Zabava
(7)
Pamela Anderson, Tommy Lee
Pamela Anderson in Tommy Lee sta se spoznala leta 1994. Foto: AP
Lee je bil zaradi nasilja v družini obsojen na šest mesecev zapora, s Pamelo pa sta se uradno razšla, a sta sinova "kot družina" vzgajala skupaj vse do leta 2006, ko se je Pamela zapletla najprej s Kidom Rockom, nato pa še z Rickom Salomonom. Foto: EPA
"Mötley Crüe so bili in vedno bodo poredni fantje rokenrola. Glasbena industrija ne bo nikoli več imela takšne skupine," so ameriški kritiki v preteklosti opisali člane skupine Mötley Crüe. Foto: EPA

Dodaj v

Razvpito življenje Tommyja Leeja – od pretepov in mamil do zasmehovanja starejših

Zvezdnik je javnost razburil z nenavadno objavo na družbenem omrežju Instagram
15. september 2018 ob 16:30
Los Angeles - MMC RTV SLO

Tommy Lee, upokojeni bobnar skupine Mötley Crüe, ki je javnosti znan po svojem hedonističnem življenju in neotesanosti, se je znova znašel pod plazom kritik. Na spletu je objavil fotografijo pomanjkljivo oblečene starejše ženske in zasmehoval njeno telo.

Fotografija, ki jo je glasbenik objavil na družbenem omrežju Instagram, je nastala na neki grški plaži, kjer je 55-letni zvezdnik dopustoval s svojo 31-letno zaročenko Brittany Furlan. Zvezdnik je fotografiral starejšo žensko, ki je v kopalkah počivala pod senčnikom in brala knjigo. Pod fotografijo je zapisal: "Včasih na počitnicah opazimo koga lepega ... včasih pa tudi ne." Fotografijo in zapis je zaradi neodobravanja drugih uporabnikov glasbenik umaknil le nekaj ur po objavi, pišejo ameriški mediji.

Izpostavljanje na družbenih omrežjih
Lee je v preteklosti svoja čustva in misli že velikokrat izrazil na družbenih omrežjih, s tem pa zanetil številne zdrahe in prepire. Na začetku letošnjega leta se je zaradi žaljivih tvitov zapletel v spor s svojim sinom Brandonom. Spor se je končal s fizičnim obračunom.

Povod za prepir med očetom in sinom je bila očitno serija žaljivih tvitov in fotografij o Pameli Anderson, ki so bili bobnarjev odgovor na intervju igralke, ki je v pogovorni oddaji Piersa Morgana razkrila, da je bil Lee pogosto nasilen do nje. "Človek bi mislil, da bo našla kakšno drugo temo, namesto da ponavlja staro sranje. Ampak očitno se ji nič ne dogaja in potrebuje pozornost," je med drugim zapisal 55-letni Lee, kar pa je njegovega sina tako razburilo, da je planil iz svoje sobe, vdrl v očetovo in ga napadel. "Z mojo zaročenko sva ležala v postelji, ko je v sobo vdrl moj sin in me napadel. Prosil sem ga, naj zapusti hišo, nato pa me je tako močno udaril, da sem izgubil zavest. Potem pa je zbežal pred policijo. TO je resnica," je po dogodku na družbenih omrežjih zatrjeval Lee, zgodbo pa je podprla tudi njegova zaročenka.

Zgodba, ki jo je prek svojih predstavnikov javnosti sporočil 21-letni Brandon, pa je malo drugačna – očeta naj bi udaril v samoobrambi, saj se je ta močno razburil, ko ga je Brandon pozval, naj umakne zapise o Pameli.

Mamila, ženske in kršitve zakona
Lee se je na svetovno glasbeno sceno prebil kot bobnar štiričlanske zasedbe Mötley Crüe, ki so jo sestavljali še pevec Vince Neil, kitarist Mick Mars in basist Nikki Sixx. Skupina je nastala leta 1981, izdali pa so devet albumov, ki so jih prodali v 80-milijonski nakladi. Četverica je zaslovela tudi kot ena najbolj razvpitih heavy metal/hard rock skupin, saj so bili vsi znani po hedonističnem življenju, številnih kršitvah zakona, zapornih kaznih, odvisnosti od alkohola, kokaina in heroina, menjavanju žensk in neštetih tetovažah. Vince Neil je pred kratkim celo naznanil, da bodo možje, ki so skupaj nazadnje nastopili leta 2015, kmalu posneli štiri nove skladbe, prizadevajo pa si tudi za to, da bi na podlagi njihove razvpite, a uspešne kariere posneli film z naslovom Umazanija: Priznanja najbolj razvpite rokovske skupine, kjer bo Leeja upodobil Gun Kelly.

K. Ši.
Prijavi napako
Komentarji
I v 3 k
# 15.09.2018 ob 17:25
Smešni, našminkani strici z obupnimi frizurami.
new_fire
# 15.09.2018 ob 16:58
pozerji in šminkerji, s češpljavo muziko.
virus99
# 15.09.2018 ob 20:53
Pogost problem zabavljačev, ki so postali slavni in premožni preden so odrasli in se zresnili. Tako niso nikoli bili prisiljeni spreminjati navad. Med temi rockerji je tega sploh dost, ker so kot mladostniki fantazirali razuzdanost in neomejene možnosti ameriških sanj. Sedaj so se pa znašli v zadnji tretjini življenja s svojimi iztrošenimi telesi, mentalno pa so še vedno pubertetniki. Groza kakšna lekcija za vse generacije so postali.
RJSlo
# 15.09.2018 ob 19:05
No ja. Tako sem predstavljal strašila na ogromnih koruznih poljih Amerike. Brrrr
johann
# 15.09.2018 ob 21:06
Nobena inteligentna in lepa ženska si ne bi izbrala takšnega klovna.
luna med oblaki
# 16.09.2018 ob 22:15
Človek brez vrednot.
In nikakor ne morem razumeti žensk, ki si nakopljejo na glavo take osebke. Le kaj imajo skupnega z njimi? Najbrž gliha skupaj štriha.
evaevi
# 15.09.2018 ob 18:38
Primer 'skupnega vzgajanja' ločenih staršev. Če bi to šlo, bi ostala skupaj, tako pa sta se razšla. in skupna vzgoja je le prestavitev njunega zanič odnosa direkt na otroke, ki morajo hočešnočeš bresti njuno greznico.
Že prevečkrat videla...
Kazalo