Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Moya: Če delaš tisto, kar ti je všeč, ne delaš narobe!

V studiu Hendrix nas je obiskala primorska glasbenica, pevka in avtorica Mojca Štoka alias Moya.

18. maj: Rodil se je oblikovalec Sergio Gobbo

V Kopru se je na današnji dan leta 1950 rodil oblikovalec Sergio Gobbo. Po šolanju v Ljubljani in Benetkah deluje na različnih ustvarjalnih področjih oblikovanja, največ uspehov je dosegel s fotografijo.

Iniciativa še naprej budno nad pripravo koprske 'prostorske ustave'

Civilna iniciativa OPN KOPER po meri ljudi je predstavila glavne ugotovitve po večmesečnem preučevanju osnutka prostorskega načrta za Mestno občino Koper. Prepričani so, da v pripravo niso bili dovolj spoštljivo vključeni.

InnoRenew postulate zelene Evrope udejanja v praksi

V sodelovanju z Europe Direct Koper - Capodistria pripravljamo niz oddaj o Evropski uniji. V tokratni oddaji smo se posvetili zeleni Evropi. Gostili smo dr. Andrejo Kutnar iz inštituta InnoRenew.

Žiga Murko: S pravo glasbo lahko pomiriš otroški jok

Vsestranski glasbenik Žiga Murko je izdal že peti single, s katerim se javnosti predstavlja kot r&b in soul pevec. 'Nocoj' je pesem, ki je tokrat prejela največ glasov in zato postala Pesem in pol.  

Kaj imata skupnega koza Srečka in kratica GOAT?

Pri nas se konec junija poslavljajo turistični boni. Uspešno sezono bodo tako znova krojili tudi tuji gosti. Nanje stavijo tudi v Turističnem združenju Portorož, prvi destinaciji s svojim NFT žetonom pri nas. Njegov zaščitni znak je istrska koza Srečka.

Več

Novice

Slovensko društvo Ajda v Umagu deluje 11 let

Ob dnevih mesta Umag so včeraj slovesno obeležili 11 let delovanja Slovenskega kulturnega društva Ajda in deseti jubilej njihovega pevskega zbora. Ob tem so odprli tudi razstavo posvečeno umetniku Janezu Pirnatu.

Na Goriškem odkrili dve spominski znamenji iz 1. svetovne vojne

Na ožjem Goriškem so včeraj odkrili dve spominski znamenji iz prve svetovne vojne – v zaselku Vinišče pri Renčah in na Ajševici pri Novi Gorici.  Prvo so postavili Slovaki, drugo Ukrajinci skupaj s Slovenci.

Občina ZRS Koper podelila stavbno pravico za palačo De Belli

Palačo De Belli v središču Kopra bodo končno prenovili. Za to bo poskrbelo Znanstveno raziskovalno središče Koper. Mestna občina mu je brezplačno podelila stavbno pravico za prihodnjih 99 let z edinim pogojem: da se obnova začne v petih letih.

Kar tri najvišja priznanja Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije v Istro

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koper je sinoči na Bernardinu obeležilo mednarodni dan medicinskih sester in babic.

Turizma, kot smo ga poznali, ne bo več

Na tridnevni konferenci sta v ospredju tudi inovativnost, s pomočjo katere se iščejo rešitve, usmerjene v trajnostni razvoj, in skrb za ohranjanje kulturne dediščine.

Valdoltra: So se res zgodile nepravilnosti pri postopku imenovanja direktorja?

Vlada do opravljanja tekočih poslov ni imenovala direktorja Ortopedske bolnišnice Valdoltra.

Začenja se Forum Tomizza

V Kopru, Trstu in Umagu se danes začenja 23. mednarodno obmejno srečanje Forum Tomizza. Poleg simpozija z naslovom 'Kaos Kairos' bo v vseh treh mestih potekal pester spremljevalni program, ki bo združil domače in tuje publiciste, humaniste in umetnike.

Več

V živo

Glasba

Koncerti iz Hendrixa

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov