Malček je s svojim nastopom v oddaji talentov navdušil številne. Foto: YouTube
Malček je s svojim nastopom v oddaji talentov navdušil številne. Foto: YouTube

Deček je v nekaj dneh po nastopu v televizijskem šovu Južna Afrika ima talent postal znan po vsem svetu - seveda na račun deljenja videoposnetka, na katerem je osupnil žirijo na oddaji. Oratilwe Hlongwane, kot je didžejevo pravo ime, je šele pred kratkim dopolnil tri leta. "Z miksanjem glasbe se je začel ukvarjati, ko je bil star eno leto. Takrat je odkril svojo ljubezen do glasbe," je dejal njegov oče Glen Hlongwane.

Prav oče je bil tisti, ki je sinu priskrbel programsko opremo, s katero je naredil mali Arch Junior svoje prve korake v svet glasbe. Danes si z očetom delita to strast, toda v nedavni oddaji je malček nastopil sam in si priboril mesto v polfinalu.

Toda to je le stopnica naprej v dečkovi "karieri". Mladi didžej ima že v tem trenutku več kot 53. 000 oboževalcev na Facebooku in velja za najmlajšega didžeja na svetu. "Druge otroke bo zabaval na zabavah," je zatrdil njegov oče, ki je tudi prvi začel deliti videoposnetke na spletu, na katerih sin izvaja svoje sete.

Toda vsi niso tako navdušeni nad njegovim talentom. Po nastopu so se oglasili tudi ljudje, ki menijo, da ni noben dosežek, če fant samo pritiska na nekaj gumbov.