V Muri pravijo, da na trgu trenutno primanjkuje kakovostnih pletenin, saj je slovenskih ponudnikov pletenin vse manj. Foto: BoBo
V Muri pravijo, da na trgu trenutno primanjkuje kakovostnih pletenin, saj je slovenskih ponudnikov pletenin vse manj. Foto: BoBo

V Muri pravijo, da na trgu trenutno primanjkuje kakovostnih pletenin, saj je slovenskih ponudnikov pletenin vse manj, zato z novo ponudbo zapolnjujejo tržno nišo, ki jo je vodstvo prepoznalo kot novo poslovno priložnost.

Za Murino moško jesensko-zimsko kolekcijo pletenin so značilne decentne črte in sofisticiran žakardni vzorec, ki naredi klasiko nekoliko zanimivejšo, so sporočili iz družbe.

O ženski kolekciji pletenin pa pravijo, da bo vsebovala mehko padajoče drapeje v materialih z dodatkom kašmirja in viskoze ter najfinejšo tanko volno, primerno za vse letne čase. Veliko bo cvetličnih vzorcev, kolekcijo pa zaokrožujejo modni dodatki, kot so rokavice, kape in šali.

Znani obrazi na modni reviji
Mura je lansko jesen sicer navdušila s predstavitvijo dveh sezonskih kolekcij ženskih in moških modnih oblačil znamk Mura, e.mura, LeOna in J. G. Carniolus, modne revije na Ljubljanskem gradu so se udeležili tudi številni znani obrazi, kot so Bernarda Jeklin, Nataša Matjašec, Danilo Rošker, Bojan Križaj, Jožica Brodarič, zakonca Luka in Valentina Novak, pa tudi Zoran Janković in Milan Kučan.