Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

33. olimpijske igre odprte, ogenj prižgala trikratna olimpijska prvaka

33. olimpijske igre so odprte, ogenj sta prižgala Teddy Riner in Marie-Jose Perec. Spektakel na Seni je zmotil dež, ni pa pokvaril odličnega razpoloženja. Razigrana je bila tudi slovenska olimpijska odprava z zastavonošema Benjaminom Savškom in Ano Gros.

539

Dobro jutro z rokometaši: budilke nastavljene ob 5.00

"Cilj je jasen – gremo na zmago," pred uvodnim izzivom rokometašev na olimpijskem turnirju – v soboto bo tekmec Španija – pravi selektor Uroš Zorman, ki bo v obrambi pogrešal Mateja Gabra, saj si je krožni napadalec na treningu poškodoval mečno mišico.

9

Žan Luka Zelko in Anita Horvat zaročena na uvodni olimpijski slovesnosti

Jadralec Žan Luka Zelko in atletinja Anita Horvat sta se med slovesnim odprtjem olimpijskih iger v Parizu zaročila na reki Seni, je sporočila slovenska olimpijska reprezentanca.

12

Tratnik upa na dober dan, Bujak na deseterico, Penko brani svoj izbor

Prva olimpijska sobota prinaša kolesarsko uro resnice. Lahko utrujeni Jan Tratnik po dvojčku Giro-Tour konča med petnajsterico in ali bo Eugenia Bujak z deseterico na njej pisani progi pomirila strasti okoli ženskega kolesarstva?

85

V Slovenski hiši preplet iger in Golobove zahvale Macronu ter obljuba športnikom

Na generalki v Slovenski hiši v Parizu je OKS gostil premierja Roberta Goloba, ki ni prišel le na odprtje olimpijskih iger, temveč se želi francoskemu predsedniku Emmanuelu Macronu osebno zahvaliti za posredovanje v korist Revoza.

64

Maruša Štangar stavi na sproščenost; prvi primer dopinga v Parizu

Slovenski judoisti, ki so že tolikokrat razveselili slovenske navijače z medaljami na velikih tekmovanjih, svoje nastope začenjajo v soboto. Maruša Štangar ne bo ena od favoritinj, zato bo šla na tekmo v kategoriji do 48 kilogramov sproščeno.

1

ZDA z novim sanjskim moštvom, glavni izzivalci pa Nemci, Srbi, Kanadčani …

Košarkarski turnir je vedno eden izmed vrhuncev olimpijskih iger. Na letošnjem bo zaigralo 50 NBA-jevcev, prvi favoriti so Američani, ki branijo naslov in so v Pariz pripeljali zvezdniško zasedbo, toda tudi izzivalci imajo svoje načrte.

50

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov