Dita in Theo sta se zbližala na rockfestivalu Coachella v kalifornijskem Indiu. Foto: EPA
Dita in Theo sta se zbližala na rockfestivalu Coachella v kalifornijskem Indiu. Foto: EPA

Thea in 14 let starejšo Dito so opazili med izmenjavanjem nežnosti konec tedna na kalifornijskem rockfestivalu Coachella, poleg tega pa so ga paparaci ujeli tudi, ko se je iz losangeleškega hotela Chateau Marmont odpeljal z Von Teesovo in Kelly Osborne.

Dita Von Teese, katere pravo ime je Heather Sweet, je vsesplošno priznana kot najslavnejša burleskna plesalka na svetu. Z Mansonom je bila poročena med letoma 2004 in 2006, nato pa jo je on zapustil zaradi igralke Evan Rachel Wood. Zadnja leta je bil njen partner francoski aristokrat Louis-Marie de Castelbajac.
Od Marine do Alexe
Odkar so Hutchcraftovi Hurts pred dvema letoma zasloveli, on redno polni tabloidne novičke. Pred Dito se je dobival s pevko Marino Diamandis iz skupine Marina And The Diamonds, povezovali pa so ga tudi z britansko voditeljico Alexo Chung (potem ko se je ona razšla z Alexom Turnerjem iz Arctic Monkeys) in nemškim supermodelom Shermine Shahrivar.

Hurts se trenutno pripravljajo na snemanje svojega drugega albuma, najbliže nam pa bodo nastopili avgusta na madžarskem Szigetu.