto: Reuters

V hrvaških medijih in širše je včeraj odmevala novica, da na Hvar, ki je izjemno priljubljen med svetovnimi zvezdniki, prihaja tudi nogometaš Barcelone. Družbo bi Messijevi družini moral delati soigralec iz Barcelone Ivan Rakitić z družino.

A kot danes poročajo hrvaški mediji, Messija ne bo na Hvar. Boter Ivana Rakitića Marko Bralić je hrvaškim medijem povedal, da je zaradi velikega zanimanja medijev in javnosti odpadla vsaka možnost, da bi Messi prišel na Hvar. "Slavka Gotovca, lastnika vile, smo le vprašali, ali bi nam odstopil posest, če bi se Messi in Rakitić z družinama odločila za skupen dopust," je dejal za portal Index.

Krivec za to je hrvaški nepremičninski podjetnik Gotovac, ki je medijem razkril, da Messi prihaja na hrvaško obalo in da bo na Hvaru preživel deset dni julija.

Gotovac je lastnik bogato opremljene vile Sancta Domenica v kraju Sveta Nedjelja na južni strani otoka Hvara. V njej je lani bival znani hollywoodski igralec George Clooney, enodnevni najem objekta s petimi spalnicami, prav toliko kopalnicami, veliko kuhinjo in dnevno sobo, tremi stranišči, garažo s šestimi parkirišči, wellnessom, bazenom, vinsko kletjo ter pristajalno ploščadjo za helikopterje stane 3.000 evrov na dan.

Ko je Gotovac novinarjem sporočil novico, da na Hvar prihajata zvezdnika Barcelone, je dodal, da Messiju ne bo računal za najem vile, ker mu je v čast, da lahko gosti največjega nogometaša vseh časov. "Če želijo kaj dati, naj dajo, če ne, pa tudi v redu," je dejal Gotovac, ki je znan tudi kot navijač Barcelone in pogost obiskovalec tekem na Camp Nouu.