Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Arhiv

Rija in Krokodil Ježek

22. 9. 2024

Rija bi rada imela hišnega ljubljenčka. V babičinem vrtu domuje ježek. Rija in Krokodil morata bedeti pozno v noč, da bi ga ujela. Zanj pripravita skledico mleka za muce in se menjavata na nočni straži. Rijo premaga spanec. Ko se prebudi, mleka ni več. Odločena je, da bo ujela ježka, zato se lova loti drugače, in kmalu se ježek ujame v past. Krokodil ga skuša objeti, a ježek je preveč bodičast. Prijatelja spoznata, da mora ježek živeti v naravi.

Rija in Krokodil Ribolov

15. 9. 2024

Rija in Krokodil gresta ribarit in Rija razlaga Krokodilu, kako naj lovi ribe. Ob jezeru Krokodil polovi vse ribe, čeprav ima Rija novo ribiško palico, Krokodil pa njeno staro ribiško mrežo. Tudi ko ribiški pribor zamenjata, nič ne pomaga. A Rija je odločena, da bo ujela ribo, in končno se ji posreči ujeti ribo velikanko. Slastna večerja!

Rija in Krokodil Smučanje

14. 9. 2024

Krokodil ni še nikoli smučal, a Rija sklene, da ga bo naučila. Seveda veliko bolje smuča od njega. Na začetku … Rija ne mara, da jo kdo premaga. Še posebno začetnik! Jutri bosta šla raje drsat. Saj še nisi drsal, kajne, Krokodil?

Rija in Krokodil Sprehod v gozd

8. 9. 2024

Rija in Krokodil gresta v gozd nabirat kostanj. Rija ga svari, naj se držita potke, da se ne bi izgubila. Ko pa se sama znajde na preprogi vabljivega kostanja, pozabi na vse. Kostanju se ne more upreti, zaide s potke in se izgubi. Krokodil ji priskoči na pomoč, da najdeta pot domov.

Rija in Krokodil Kroket

1. 9. 2024

Na babičinem vrtu Rija in Krokodil igrata kroket. Rija ima igro v malem prstu. Zna razpostaviti vratca in pozna vsa pravila. Kadar pa se igra ne razpleta po njenih željah, pravila prikroji po svoje. Takrat lahko žoga zgreši vratca, še udariti je ni treba. Pravila gor ali dol, nekdo vedno zmaga in drugi izgubi. Vseeno pa lahko ostanemo prijatelji.

Rija in Krokodil Zelenjavni vrt

31. 8. 2024

Rija in Krokodil na babičinem vrtu uredita zelenjavni vrtiček. Posejeta in posadita korenje, kumare in grah. A prileti ptiček. Še nekaj potrebujeta. Ptičje strašilo! Je sploh lahko kdo strašnejše strašilo kot Krokodil?

Rija in Krokodil Hiška

30. 8. 2024

Rija in Krokodil gradita hiško na vrtu za babičino hišo. Odločita se, da bosta v njej živela. Rija zbija in žaga. Hiška mora biti popolna! Krokodil pa medtem opazuje oblake na nebu. Rija meni, da bi ji moral pomagati pri gradnji. Šele ko zagrmi in začne deževati, se Krokodil pokesa. A hiška je samo Rijina.

Rija in Krokodil Golob

25. 8. 2024

Rija in Krokodil gresta k jezeru krmit ptice. Krokodil obljubi, da ne bo pojedel zrnja. Tam najdeta račke, goske, vrabčke in labode. Pa tudi golobe. Fej! Rija jih ne bo hranila. A vse čudovite ptice odletijo, samo golob bi zobal zrnje. Morda je pa golobček najprijaznejši ptič!

Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov