Citroen
Izglasujte Slovenski avto leta 2018
Izbora petih finalistov do 18. decembra, 18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
 • Že 26. izbor Slovenskega avta leta
 • Izbor petih finalistov do 18. decembra
 • Citroën se bo poslovil od modela C4
  9
  30. oktober 2017 ob 12:57 Citroën bo ustavil proizvodnjo kombilimuzine C4, ki do leta 2020 ne bo dobila naslednika. Njeno vlogo bo v tem času prevzel prenovljeni cactus.
  Zrelejši in udobnejši
  9
  27. oktober 2017 ob 07:22 Citroën pri prenovljenem C4 cactusu stavi vse na udobje. Ta poleg osveženega videza v slogu najnovejših hišnih modelov prinaša inovativno vzmetenje, izjemno udobne sedeže in nove asistenčne sisteme.
  Novi citroën C5 bo na voljo leta 2020
  14
  20. september 2017 ob 18:16 Citroënova prva dama, Linda Jackson je v Frankfurtu razkrila, da bo treba na naslednika modela C5 počakati do leta 2020.
  Citroën C3 aircross se predstavi
  10
  13. junij 2017 ob 07:34 Citroën je predstavil serijsko izvedbo malega križanca C3 aircross, s katerim se bo spustil v boj proti uveljavljenim tekmecem, kot sta nissan juke in renault caprtur ter obetajoči novinec opel ...
  To je Citroënov novi športni terenec
  24
  18. april 2017 ob 07:14 Citroën se je odpovedal limuzini in karavanu segmenta D, ki bi nasledila aktualni C5. Namesto tega bo na avtomobilskem salonu v Šanghaju predstavil novega športnega terenca.
  OPSA ali kako drugačni bodo opli pod francoskimi lastniki PSA
  16
  14. marec 2017 ob 06:29 Francoski proizvajalec avtomobilov PSA Peugeot Citroen je na avtomobilskem salonu v Ženevi uradno sporočil, da se je z družbo General Motors (GM) dogovoril o prevzemu njene enote Opel.
  Koncept, ki napoveduje novi C3 picasso Citroën bo v Ženevi pokazal koncept C-aircross, ki napoveduje novega malega športno-terenskega križanca. V serijski obliki bo že letos nadomestil sedanji model C picasso.
  6
  Nov obraz citroëna C-elysée Citroën je predstavil prenovljeno malo limuzino C-elysée, ki si deli mehaniko s peugeotom 301. Poleg osvežene zunanjosti so ji namenili posodobitev notranjosti z novo multimedijsko napravo.
  42
  Cxperience izkazuje Citroënovo željo po novi veliki limuzini Citroën bo na avtomobilskem salonu v Parizu ob novi generaciji modela C3 pokazal še novo konceptno vozilo, s katerim želi pokazati smer oblikovanja večjih avtomobilov v prihodnosti.
  13
  Novi citroën C3 tudi z vgrajeno HD-kamero za snemanje prometa Novi citroën C3 je oblikovno nenavaden avtomobil. Zgled je našel v dizajnerskem posebnežu C4 cactusu z vgrajenimi zračnimi žepi na vratih karoserije, ki preprečujejo nadležne vdrtine.
  7
  Citroën sedeže izdelal po sistemu postelj Pri Citroënu so s poudarkom na zagotavljanju nove ravni udobja v vozilih predstavili program Citroën Advanced Comfort®.
  8
  PSA napovedal ofenzivo baterijskih avtomobilov Vse več avtomobilskih podjetij je pripravilo strategijo elektrifikacije svojih voznih parkov.
  40
  Več tehnologije in oblikovne spremembe za C4 picasso in grand C4 picasso Pri Citroënu so v svoja enoprostorca C4 picasso in večji grand C4 picasso vgradili nekaj nove tehnologije, hkrati pa oblikovno osvežili tudi zunanjost, ki je lahko dvobarvna, in tudi potovalno ...
  7
  Citroën predstavil električni E-elysée in novi C6 Pri Citroënu v prihodnosti stavijo na električni pogon in predvsem na največji avtomobilski trg na svetu, na Kitajsko.
  8
  PSA bo v petih letih predstavil 34 novih vozil PSA, ki združuje znamke Peugeot, Citroën in DS, v petletnem načrtu razvoja koncerna, poimenovanem "Push to Pass", predstavlja strategijo, ki predvideva predstavitev sedmih priključnih hibridov, ...
  7
  PSA predstavil novega jumpyja in experta Pri PSA Peugeot Citroënu so predstavili fotografije in podrobnosti o novem citroënu jumperju in peugeotu expertu.
  8
  PSA objavil podatke o dejanski porabi goriva Skupina PSA Peugeot Citroën in dve nevladni organizaciji so objavili prve rezultate testiranj porabe goriva vozil v dejanskih razmerah.
  5
  Spacetourer za vse, ki rabijo več prostora Citroën bo pod žaromete avtomobilskega salona v Ženevi postavil prostornega spacetourerja, ki je ukrojen po okusu družinskih ali poslovnih uporabnikov.
  1
  DS 3 in DS 3 cabrio sta pomlajena in posodobljena Francoski proizvajalec premium vozil DS je razkril prenovljeno različico svojega najbolje prodajenega modela DS3. Spremembe so kozmetične in mehanične.
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo