Igralca sta se spoznala leta 2009, ko sta skupaj igrala v gledališki igri Izmikanje. Foto: AP
Igralca sta se spoznala leta 2009, ko sta skupaj igrala v gledališki igri Izmikanje. Foto: AP
Zvezdnika sta pogosto narazen, saj ona snema svojo serijo v Kaliforniji, on pa v Kanadi. Foto: AP

Gostje so svatbeni konec tedna preživeli na glampingu, postavljenem na lokaciji poroke, do katere se je par pripeljal v preurejenem starem šolskem avtobusu z napisom "Skoraj poročena".

Poroka je potekala sredi gozdička, pot do nje so osvetljevale sveče, gostje pa so se posedli po starih lesenih gledaliških stolih, poroča revija People.

31-letna Bellisariova je nosila belo poročno obleko s tančico modne hiše Cortana, 35-letni Adams pa tridelno mornarsko modro obleko Ralpha Laurena. Med svati je bilo med drugimi opaziti Adamsovo soigralko Sarah Rafferty ter soigralke Bellisariove Lucy Hale, Ashley Benson, Sasha Pieterse in Keegan Allen, pa tudi ustvarjalko Ljubkih malih lažnivk I. Marlene King.

Od zvezdnikov je bil na poroki še Adamsov dobri prijatelj Chris Pine, ni pa se poroke udeležila Meghan Markle, ki v seriji Suits igra dekle Patrickovega lika Mika Rossa, v zadnjem času pa je bolj znana kot srčna izbranka britanskega princa Harryja.

Koktajli z razgledom na morje
Po slovesnosti sta se mladoporočenca ob sončnem zahodu fotografirala na peščeni obali, medtem ko so svatje srkali koktajle s pogledom na morje.

Dolgoletni par priznava, da je zveza na daljavo včasih zahtevna - ona snema svojo serijo v Los Angelesu, on pa v Torontu.

"Gre za nenehno koordinacijo," je povedala Bellisariova pred časom. "Res je težko biti proč od osebe, ki jo ljubiš, še posebej, ko je ta oseba tvoja skala in podporni sistem. Izziv je, ampak je vseeno precej popolno, ker sva tako analitična, hiperinteligentna človeka, da bi bilo morda včasih preveč, če bi stalno visela drug ob drugem."

Patrick drives his own bus to his own wedding, because he's Patrick #fortday2016

A photo posted by themarkwildman (@themarkwildman) on Dec 10, 2016 at 2:22pm PST

Congratulations to the newly married @sleepinthegardn & @halfadams I love you both tremendously. #fortday2016

A photo posted by Alex McKenna (@maxmagpie) on Dec 10, 2016 at 4:52pm PST

It begins... #fortday2016 photo cred @ladyluofthewolves

A photo posted by Patrick Adams (@halfadams) on Dec 8, 2016 at 12:50pm PST