Lepa Brazilka, mati dveh otrok, je očarala tudi svoje rojake. Foto: EPA
Lepa Brazilka, mati dveh otrok, je očarala tudi svoje rojake. Foto: EPA

Supermanekenka se je po dolgem času spet sprehodila po modni brvi v rodni Braziliji, kjer je s svojo navzočnostjo počastila teden mode v Sao Paolu, predstavljala pa je modno hišo Colcci, za katero je v preteklosti nastopal tudi igralec Ashton Kutcher.

33-letnica je dokazala, da na njenem telesu niti dve nosečnosti nista pustili posledic, saj se je po modni brvi najprej sprehodila v oprijeti minioblekici z globokim dekoltejem, moški pa so pasli oči tudi na njenih dolgih in lepo oblikovanih nogah. V drugem izhodu pa je nosila kratke hlače in top, ki so dopuščali razgaljen trebuh in s tem pogled na njene izoblikovane trebušne mišice.

Telovadila tudi med nosečnostjo
A Gisele je nato sama opozorila, da mora tudi manekenka za svojo čudovito postavo trdo delati in da zanjo niso dovolj samo razne diete, kot mislijo številna mlada dekleta - na Instagramu je pred nastopom na modni brvi objavila fotografijo med telovadbo in zapisala: "Čas je za trening, potem pa Colccijeva modna revija na Sao Paolo Fashion Weeku!"

Že v intervjuju za modno biblijo Vogue leta 2010 je Brazilka razkrila, da je še dva tedna pred porodom svojega prvorojenca Benjamina telovadila, tako da ni imela velikih težav s tem, da povrne svojo staro postavo: "Številni po zanositvi postanejo koš za smeti, da lahko jedo vso hrano po vrsti. Jaz tega nisem želela."