Andrea Casiraghi in Tatiana Santo Domingo sta se poročila po osmih letih zveze, marca letos pa sta se razveselila tudi sinčka. Foto: Twitter
Andrea Casiraghi in Tatiana Santo Domingo sta se poročila po osmih letih zveze, marca letos pa sta se razveselila tudi sinčka. Foto: Twitter

Najstarejši sin monaške princese Caroline in dedinja kolumbijske rodbine milijarderjev - njen zdaj že pokojni dedek Julio Mario Santo Domingo je veljal za enega najbogatejših Zemljanov - sta si večno zvestobo obljubila v ožjem krogu družine in prijateljev v palači Grimaldi, a na poročnem sprejemu se je zbralo okoli 400 gostov, ki so se zabavali pozno v noč.

Nevestina dolga bela poročna obleka je nosila podpis modne hiše Missoni - modna družina Missoni je bila sicer tudi med svati, saj je Margherita Missoni Tatianina najboljša prijateljica.

Lahkotno in zabavno
Njene družice so nosile obleke v kombinaciji čipke in cvetličnega vzorca, za katere je poskrbel italijanski modni dvojec Dolce & Gabanna, prijateljice pa so izbrale obleke z vzorčastim potiskom in okrogla sončna očala, saj sta mladoporočenca želela, da bi imel najsrečnejši dan v njunem življenu pridih lahkotnosti in zabave.

Njuno željo so upoštevali tudi na monaškem dvoru, saj so novico, da bo obred konec avgusta, objavili šele v začetku meseca, zdaj pa so zgolj sporočili, da se je poroka zgodila in da je bil kraljevi protokol le minimalno upoštevan.

Marca se jima je rodil Sascha
Andrea in Tatiana sta se spoznala med šolanjem v neki zasebni francoski ustanovi leta 2004. Predstavila ju je njegova mlajša sestra Charlotte Casiraghi, ki se je pred kratkim zaročila s 15 let starejšim izbrancem, francoskim igralcem Gadom Elmalehom, še pred božičem pa naj bi se jima pridružil prvi skupni potomec.

Otroka sta sicer marca letos dobila že tudi Andrea in Tatiana, poimenovala pa sta ga Sascha.