Zimski športi
slice
Goggia bo zaradi zloma gležnja manjkala najmanj do konca januarja
Najboljša smukačica lanske zime, 20. oktober 2018 ob 13:34 Olimpijska prvakinja v smuku Italijanka Sofia Goggia si je pri padcu na treningu zlomila gleženj, zaradi česar bo najmanj tri mesece odsotna z belih strmin.
9
"Kdor bo vrhunsko pripravljen, zagotovo ne bo ostajal doma"
14
20. oktober 2018 ob 10:15 "Moja edina skrb je, da sem čim bolj pripravljen in čakam na ponujeno priložnost," je pred novo sezono povedal najizkušenejši slovenski smučarski skakalec Robert Kranjec.
Kljub toplemu vremenu zelena luč za Sölden
15
18. oktober 2018 ob 11:53 Nadzornik Mednarodne smučarske zveze je prižgal zeleno luč organizatorjem uvodnih tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju v Söldnu.
Rok Justin poletni državni prvak v smučarskih skokih
9
12. oktober 2018 ob 21:33 Rok Justin je zmagovalec poletnega državnega prvenstva v smučarskih skokih, ki je potekalo v Kranju. To je prvi naslov za 25-letnega Justina (Stol Žirovnica).
Poslovilna sezona Lindsey Vonn
43
12. oktober 2018 ob 07:37 Rekorderka po številu zmag v svetovnem pokalu alpskega smučanja Lindsey Vonn je sporočila, da bo po koncu prihajajoče sezone sklenila športno pot.
Fak si želi še enkrat postati svetovni prvak Slovenski biatlonci na čelu z najboljšim Jakovom Fakom nestrpno čakajo na novo sezono, ki se bo začela 2. decembra na Pokljuki. Slovenci se 24. oktobra odpravljajo na sneg v Sjusjoen na N orveško.
23
Večina smučarjev kot delavci na slabi plači: le za sproti Čeprav je v zadnjih letih izgubil energijo, da bi opozarjal na potrebne spremembe v smučanju, je Tone Vogrinec prepričan, da bo vsaj tretjina njegovih idej sprejetih, pričakuje pa tudi drugačen ...
193
Previdni Peter Prevc v mislih še ni prečrtal uvoda zime v Wisli V takem obdobju je Peter Prevc po navadi vsako leto odgovarjal na vprašanja glede občutkov na skakalnici in pripravljenosti pred sezono, letos pa so glavna tema težave z gležnjem.
15
"Lahko, da smo ob Ester Ledecki izpadli bedaki" Še precej dela čaka Ilko Štuhec do 30. novembra oziroma do trenutka, ko bo spet doživela tisti stres, ki ga je tako pogrešala, a za zdaj vse teče tako, kot si je želela.
35
IBU Gregorinovi izrekel dvoletno prepoved nastopanja Protidopinški odbor Mednarodne biatlonske zveze (IBU) je odločil, da je slovenska biatlonka Teja Gregorin, ki je lani padla na dopinškem testu ob ponovnem testiranju vzorcev z olimpijskih iger v ...
26
Za Flisarjem naporna pomlad in poletje: Raztrgati se pač ne moreš Slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar bo v novo sezono vstopil z nekoliko manj treninga kot v prejšnjih letih, za kar je krivo stresno obdobje v spomladanskih in poletnih mesecih.
4
Peter Prevc prihodnji teden na 60-metrsko skakalnico Smučarske skakalce začetek sezone čaka sredi novembra. Najboljši Slovenec zadnjih let Peter Prevc pa še vedno ne trenira v polnem obsegu.
26
Foto: Predstavitev reprezentanc ob novem slovesu Vogrinca Smučarska zveza je pod Pohorjem predstavila reprezentance pod svojim okriljem.
36
Bertoncelj optimističen za zimsko sezono Zadnja tekma poletne velike nagrade v smučarskih skokih v Klingenthalu je zaradi premočnega vetra odpadla tako v moški kot v ženski konkurenci.
10
V taboru Ilke Štuhec razložili, zakaj Massi ni smel v vetrovnik Najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec se pripravlja na novo sezono, svojo opremo je pred dnevi testirala v Gorici. Pri tem se je v petek zgodil incident.
74

Izbor
Citat za prebrat
link
Matjaž Kek
20
21. oktober 2018 ob 14:44 V tem trenutku je najpomembneje, da se po skoraj šestih letih zbujanja z Rijeko v glavi umaknem.
Več novic ...
Anketa: 17. oktober 2018 ob 17:41

Koga bi si želeli na mestu selektorja slovenske članske nogometne reprezentance?

Matjaž Kek
Edy Reja
Primož Gliha
Igor Benedejčič
Zlatko Zahovič
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo