Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMCTeden: Intervjuji, analize, kolumne, poglobljeni prispevki

Zimski športi

Diethart pripravljen na vrnitev

Nekdanji zmagovalec novoletne turneje v smučarskih skokih Thomas Diethart se namerava vrniti v smučino. Avstrijec, ki se je leta 2018 po več hudih padcih upokojil, se je na pripravah za olimpijsko sezono pridružil avstrijski reprezentanci.

5

Več novic

Vlhovo bo v olimpijsko sezono popeljal Mauro Pini

Najboljša smučarka prejšnje sezone Petra Vlhova je na Instagramu sporočila, da je njen novi trener Mauro Pini, ki je nekdaj delal tudi s slovensko šampionko Tino Maze.

21

Znana predloga sestave reprezentanc za olimpijsko sezono

Na seji odbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo so sprejeli sklepe in predloge za sestavo reprezentanc za sezono 2021/22. Moško vrsto bo še naprej vodil Robert Hrgota, žensko pa Zoran Zupančič.

8

V naslednji sezoni občutno več ženskih tekem

Znan je okvirni spored svetovnega pokala v smučarskih skokih za naslednjo sezono. Ljubno bo skakalke gostilo 22. in 23. januarja, planiški finale na letalnici pa bo med 26. in 28. marcem 2022.

19

Zadeva, ki bremeni Primoža Ulago, za zdaj preložena

Nekdanji direktor nordijskih reprezentanc Slovenije in Smučarske zveze Slovenije Primož Ulaga bi se moral v petek zglasiti na okrožnem sodišču v Ljubljani v povezavi z očitki o domnevnem izsiljevanju športnikov, a je bila obravnava preklicana.

12
Več

Izbor

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov