Cara McCollum je New Jersey zastopala na tekmovanju za mis ZDA leta 2013. Foto: AP
Cara McCollum je New Jersey zastopala na tekmovanju za mis ZDA leta 2013. Foto: AP
Lepotica je zanje pol leta delala za tamkajšnjo TV-postajo. Foto: AP

McCollumova je bila v avtomobilu sama, v času nesreče pa ni bila privezana z varnostnim pasom.

"Hvala za vso neizmerno podporo in ljubezen, ki ste ju v teh dneh izkazali Cari. Ne moremo vam povedati, koliko so nam pomenile vaše molitve v tem neverjetno težkem času," je na Facebooku zapisala njena družina, ki je bila ob njej tudi med zadnjo operacijo na možganih, ki je ni preživela. Družina se je odločila njene organe donirati.

"Vsak dan smo molili za čudež in verjeli, da bo Bog uslišal naše molitve. A na koncu ni pomembno, koliko je let v našem življenju, ampak koliko je življenja v naših letih. Preden je umrla, se je Cara nesebično odločila, da svoje organe donira. Prav v tem hipu že rešuje življenja. Čeprav to ni čudež, na katerega smo sprva upali, je vseeno čudež," so zapisali.

Vsem, ki so molili za njegovo dekle, se je na Facebooku zahvalil tudi Carin fant, TV-voditelj Keith Jones: "Najiskreneje se zahvaljujem za vse vaše molitve. Blagoslovljen sem in večno bom hvaležen za čas, ki sem ga preživel s Caro. Njeno veliko srce me je obogatilo in me za vedno spremenilo."

Cara se je rodila v Arkansasu, diplomirala pa na prestižni univerzi Princeton v New Jerseyju. Zadnje pol leta je delala kot voditeljica poročil tamkajšnje televizije SNJ Today, pred nesrečo pa je celo opozarjala pred kamero na poledenele ceste.