Zaljubljenca sta si po Phelpsovem slavju v Londonu v britanski prestolnici privoščila tudi zabavo. Foto: Twitter
Zaljubljenca sta si po Phelpsovem slavju v Londonu v britanski prestolnici privoščila tudi zabavo. Foto: Twitter
Michael Phelps
Plavalec se je leta 2009 znašel na udaru kritikov zaradi kajenja marihuane (plavalna zveza ga je suspendirala za tri mesece). Foto: Reuters

Michael naj bi plavolasko zapustil, ker je dojel, da njuna zveza nima nikakršne prihodnosti in da z dekletom le izgublja čas. Megan je na svojem profilu na Twitterju redno objavljala podrobnosti o zvezi s slavnim Američanom, kar naj bi Michaela zelo motilo.

27-letnega olimpijskega šampiona je dve leti mlajša Megan spremljala tudi na londonskih olimpijskih urah, kjer je Američan osvojil štiri zlate medalje in dve srebrni.

Michael, ki bo v novo leto skočil v mehiškem letovišču Cabo San Lucas, naj ne bi pretirano žaloval zaradi razhoda. Včeraj so ga ujeli na pijači s prijatelji, med katerimi je bila tudi Stacy Keibler, dekle hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneyja.

Maneken in igralec
Olimpijski legendi, ki se je pred kratkim pošalil, da ga bomo videli na olimpijskih igrah tudi v Riu de Janeiru, a ne v plavanju, ampak v golfu, kljub upokojitvi ne primanjkuje poslovnih ponudb.

Kmalu po koncu londonskih olimpijskih iger so svet obšle fotografije, na katerih se je Michael preizkusil kot maneken. Stopil je v čevlje Angeline Jolie, Bona, Seana Conneryja, Keitha Richardsa in Catherine Deneuve ter postal nov zvezdniški obraz kampanje Core Values znanega modnega podjetja Louis Vuitton.

Vse glasnejše so tudi govorice, da bo Michael Phelps zaplul tudi v igralske vode. Šel naj bi po stopinjah svojega rojaka, nekdanjega plavalca Johnnyja Weissmullerja - postal je najbolj prepoznaven Tarzan in je še danes sinonim za podobo tulečega mišičnjaka - in tako postal novi Tarzan.