Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Odbojkarji že uvrščeni v Pariz!

Letošnje olimpijske igre v Parizu bodo za slovenski šport nekaj posebnega, saj bodo tam prvič nastopale rokometašice, zdaj pa je jasno, da bomo tam prvič videli tudi odbojkarje. Ta odločitev sicer še ni uradna, a matematika je jasna − Slovenija je na OI!

86

Slovensko veslanje po 12 letih znova na olimpijskih igrah

Slovenska olimpijska reprezentanca ima novega potnika za Pariz. Kvoto v enojcu je uspelo dobiti Isaku Žveglju. Po 12 letih bo imelo slovensko veslanje tako znova svojega predstavnika na igrah.

6

Slovenski seznam z Dončićem, Čančarjem in Tobeyjem

Selektor slovenskih košarkarjev Aleksander Sekulić je objavil seznam 16 kandidatov za nastop na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v Pireju na začetku julija.

119

Kuharič ostala brez možnosti za uvrstitev na OI

Strelka Urška Kuharič je na tekmi svetovnega pokala v Münchnu v streljanju z malokalibrsko puško v trojnem položaju na 50 metrov v eliminaciji zasedla 39. mesto in tako izpadla iz nadaljnjega tekmovanja.

1

Garnbret, Pogačar, Čeh in drugi predstavljajo olimpijsko kampanjo

Olimpijski komite Slovenije in Slovenska turistična organizacija sta predstavila nacionalno kampanjo Pariz 2024. Ta združuje edinstvenost slovenskega športa s turističnimi in z gospodarskimi priložnostmi Slovenije doma in po svetu.

3

Zormanu skrbi povzročajo številne poškodbe

Selektorja rokometnih reprezentanc Uroš Zorman in Dragan Adžić sta predstavila širši seznam kandidatov za olimpijske igre. Na njem je po 20 igralcev in igralk. V Pariz jih bo odpotovalo po 14.

9

Za posamično slovensko zlato v Parizu 70.000, ekipi pa 390.000 evrov

Ob robu delovnega srečanja s predstavniki nacionalnih panožnih športnih zvez je predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Franjo Bobinac razkril višine nagrad za slovenske dobitnike medalj na olimpijskih igrah v Parizu.

52

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov