Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Dirka po Franciji

Znani pomočniki, s katerimi Pogačar brani rumeno majico

Tadej Pogačar bo na Dirki po Franciji skušal ubraniti lansko zmago na veliki pentlji s pomočjo naslednjih sedmih kolesarjev UAE Emirates: Mikkel Bjerg, Rui Costa, Davide Formolo, Marc Hirschi, Rafal Majka, Brandon McNulty in Vegard Stake Laengen.

29

Več novic

Roglič za MMC: "Trasa Toura ne igra vloge: če si dober, letiš v vsak klanec"

Njegova kariera je polna ekstremov in takšne so bile tudi priprave na Tour. Enkrat v objemu snega, drugič pri 35 stopinjah Celzija, to je bila njegova pisarna pred dirko življenja. Primož Roglič v dolgem pogovoru za MMC.

79

"Grenadirji" z gorskim vlakom za prvo zmago nad Rogličem in Pogačarjem

Ineos Grenadiers je po vrsti osvojil Romandijo, Giro, Dofinejo in zdaj še Švico, a za prihajajoči Tour de France napovedal vrnitev gorskega vlakca za premagovanje Pogačarja in Rogliča. A kaj ko na etapnih dirkah s Slovencema Britanci ne zmagujejo.

53

Izpolnjena otroška želja: v četrtem poskusu osvojil zeleno majico

"Res sem si želel te zmage že nekaj časa. Končno mi je uspelo," je Tadej Pogačar potrdil, da ga je na 27. Dirko po Sloveniji gnala želja iz otroštva. Prvi korak k obrambi rumene majice v Franciji je storjen, sledita državno prvenstvo in nato štart Toura.

19

Chris Froome

Ne, ne, ne, ne, ne. Ne govorim o zmagi na Tour de Franceu čez nekaj tednov, to je zagotovo. Sam sem zelo osredotočen na vrnitev na prejšnjo raven, a korak za korakom. V nekaj tednih ne morem s trenutne stopnje do ravni za zmago na Dirki po Franciji.

5
Več novic
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov