Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Zimski športi

Na Pokljuki že delajo sneg, a kratkoročna vremenska napoved ni ugodna

Nizke temperature so biatlonske delavce na Pokljuki spodbudile, da so začeli pripravljati zaloge umetnega snega za februarsko svetovno prvenstvo. Kot pravi glavni operativec del Brane Gomilar, si želijo narediti vsaj 10.000 kubičnih metrov snega.

3

Več novic

Skromna Slovenija ni zmogla višje od šestega mesta

Slovenski smučarski skakalci so na uvodu svetovnega pokala v Wisli skakali v skladu s petkovimi predstavami, saj so na ekipni tekmi osvojili šesto mesto. V troboju velesil je zmagala Avstrija, na odru pa bili še Nemci in Poljaki.

123

Na severu nič novega: zmaga Vlhove pred Shiffrinovo, Bucikova 16.

Petra Vlhova je zmagala na slalomu za svetovni pokal v Leviju na Finskem, za 18 stotink sekunde je prehitela Mikaelo Shiffrin. Enak vrstni red je bil po prvi vožnji. Ana Bucik je zasedla 16. mesto, v finalu je pridobila štiri mesta.

81

Shifrrinova ima že ime za naslednjega jelena, vse Švedinje v osamitev

"Občutek imam, kot da se odpravljam na počitnice," pravi Mikaela Shiffrin, ki bo v soboto po 300 dneh na slalomski tekmi v Leviju spet nastopila na tekmi svetovnega pokala.

13

Trikratna slovenska olimpijka prekinja kariero zaradi otroka

Gloria Kotnik, najboljša slovenska deskarka na snegu, je prek spletnih medijev sporočila, da februarja pričakuje naraščaj, zaradi česar do nadaljnjega prekinja kariero.

13
Več

Izbor

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov