Paris okreva po poskusu samomora. Foto: EPA
Paris okreva po poskusu samomora. Foto: EPA
Družina Jackson
15-letnico naj bi potrlo, da imata s Princem različna očeta. Foto: EPA

Za zdaj je veljalo, da naj bi se po okrevanju v losangeleški bolnišnici UCLA vrnila na ranč svoje mame Debbie Rowe, toda tudi to je zdaj pod vprašajem.

Paris se želi preseliti k svoji botri Diani Ross, ker jo misel na njen prvi dom preveč "duši". "Hočem živeti, ampak nočem biti več doma. Imam občutek, kot da me duši tam," naj bi izjavila 15-letnica po poročanju tabloida Daily Star. Njena goreča želja je, da se preseli iz domovanja Jacksonove mame Katherine in brata TJ-ja.

"Še vedno močno pogrešam svojega očeta in občasno se počutim, kot da nimam nikogar, s komer bi se lahko pogovorila," je še pripomnila Paris.

Zgodba je dobila novo nenavadno razsežnost le nekaj dni po tem, ko si je Paris prerezala zapestje in s tem izrazila svoj "klic na pomoč". Ameriški tabloid TMZ je namreč objavil posnetek klica zdravnika Conrada Murrayja, ki prestaja svojo štiriletno zaporno kazen zaradi sodelovanja v smrti Michaela. Na posnetku Paris sporoča, da ni sama, in še več - citira dele Jacksonovih skladb.

Rossova se ne želi zameriti Jacksonovim
Paris bi se rada po okrevanju preselila k Diani, saj je bila ena izmed najbližjih Michaelovih prijateljic. In tudi 69-letna pevka je pred kratkim izrazila svojo skrb za zdravje svoje krščenke, a ne želi stopiti na žulj družine Jackson.

15-letna Paris pa se po poročanju medijev iz dneva v dan počuti manj povezana z družino Jackson. Močno naj bi jo prizadelo spoznanje, da Michael ni njen biološki oče. Prav tako jo je zmotilo, ko so Jacksonovi želeli, da bi imela čim manj stikov s svojo biološko mamo Debbie Rowe. Kapljo čez rob pa naj bi po poročanju Daily Maila povzročilo razkritje, da tudi njen brat Prince ni njen brat, marveč polbrat (Paris in Prince naj bi imela različna očeta).

Mlada dedinja Jacksonove zapuščine je vse "skrite resnice" družine spoznala, ker so jo želeli pripraviti na javno pranje umazanega perila na sodišču. Organizator koncertov AEG in družina Jackson na sodišču namreč nadaljujeta sojenje, v katerem družina obtožuje organizatorja, da je kriv za Michaelovo smrt.