Wayne Rooney z družino. Foto: Twitter Wayne Rooney
Wayne Rooney z družino. Foto: Twitter Wayne Rooney

"Najin krasen sinček Klay Anthony Rooney se je rodil ob 2.11. Oba s Coleen sta zdrava in se počutita dobro. Vsi smo navdušeni," je na svojem Twitterju, na katerem mu sledi več kot šest milijonov sledilcev, napisal novopečeni očka. Veselo novico je prek Twitterja delila tudi mamica, ki je prav tako objavila fotografijo svojega sinčka.

27-letni zvezdnik Manchester Uniteda, ki se mu nasmiha kapetanski trak v reprezentanci, je na Twitterju objavil tudi fotografijo celotne družine: "Moja družina z našim novim dojenčkom Klayem," je zapisal na priljubljenem družbenem omrežju.

Skoki čez plot hitro pozabljeni
Coleen, ki je svojemu možu hitro oprostila skoke čez plot - Wayne jo je varal celo med njeno prvo nosečnostjo, in to s prostitutko Jennifer Thompson -, nikoli ni skrivala, da si želi veliko družino.

"Želela bi si morda tri ali štiri otroke. Zelo bi bila srečna, če bi bila mama za polni delovni čas," je dejala lani v enem izmed intervjujev za britanske medije. Svojega prvorojenca je povila novembra 2009. Ob njej je bil tudi mož.

Par se je poročil leta 2008 v Italiji - pet let po zaroki. Ljubezensko razmerje sta začela, ko sta bila stara 16 let in je Coleen še obiskovala šolo.

Družinico so pri izhodu iz porodnišnice ujeli fotografi, nekaj fotografij si lahko pogledate spodaj.