Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

V piranski mestni galeriji Vse ni tako, kot se zdi

V Mestni galeriji Piran gostuje 21 umetnikov pod skupnim naslovom "Vse ni tako, kot se zdi / Everything Is Not What It Seems". To je druga postavitev razstave, ki je požela odlične kritike in lani zaživela ob odprtju centra NITJA na Norveškem.

7. junij: Židovski upor proti okupatorjem Rimljanom leta 65 pred našim štetjem

Židovski upor proti okupatorjem Rimljanom se je iztekel na današnji dan leta 65 pred našim štetjem. Uporniki so zasedli trdnjavo Antonia. Čez pet let je sledilo kruto maščevanje.

Festival Melodije morja in sonca tudi letos v Portorožu

Z novinarsko konferenco in objavo vrstnega reda nastopajočih je letošnji 42. festival Melodije morja in sonca dobil konkretno podobo.

Skupina Plateau pred izdajo prvenca navdušuje s singlom 'Najdem te še kdaj'

Novomeško skupino Plateau sestavljajo štirje mladeniči, ki so svojo strast do glasbe povezali na novomeški gimnaziji. Aktualno pesem 'Najdem te še kdaj' je predstavil Andrej Kaferle.

Nadarjene učenke violončela iz razreda Petre Vodopivec

Petra Vodopivec je učiteljica violončela v Glasbeni šoli Nova Gorica. V njenem razredu so tri dekleta, s katerimi se udeležuje tekmovanj: desetletni Ana Klanjšček in Sara Rosa ter enajstletna Angela Vezjak. Deklice so dosegle visoke ocene in uvrstitve.

O mostovih, ki so gledali v vse smeri

Boštjan Gartner je kantavtor že od 80. let minulega stoletja. Pri založbi Helidon je nedolgo tega izšla njegova tretja plošča Mimohodi.

Več

Novice

Skupni cilj: povezati sedanje vodovodne sisteme

S povezovanjem in izboljšavami vodovodnih sistemov na Notranjskem, Ilirskobistriškem, Krasu in v Istri bi lahko prebivalcem tega dela Slovenije zagotovili zanesljiv vir kakovostne pitne vode. Tega v času izrednih sušnih in požarnih razmer zdaj nimajo.

Furs spet enkrat tedensko v Ilirski Bistrici

Od danes naprej bo v Domu na Vidmu v Ilirski Bistrici enkrat tedensko, ob sredah, znova delovala pisarna finančnega urada. To bo marsikomu prihranilo obilico slabe volje, saj se po novem ne bo več treba za vsako malenkost peljati v Postojno.

Občina Kanal in Salonit v podrobnejši pregled meritev in dovoljenj

Občinski svet Kanala ob Soči je na sinočnji izredni seji naložil županu in občinski upravi, da ob utemeljeni pravni podlagi ustrezno ukrepata oziroma podata prijavo proti Salonitu Anhovo za sum kršitve okoljevarstvenega dovoljenja.

Kako bi lahko Kopru vrnili relief enega najbolj znanih beneških levov?

Relief beneškega leva s koprske palače Armerija je že skoraj dve stoletji na gradu Trsat na Hrvaškem. Poskusi, da bi se vrnil na izvorno mesto, se do sedaj niso uresničili.

Prenova Glavnega trga v Vipavi se ne bo zaključila letos

Prenova Glavnega trga v Vipavi že nekaj tednov stoji. Razlogov za to je več.

Podružnična šola Soča ostaja

Podružnično šolo Soča, ki je edina na območju Triglavskega narodnega parka, letos obiskuje petnajst učencev. Informacija Liste za Posočje-Bovec o tem, da ta šola s prihodnjim šolskim letom zapira svoja vrata, se je izkazala za napačno.

Kadrovska okrepitev Policijske uprave Koper šele po turistični sezoni

Tudi v slovenski Istri ob prometnih kolapsih mnogi pogrešajo večjo prisotnost policije. Kadrovsko problematiko naj bi omilila okrepitev policistov, ki zaključujejo šolanje.

Več

V živo

Glasba

Koncerti iz Hendrixa

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov