Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Dirka po Franciji

Quintana zaradi kršenja zdravstvenih pravil UCI-ja izgubil šesto mesto na Touru

Kolumbijskemu kolesarju Nairu Quintani (Arkea Samsic) so črtali končno šesto mesto z letošnjega Toura in vse etapne izide, potem ko je analiza posušenega vzorca njegove krvi z dirke pokazala vsebnost protibolečinskega sredstva tramadola, je sporočil UCI.

46

Več novic

V Københavnu nepregledna množica pozdravila kralja Toura 2022

V Københavnu so pripravili veličasten sprejem za novopečenega kralja Dirke po Franciji Jonasa Vingegaarda. "Tisočkrat hvala vsem, ki so me v preteklih treh tednih podpirali," je množici zavpil danski športni junak, ki mu je zmanjkalo tudi besed.

121

Razblinjena avra nepremagljivega Pogačarja, ki pa noče spreminjati sloga

Ena najbolj vznemirljivih Dirk po Franciji doslej! Skoraj štiritedenski kolesarski maraton je navduševal, a se ni razpletel po željah Slovencev. Na vrhu ni ne Primož Roglič ne Tadej Pogačar, ki je moral rumeni prestol odstopiti boljšemu.

208

Sramežljivi Danec z morja, ki se najbolje znajde s kolesom v gorah in doma

Od solza v Københavnu do solza v Rocamadourju in rumenega slavja v Parizu. Vmes je na najtežjih vzponih Toura ovrgel tezo o nepremagljivosti Tadeja Pogačarja in pokazal, da ima kolesarski svet novega najboljšega klančarja – Jonasa Vingegaarda.

212

Pogačar je mlad, njegovo telo se bo še razvijalo, tu ima rezerve

Tadej Pogačar je tudi zadnji dan Toura napadel. Skušal je pobegniti glavnini na zadnjem krogu po Elizejskih poljanah, na koncu pa je bil zelo vesel skupnega drugega mesta na dirki.

163
Več novic
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov