Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dirka po Franciji

Tratnik na Giro in Tour, nato pa upa še na olimpijske igre

Pri čebelah je po odhodu Primoža Rogliča ostal Jan Tratnik, ki se mu v sezoni 2024 obeta pestra sezona v vlogi vsestransko uporabnega pomočnika. Po spomladanskih klasikah Idrijčana čakata tako Dirka po Italiji kot Franciji, sam pa upa še na Pariz.

47

Več novic

Prvič Giro ali tretjič Tour? Pogačar: "Svetovno prvenstvo!"

Prvi kolesar sveta si je za leto 2024 zamislil podjeten dirkalni načrt. Tadej Pogačar si želi dirkati od belih cest prek Sanrema do rožnate dirke in velike rumene pentlje, čemur takoj sledijo olimpijske igre, za piko na i pa še boj za mavrično majico.

124

Roglič na Dirko po Švici šele kot zmagovalec Toura?

Nemška ekipa je na prvih skupnih pripravah s Primožem Rogličem, novim kapetanom za Dirko po Franciji. Po besedah glavnega športnega direktorja Rolfa Aldaga v pripravah na glavni cilj vsaj za leto 2024 ne razmišljajo o pisanju zgodovine v Švici.

71

Uvodne tri etape Toura 2025 priložnost za sprinterje

Christian Prudhomme, direktor Dirke po Franciji, je predstavil trase uvodnih treh etap Toura leta 2025. Poudaril je, da bodo po okusu sprinterjev, ki so bili zaradi konfiguracije terena v preteklih letih v uvodu v podrejenem položaju.

11

"V kolesarstvu je veliko dirk, tako da izzivov ne zmanjka. Zagotovo Tour, še Švica ..."

Primož Roglič je pred predajo ambasadorske vloge pri OKS-jevi fundaciji spregovoril o izredni sezoni in menjavi ekip. Kdaj bo prvič dirkal v novem dresu, še ne ve, podčrtal je Dirko po Franciji in tudi Švici, prijatelj Pogačar si je zaslužil zlato kolo.

30
Več novic
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov