Khloe Kardashian bo mama postala v naslednjih tednih. Foto: AP
Khloe Kardashian bo mama postala v naslednjih tednih. Foto: AP

33-letna zvezdnica resničnostne oddaje je v nedeljski (vnaprej posneti) epizodi serije Keeping Up with the Kardashians razkrila, da bo po sestrah Kim, ki je v tretje mama postala s pomočjo nadomestne matere, in Kylie, ki je nosečnost potrdila šele, ko je oznanila, da je na začetku februarja rodila Stormi, tudi ona dobila hčerko.

Zvesti gledalci serije so tako videli, da je Khloe med potovanjem v družbi sester Kourtney in Kim prejela klic mlajše polsestre Kylie, ki ji je prenesla sporočilo zdravnika - da je otrok, ki raste pod njenim srcem, ženskega spola. "Sploh se ne počutim tako, kot da bom dobila deklico," se je na novico z namrgodenim obrazom odzvala Khloe in dodala, da je "kar malo v šoku".

Prepričana je bila, da nosi dečka
Starejša sestra Kim, ki je nedavno mama drugi hčerki Chicago, jo je skušala potolažiti in ji razložila, da se je podobno počutila tudi sama, ko je bila noseča s prvorojenko North: "Jokala sem, ko sem izvedela, da bo dekle." Khloe je pozneje pojasnila, da je bila popolnoma prepričana, da bo njen otrok moškega spola. "Ko se enkrat odločiš in sprejmeš to, katerega spola bo tvoj otrok - vsi so mi namreč govorili, da v resnici točno veš, kaj bo -, potem pa ugotoviš, da bo nekaj povsem drugega, je to velik šok. Res sem bila prepričana, da nosim fanta," je še dejala.

Ob predvajanju epizode se je Khloe oglasila tudi v živo in na Twitterju poudarila, da so imeli veliko vlogo pri njenem (pretiranem) odzivu na novico nosečniški hormoni. "Zdaj se zelo veselim, da bo moja hči imela dve najboljši prijateljici za vedno v Chicago in Stormi," je še zapisala na Twitterju, pozneje pa razkrila še, da razmišlja o tem, da bi hčerki izbrala ime, ki se začne s črko T, "možnost pa je tudi črka K". S črko T se namreč začneta ime in priimek njenega partnerja, košarkarja NBA-moštva Cleveland Cavaliers, Tristana Thompsona.

Govorice, da bodo vse tri sestre rodile v razmiku nekaj mesecev in da se bo vsem trem rodila hčerka, so se sicer pojavljale že več mesecev. Khloe je svojo nosečnost potrdila sredi decembra na spletnem družbenem omrežju Instagram.