Lorde, katere pravo ime je Ella Yelich O’Connor, je trenutno na svetovni turneji. Foto: EPA
Lorde, katere pravo ime je Ella Yelich O’Connor, je trenutno na svetovni turneji. Foto: EPA

Zapis, v katerem se je razpisal, kako se mu je spremenilo življenje, potem ko je njegovo 17-letno dekle postalo svetovna zvezda, je naslovil Vsi se nekoč vrnejo. "Odkar sem se prvič usedel, da bi napisal ta zapis, je Ella postala dvakratna dobitnica grammyja. Tudi brita je odnesla domov. Trenutno je na drugi strani sveta na turneji. Čeprav jo pogrešam, ne bi mogel biti bolj ponosen na to, kaj je dosegla do zdaj. Če imate dovolj veliko srečo, da obiščete kak njen nastop na trenutni turneji, boste lahko doživeli več kot le njen glas," je zapisal Lowe.

Ob tem se je 24-letni Lowe oprl na citat z oskarjem nagrajenega igralca Jareda Leta, da slava ne spremeni osebe, ampak vse okoli nje. "Zaznal sem, da so ljudje okoli mene predvidljivi. Slabo to skrivajo. Občutil sem, kako je, če si tarča tabloidov," se je razpisal Lowe in ob tem znova spomnil na grenko izkušnjo, ko je na začetku tega leta postal žrtev spletnega nadlegovanja.

A ostaja optimist. "Za vse to ostajam hvaležen tisti, ki jo najbolj občudujem. Tisti, ki še vedno zapolnjuje praznine, ki se jim trudim izogniti," je še posvetil kompliment Lorde.