Žan Kranjec in Andrea Massi. Foto: TV SLO, zajem zaslona
Žan Kranjec in Andrea Massi. Foto: TV SLO, zajem zaslona

"Imeli smo nekaj pogovorov, govorili smo predvsem o mojih izkušnjah in kaj bi lahko to prineslo tej ekipi. Ekipa je po mojem mnenju dobra. Ogledal sem si njen trening v Kranjski Gori in videl, kako smuča in kako deluje ekipa. Po mojem mnenju je zamenjala že preveč trenerjev, nato je sledila še poškodba," je pojasnil nekdanji vodja ekipe Tine Maze.

Andreja Slokar se je že med letošnjo sezono odločila za spremembo, znova je z njo trener Boštjan Božič. "Nismo prav dolgo komunicirali. Verjetno se me je tudi malo bala, saj se o meni govori marsikaj, tudi slabe stvari. Z Božičem bova morala dobro analizirati, trenutno vidim tudi tehnične težave, nima pravega položaja na smučeh. Malo bo treba vrtati v psiho, tehniko in fizično pripravljenost. Pri Andreji mi je všeč, da malo govori. Naj kar ostane tako, da govori malo in veliko smuča," je Massi še dejal v pogovoru za TV Slovenija ob gostovanju v oddaji.

Veliki cilj bodo olimpijske igre v Cortini d'Ampezzo čez dve leti. "Zakaj ne," meni Goričan, ki ima pozimi hišo tudi na prizorišču OI.

Gost je bil tudi najboljši slovenski smučar Žan Kranjec, ki je postregel s podatkom, da v Sloveniji na leto opravi le približno osem odstotkov treningov. Med drugim so se pogovarjali o izzivih alpskega smučanja, ki se spopada s številnimi težavami. "V smučanju ne bi smel selekcije delati denar, ampak talent. Stroški so vedno večji. Že 13-letniki dajejo po 10, 12 tisoč evrov na sezono. Normalne družine tega ne zmorejo," je poudaril Massi.

Tekmuje tudi že njegova šestletna hčerka Anouk. Bo šla po poteh svoje mame? Vabljeni k ogledu celotne oddaje.

Dnevna soba: Žan Kranjec in Andrea Massi
Massi bo skušal odpraviti tehnične težave Andreje Slokar