V garaži prodaja promocijske izdelke skupine Destiny's Child. Foto: EPA
V garaži prodaja promocijske izdelke skupine Destiny's Child. Foto: EPA

63-letni Matthew je bil menedžer skupine Destiny's Child in pozneje, ko se je Beyonce odločila za samostojno pot, tudi hčerkin menedžer. Šlo je za precej burno poslovno razmerje med očetom in hčerko. "Potreboval je približno dve leti, vse dokler nisem bila stara 20 let, da je spoznal, da sem odrasla in da če nečesa ne želim narediti, me v to ne more prisiliti," je nekoč izjavila Beyonce.

Knowles je za hčerkino kariero skrbel dolgo, leta 2011 pa se je pevka odločila, da bo znala najbolje poskrbeti sama zase. Čeprav je Beyonce tedaj trdila, da se z očetom razhaja sporazumno in prijateljsko, se je v svetovnih medijih pojavil razlog, zakaj ga je pevka odpustila. Eden izmed razlogov naj bi bil, da ji je kradel denar.

K poslabšanju odnosov med Beyonce in njenim očetom je prispevalo tudi dejstvo, da se je Matthew zapletel v nekaj afer, ko je bil še poročen z Beyonceino mamo Tino Knowles. Rezultat afer sta bila dva nezakonska otroka in ločitev od Tine, ostal pa je tudi brez svoje "zlate jame" Beyonce.

Zdaj mu, kot kaže, primanjkuje finančnih sredstev, zato prodaja vse, kar mu je ostalo iz menedžerskih časov. Posterji, albumi in oblačila, ki so jih nekoč nosile Beyonce, njena sestra Solange, Kelly Rowland in Michelle Williams (članici Destiny's Child) prodaja kar v garaži zraven svoje pisarne v Houstonu.