Miley Cyrus je razkrila tudi fotografijo, posneto za Maxim. Foto: Twitter
Miley Cyrus je razkrila tudi fotografijo, posneto za Maxim. Foto: Twitter
Miley na naslovnici revije V. Foto: V

20-letna poppevka (in igralka) je bila, kot kaže, nad novico tako navdušena, da jo je predčasno, še pred izidom revije, razkrila prek svojega Twitterja. Tako uradno potrditve z Maxima še ni, prav tako pa še ni znano, kdo je 99 vročih žensk, uvrščenih za Miley.
"Nisem vedela, da je to že zunaj! Tako srečna sem, da sem #1 na Maximovem seznamu HOT 100! #mojifenisodabest #sanjeseuresničijo," je tvitnila skupaj s svojo fotografijo, posneto posebej za to ameriško revijo za moške.

Na fotografiji nekdanja Disneyjeva otroška zvezdnica Hannah Montana leži v zlatih kopalkah in zlatem nakitu na plaži s priprtimi očmi in podprto glavo. "Hvala, ker ste me okronali za #1 na Maximovemu Hot 100."

Drznejši videz
Cyrusova, ki je bila še lani uvrščena "le" na 68. mesto, je naslov najbolj vroče ženske na svetu prevzela od izraelskega fotomodela Bar Rafeli. Za visok skok na lestvici se mora najverjetneje zahvaliti svoji bolj seksapilni podobi, ki jo promovira zadnje mesece.
Ravno ta teden tako krasi naslovnico revije V, na kateri bralcem razkazuje svoje dolge noge in globok dekolte. Preostale fotografije, posnete za V, so še drznejše in prepuščajo domišljiji le malo.
"Spremenila se bom, drugačna bom, delala bom, kar hočem," je razložila svoj hitro spreminjajoč se videz v intervjuju za revijo. "Ostrigla sem se, si kupila 'martenske' in se nikdar ozrla nazaj."

Leta 1992 rojena Miley je sicer naslovnice zadnje mesece polnila predvsem zaradi svojega razmerja z avstralskim igralcem Liamom Hemsworthom. Par naj bi bil po poročanju tabloidov tik pred tem, da razdre zaroko, kar pa je Miley zanikala in pravi le, da je naporno, ker se skoraj nič ne vidita.

Pred dnevi je svoj seznam najbolj vročih žensk sveta razkrila tudi rivalska revija FHM in na vrh postavila, verjetno malce bolj logično, igralko Milo Kunis.