Tony Parker in Axelle Francine pričakujeta drugega sina. Foto: EPA
Tony Parker in Axelle Francine pričakujeta drugega sina. Foto: EPA
Tony Parker
Parker je na evropskem prvenstvu v košarki 2015 z ekipo Francije osvojil tretje mesto in si tako pridobil pravico do boja za nastop na olimpijskih igrah. Foto: EPA

Košarkar San Antonio Spursov in francoske izbrane vrste je za francosko radijsko postajo RMC povedal: "Preden začnemo, moram nekaj povedati. Moja žena je noseča in najin prvi sin Josh bo dobil bratca. To se bo zgodilo julija."

Parker je dodal, da se še ni odločil, ali bo ženina nosečnost vplivala na njegove reprezentančne nastope poleti. Francosko izbrano vrsto med 4. in 10. julijem čaka predolimpijski turnir v Manili (preostala dva predolimpijska turnirja bosta v Beogradu in v Torinu), kjer se bodo potegovali za olimpijsko vstopnico, na katero upajo še Kanada, Turčija, Senegal, Nova Zelandija in Filipini.

"To je velika novica. Moral bom govoriti s francosko zvezo. In moral se bom pogajati s svojo ženo, tudi. Urnik je zelo, zelo težek." Predsednik francoske košarkarske zveze Jean-Pierre Siutat in tehnični direktor Patrick Beesley sta povedala, da nič ne vesta o Parkerjevem položaju.

Po Evi je prišla Alexis
Parker se je s francosko novinarko poročil avgusta 2014.

To je zanj drugi zakon, saj je bil tri leta poročen s hollywoodsko igralko Evo Longorio, leta 2011 pa je bilo njunega zakona tudi uradno konec (krivec naj bi bil prav Tony, ki naj bi Evo varal).

Maja istega leta je Tony spoznal temnolaso Axelle, svojo zvezo sta dolgo skrivala pred radovednimi očmi javnosti, na drugi strani luže sta se skupaj na rdeči preprogi pojavila le nekajkrat. Prvič sta se vsej Evropi javno pokazala prav na naših tleh - na evropskem prvenstvu v košarki leta 2013.