Adele je bila s svojo voščeno podobo zelo zadovoljna. Foto: EPA
Adele je bila s svojo voščeno podobo zelo zadovoljna. Foto: EPA

Lutka bo razstavljena v londonskem Madame Tussauds, pa tudi v amsterdamski različici tega znamenitega muzeja voščenih lutk.

Slavna pevka na današnjem svečanem odkritju lutke sicer ni bila prisotna, si jo je pa ogledala že prej in ob tem vzkliknila: "To je strašljivo! In čudovito - počutim se ganjeno." Zadovoljno pa je komentirala tudi videz svoje voščene različice: "Celo brado so mi popolnoma zadeli."

Ljudje so hoteli njo
Navdušeni so tudi pri Madame Tussauds: "Adele je odlična pridobitev za naše glasbene vrste. Je ena od najbolj priljubljenih in iskanih oseb tudi v svetovnem merilu. Po velikanskem uspehu njene pesmi Skyfall smo opazili skokovit porast predlogov za voščeno lutko v njeni podobi."

Adele se bo v Londonu tako pridružila drugim voščenim zvezdnicam, kot so Beyonce, Rihanna in Amy Winehouse. "Je ena od najvplivnejših britanskih glasbenikov in vemo, da bo njena voščena lutka pri nas velik uspeh, obiskovalci pa se bodo lahko postavili čisto zraven nje," so dodali pri Madame Tussauds.

Obenem pa so razkrili tudi videoposnetek, ki prikazuje celoten postopek izdelave voščene Adele - te zanimive utrinke si lahko ogledate v videu spodaj!