Iz sveta znanih
Nick Carter
Nick Carter se na obtožbe še ni odzval. Foto: Reuters
Carter je še naprej aktiven član skupine Backstreet Boys. Foto: Reuters

Dodaj v

Nick Carter "šokiran in užaloščen" zaradi obtožbe o posilstvu

Carter obtožbe zanika
22. november 2017 ob 14:28,
zadnji poseg: 22. november 2017 ob 20:14
Los Angeles - MMC RTV SLO

Spolne zlorabe je obtožen tudi nekdanji član fantovske skupine Backstreet Boys, Nick Carter, za katerega pevka neke dekliške skupine trdi, da jo je posilil in s tem razdevičil, ko je bila stara 18 let.

Melissa Schuman, članica nekdanje popskupine Dream, je v blogu zapisala, da jo je plavolasi Carter, ki je bil na vrhuncu slave ljubljenec deklet, leta 2002 posilil v svojem stanovanju. "Takrat sem imela 18 let, on jih je imel 22. Ko sem moledovala, naj me pusti, in rekla, da želim s spolnimi odnosi počakati do poročne noči, mi je dejal: 'Jaz bi bil lahko tvoj mož.''

Na blogu je podrobno opisala dogodke tiste noči. Ker sta se njuna predstavnika dogovorila za poslovno srečanje, je odšla v njegovo stanovanje, kjer jo je po njenih besedah zaklenil v kopalnico in jo na silo oralno zadovoljil, kljub njenim prošnjam, naj preneha. Nato je zahteval, da še ona zadovolji njega. "Bil je telesno močnejši in mnogo večji, tako da nisem imela možnosti, da mu pobegnem, nihče mi ni mogel pomagati. Obračalo se mi je ob tem, kar sem naredila, a najhitreje sem se ga lahko rešila tako, da sem ugodila njegovi zahtevi. Mislila sem, da sem se ga s tem rešila, a ni mu bilo dovolj. Odnesel me je v spalnico in se povzpel name. Čeprav sem kar naprej ponavljala, da ne želim imeti spolnih odnosov z njim, me ni poslušal. Posilil me je."

Zapisala je, da je o dogodku tako dolgo molčala, da bi njo krivili za to, kar se je zgodilo, zdaj pa so jo spodbudile besede mnogih znanih žensk, ki so spregovorile o spolnih zlorabah in spolnem nasilju, pišejo ameriški mediji. "Le kdo, hudiča, bi želel biti znan zaradi tega, ker je bil posiljen?" se je vprašala.

Carterja je v preteklosti njegovo nekdanje dekle Paris Hilton obtožilo nasilništva, lani pa se je moral na sodišču braniti zaradi obtožb o telesnem napadu.

Pevec zanika obtožbe
Na obtožbo se je odzval Carter, ki je dejal, da je bil ob novici "šokiran in užaloščen". "Ves čas, ko sva bila skupaj z Melisso, ni niti enkrat izrazila pomisleka, da bi kaj naredila nesoglasno," je zapisal Carter v izjavi za javnost in dodal: "Ves čas sem bil do Melisse spoštljiv in jo podpiral - tako zasebno kot profesionalno."

A. P. J., K. K.
Prijavi napako
Komentarji
stewie
# 22.11.2017 ob 14:41
Jao, kdo vam prevaja te članke?
Kako lahko nekoga na silo zadovoljiš?
To je kot tisti vic, ko ena ženska prijavi, da jo je posilil en Črnogorec, ker je morala sama napraviti vse.
stewie
# 22.11.2017 ob 15:09
Sicer pa ne vem, zakaj se pri posiltstvu vedno gleda le na spolne napade.
A na to, kako je pa on in ostali štirje iz BSB, da podobnih fantovskih bendov in ostalih bednih izvajalcev ne omenjam, več let sistematično posiljeval poslušalce s svojim fušanjem, se pa nihče ne ozira?
spela55
# 22.11.2017 ob 16:39
Ojej, ojej, je res tako težko ločiti med besedami obtožen in obsojen? SSKJ prvič? In če si obtožen to ne pomeni nujno, da si obtožen pred sodiščem. SSKJ drugič.
Dux Ursus
# 22.11.2017 ob 16:26
Domine padajo! Kdaj bo prišla na vrsto dolina šentflorjanska?
sisoruen
# 22.11.2017 ob 21:14
"Na obtožbo se je odzval Carter, ki je dejal, da je bil ob novici "šokiran in užaloščen". "Ves čas, ko sva bila skupaj z Melisso, ni niti enkrat izrazila pomisleka, da bi kaj naredila nesoglasno," je zapisal Carter v izjavi za javnost in dodal: "Ves čas sem bil do Melisse spoštljiv in jo podpiral - tako zasebno kot profesionalno."

Hja, lahko laže, lahko pa govori resnico. Ne bi bilo prvič, da bi ženska v spolni odnos pristala, na koncu pa to obžalovala in potem to dojela kot posilstvo, kar seveda ni bilo. Temu se reče "buyer's remorse", torej ko nekaj "kupiš", potem ti je pa žal, ker se zadeva ni izšla po pričakovanjih in kriviš "prodajalca" oz. "stvar, ki si jo kupil".
XFX
# 22.11.2017 ob 17:54
@stewie
Jao, kdo vam prevaja te članke?
Kako lahko nekoga na silo zadovoljiš?
To je kot tisti vic, ko ena ženska prijavi, da jo je posilil en Črnogorec, ker je morala sama napraviti vse.


Simple, Mike Tyson je bil obsojen za posilstvo.
Posilstvo izvedeno oralnim seksom.
Vsak pomisli, da je šlo za prisilni BJ.

Nope, prisilno jo oralno zadovoljil in zato šel zapor.

https://www.indianapolismonthly.com/feat
ures/down-for-the-count-lawyers-look-mike-tyson-rape-trial/
Kapitan Kljuka
# 22.11.2017 ob 15:30
To se po novem razkriva na blogu?!
Clovek
# 25.11.2017 ob 05:10
@sorrento
Se temu soglasju morda reče poročni list? Overi se ga sicer pri matičarju, da je bolj romantično in spoštljivo med mladima sozakoncema.

Fora je pa baje v tem, da je med njima ljubezen in spoštovanje, kar je za nekatere kulturna nadgradnja nagonov, ki nam jih je narava dala, da se vrsta ohrani. Ljudje pa smo skozi tisočletja te nagone kulitvirali, da vrsta ne le preživi, ampak tudi osrečuje tiste, ki svobodo razumejo kot priložnost za sodelovanje, ne le za strežbo svojim nagonom in pohlepu.
Bloodline
# 22.11.2017 ob 16:57
Lažnivka.
whitwice
# 22.11.2017 ob 16:06
Nick Carter obtožen posilstva...
Od kdaj je nekdo ze kar obtozen po enmu zapisu na blogu in oznacen za krivega? Kaj ni tavno v ameriki to strogo loceno in si obtozen lahko sele pred sodnikom? Kaksne nebuloze tile zapisi.
Tao3
# 22.11.2017 ob 14:53
To vse skupaj je šlo malo predaleč. Očitno bo potrebno vse naprej snemat saj se drugače niti branit več ne moreš.
Sorrento
# 22.11.2017 ob 22:13
Moškim priporočam, da pred vsakim odnosom pridobijo pisno soglasje ženske, sicer ne moreš biti prepričan, da ne bo nekega lepega dne rekla, da si jo posilil.

In soglasje mora biti notarsko overjeno, drugače lahko reče, da je bila v podpis prisiljena.
DAbears
# 22.11.2017 ob 16:00
Vse lepo in prav barabe treba pohapsat sam da pa cakas 20 let predno nekoga obsodis in to brez dokazov je pa tud svoje vrste kriminal
sisoruen
# 22.11.2017 ob 21:15
"ampak tudi za odrasle moške hruste kot je denimo Terry Crews"

Crews ni bil posiljen, ampak ok, glede na to, da si feministka ti je oproščeno, da ti razlika ni razumljiva. :D
Slo_v_k
# 22.11.2017 ob 17:06
Zakaj mu ga ni odgriznila, ce je ze bila taksna muka? :)
Snežinkica
# 22.11.2017 ob 15:24
Zapisala je, da je o dogodku tako dolgo molčala, da bi njo krivili za to, kar se je zgodilo, zdaj pa so jo spodbudile besede mnogih znanih žensk, ki so spregovorile o spolnih zlorabah in spolnem nasilju, pišejo ameriški mediji. "Le kdo, hudiča, bi želel biti znan zaradi tega, ker je bil posiljen?" se je vprašala.

To je seveda zelo žalostno ampak povsem realno-življenjsko, ko se enkrat zaveš, da nisi sam v svoji izkušnji, ti to da krila. In to ne velja samo za mlada, fizično šibkejša dekleta kot je omenjena Melissa, ampak tudi za odrasle moške hruste kot je denimo Terry Crews, ki ga je tudi šele Weinsteingate spodbudil, da spregovori o svoji izkušnji in poda policijsko prijavo in tožbo zoper enega najvplivnejših agentov v Hollywoodu, Adama Venita, ki ga je spolno napadel na zabavi. Morda vas prepriča njegova izpoved in boste prenehali s konstantnim prelaganjem krivde na žrtve:

[video]http://abcnews.go.com/GMA/video/t
erry-crews-discusses-sexual-assault-allegations-hollywood-executive-51161957[/video]
Branko57
# 22.11.2017 ob 16:34
Zapisala je, da je o dogodku tako dolgo molčala, da bi njo krivili za to, kar se je zgodilo, zdaj pa so jo spodbudile besede mnogih znanih žensk, ki so spregovorile o spolnih zlorabah in spolnem nasilju, pišejo ameriški mediji.

No saj to pove vse, so pač takšni časi kjer slabe odločitve žensk niso več slabe pač pa posilstvo.
Tao3
# 22.11.2017 ob 14:52
Obračalo se mi je ob tem, kar sem naredila, a najhitreje sem se ga lahko rešila tako, da sem ugodila njegovi zahtevi. Mislila sem, da sem se ga s tem rešila, a ni mu bilo dovolj. Odnesel me je v spalnico in se povzpel name.

Vsak si naj misli svoje ... čudno da ni šla na policijo ne ...
Kazalo