Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Škoda je vseh let študija, če zanemarjaš odnos do ljudi

V založbi knjigarne Libris je pred kratkim izšla knjiga "Razvoj izolske kirurgije in zgodbe kirurga", ki jo je napisal upokojen primarij doktor Stanislav Mahne

6. februar: Rodil se je Bob Marley

Modrec Vatsjajana Malanga je okoli leta 300 sestavil Kamasutro, erotični učbenik v sedmih poglavjih.

Učiti se slovenščine ali učiti se slovenščino?

Ste se kdaj spraševali, kako se pravilno reče: narezati kruh ali narezati kruha? Učiti se slovenščino ali učiti se slovenščine? Zakaj v jeziku pride do variantnih rab in katera možnost je prava?

Ljubezen Marka Breclja

Pred letom dni nas je zapustil pesnik, kantavtor, glasbenik, mladinski in socialni delavec ter pionir mehkega terorizma Marko Brecelj. V poklon in spomin smo na Radiu Koper poiskali manj poznano skladbo Ljubezen, ki jo je Marko napisal leta 1972.

Mladi prepevajo Danila Kocjančiča

Glasba enega najbolj plodnih slovenskih avtorjev popularne glasbe živi naprej. V Studiu Hendrix smo gostili mlade glasbenike, ki so nam pod taktirko Lee Sirk prepevali izbrane Danilove skladbe.

Mef: Danilo mi je vedno težil

Pred desetimi leti nas je zapustil slovenski skladatelj, kitarist in pevec Danilo Kocjančič. Poleg skupine Kameleoni je ustanovil več skupin ter ustvaril številne uspešnice, med drugim Portorož 1905, Dober dan in Amerika.

Več

Novice

Zamuda pri gradnji novega doma starejših v Ajdovščini

Konec marca bo minilo leto dni od postavitve temeljnega kamna za nov dom starejših občanov v Ajdovščini. Gradnja, ki mora biti zaključena še letos, pa nekoliko zamuja.

Zimske počitnice še za drugo polovico šolarjev

Začele so se zimske počitnice še za zahodni del Slovenije in nekaterih občin Jugovzhodne Slovenije in Zasavja. Zbrali smo nekaj podatkov o dejavnostih, ki jih različne organizacije in centri ponujajo v slovenski Istri.

Na predvečer praznika 'S knjigo po knjigo'

V Ilirski Bistrici se je že 19. januarja, na rojstni dan Dragotina Ketteja, začel letošnji mesec kulture. Koordinator je tamkajšnji TiC, ki je s sodelujočimi ustanovami in društvi stkal niz skoraj 20 dogodkov; zvrstili se bodo vse do konca februarja.

Na Lokvah obilo snega za zimsko rekreacijo

Lokve bodo v počitniškem tednu zagotovo najbolj obiskana točka na Goriškem. V tem delu Trnovske planote je zapadlo dovolj snega za različne zimske športe. Družinam z otroki bodo ob nakupu smučarske vozovnice poklonili enourni skupinski tečaj za začetnike.

Negovalka ovadena zaradi tatvin in nasilništva nad starostniki

Koprski kriminalisti preiskujejo kazniva dejanja velikih tatvin oziroma tatvin denarja in vrednejšega nakita ter nasilništva. Osumljena je 65-letna Izolanka.

Med zimskimi počitnicami v slovenski Istri predvsem družine z otroki

Po uspešni lanski turistični sezoni so si nekateri istrski hotelirji na začetku letošnjega leta vzeli čas za krajši počitek, redna vzdrževalna dela in pripravo na nove izzive. Nekaj hotelov je še vedno zaprtih, tisti, ki pa delajo, imajo v teh dneh več go

V Divači odprli dve stanovanjski skupini Doma na Krasu

V Divačo, v dve stanovanjski skupini, se bo v prihodnjih dneh preselilo 12 stanovalcev Doma na Krasu, odraslih oseb s posebnimi potrebami. Dom je pred dvema letoma začel preobrazbo zavoda, kar v praksi pomeni vzpostavljanje manjših stanovanjskih skupin.

Več

V živo

Glasba

Koncerti iz Hendrixa

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov