Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Arhiv

Ernest in Celestinca Snežni metež

11. 5. 2024

Ko zunaj nastopi mraz, medvedi običajno zaspijo. Ernest pa trdi, da je nizkih temperatur vajen. Celestinca se odpravi po moko k prijateljem, ko se razdivja snežni metež.

Ernest in Celestinca Jamski medved

8. 5. 2024

Celestinca v gozdu najde jamo in na njene stene nariše sebe in Ernesta. Ko jo meščani odkrijejo, mislijo, da je to jama iz prazgodovine. Le Ernestov bratranec Benčič, ki sovraži miši, je prepričan, da medvedi in miši nikoli niso živeli skupaj. Zato risbe skrivaj spremeni.

Ernest in Celestinca Podpis: Avguštin

5. 5. 2024

Po mestnih zidovih se pojavljajo risbe, ki slavijo pomlad. To pri nekaterih meščanih vzbuja neodobravanje, pri drugih pa zanimanje ...

Ernest in Celestinca Jezerska pošast

4. 5. 2024

Avguštin trdi, da je videl razvpito pošast, ki se skriva nekje pri jezeru. Celestinca prosi Ernesta, da jih takoj odpelje tja.

Ernest in Celestinca Bibi

3. 5. 2024

Celestinca in Ernest najdeta divjo goskico. Celestinca bi jo rada obdržala za vedno, a morda bi bilo bolje, da posluša Ernesta, in goskico nauči leteti.

Ernest in Celestinca Prekinjena zgodba

1. 5. 2024

Celestinca po pomoti vzame knjigo, ki jo bere Ernest, in jo odloži v knjigobežnico. Ko spozna svojo zmoto, z Marlenko pohitita po knjigo ... A ta je že izginila! Marlenka, Ernest in Celestina se odpravijo po njeni sledi, saj si medved zares želi izvedeti, kako se zgodba konča.

Ernest in Celestinca Mišji ples

27. 4. 2024

Miši se pripravljajo na svoj letni ples, na katerega je prvikrat povabljena tudi Celestinca. Ernest je navdušen, drugi medvedi pa ne, ker jim mišja slavja niso prav nič všeč ...

Ernest in Celestinca Skrivnost starega mlina

24. 4. 2024

Oskar in Viktor, nečaka gospe Tulipan, nehote sprožita lopatice starega mlina in mlinsko kolo ju dvigne v zrak! Njuna teta zahteva, da se nevarna dotrajana stavba poruši. Ernest in Celestina pa poskušata rešiti hišo mišje družine ...

Ernest in Celestinca Medenjaki

20. 4. 2024

Ernest se pritožuje. Njegove čebele delajo grenek, neužiten med. Celestinca pa je navdušena: cvetlice gospe Tulipan še nikoli niso bile bolj ljubke!

Ernest in Celestinca Igra tišine

17. 4. 2024

Ernest in Celestinca se igrata »igro tišine«. Tisti, ki bo prvi spregovoril, bo poraženec. Vsi v mestu pa so zaskrbljeni zaradi tega molka. Sta Ernest in Celestinca drug na drugega jezna?

Ernest in Celestinca Leteči krožnik

13. 4. 2024

Ernestu preseda, da njegova soseda neprestano vohuni za njim. Da bi jo ozdravil slabe navade, se odloči, da jo bo potegnil za nos. V glavnih vlogah zablestita Celestinca in Boltež.

Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov