Paul je paru poklonil pet minut slave. Foto: EPA
Paul je paru poklonil pet minut slave. Foto: EPA

McCartney, ki se je na oder vrnil prvič po tem, ko je maja zaradi bolezni odpovedal vse koncerte na turneji po Japonski, je med svojim nastopom v ZDA dejal, da je opazil številne table z napisi, ki so jih v rokah držali obiskovalci koncerta. Na tablah so bile večinoma zapisane besede podpore ali pa naslovi pesmi, ki so jih oboževalci želeli slišati.

Med vsemi napisi pa se je McCartneyju zagledal v dva, ki sta ju pod odrom držala dolgoletna partnerja John Dann in Claudia Rodgers. Claudia je nosila napis: "Noče se poročiti mano, dokler te ne spozna," na Johnovi tabli pa je pisalo: "Imam prstan in star sem 64."

Glasbeniku se je ideja zdela zabavna, zato je par povabil na oder, kjer so se rokovali, nato pa je John zapel refren pesmi When I'm Sixty-Four in pokleknil na koleno ter pred 13.000-glavo množico Claudio zaprosil za roko, poroča Daily Mail.

Podoben dogodek je decembra lani sprožil tudi pevec Justin Timberlake, ki je na oder povabil Josha Clemonsa in Kim Martin. Posnetka obeh zarok si lahko ogledate spodaj.