Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Arhiv

Ernest in Celestinca Pozabljena glasba

12. 6. 2024

Ernest najde ploščo s čarabjovsko glasbo, ki jo vedno znova posluša, kadar se mu toži po domu. A Celestinca in nečaki gospe Tulipan je ne prenesejo več. V šali mu mladička izmakneta ploščo, toda šala se izjalovi in Ernest konča v nezavesti. Ko se zbudi, ne zna več igrati na svoja glasbila!

Ernest in Celestinca Gospodar bolh

9. 6. 2024

Ernest in Celestinca med nabiranjem gob naletita na Leona, Ernestovega starega prijatelja glasbenika. Zdi se, da je ta v slabi koži. Ker nima doma, ga povabita k sebi. Leon je glasbo obesil na klin in začel trenirati bolhe. Točko predstavi prijateljema ... in ju z bolhami prežene iz njune hiše.

Ernest in Celestinca Veliki zlobni medved

8. 6. 2024

Policista Žan Miha in Žan Luka mislita, da je Boltež Veliki zlobni medved in ga strpata v zapor. Na srečo Ernest in Celestinca tudi tej zgodbi prideta do dna in rešita prijatelja.

Ernest in Celestinca Praznik cvetlic

5. 6. 2024

Danes je praznik cvetja. Mamka miš povabi Celestinco, naj ga praznuje s hčerkami in Avguštinom. Tudi Ernest želi praznovati. Toda praznik cvetja je stara mišja tradicija, ki so jo miši ustvarile le za miši. Ernest je užaljen. Ali bo praznik cvetja ponovno obudil stara navzkrižja med medvedi in mišmi?

Ernest in Celestinca Zvezda za Celestinco

1. 6. 2024

Ernest Celestinci na nočnem nebu kaže zvezde in ozvezdja, ki so imena dobila po živalih. Na nebu so labod, medved, lev ... Le mišje zvezde ni nikjer. Kakšna sramota!

Ernest in Celestinca Zabava v pižamah

29. 5. 2024

Celestinca prvič povabi prijateljico Marjanko, da prespi pri njej. Ernesta prosi, naj ji pomaga pripraviti vse za lep večer. Želi si, da bi bilo vse popolno, in prosi prijatelja, da se skupaj igrata. Ali bo uspelo vsakemu v tej igri najti svoje mesto?

Ernest in Celestinca Leon

25. 5. 2024

Ernest sreča svojega starega prijatelja Leona, s katerim sta v mladosti skupaj igrala. Leon vztraja, naj ga Ernest spet spremlja na turneji. Le kaj bo Celestinca brez Ernesta?

Ernest in Celestinca Spalni napoj

22. 5. 2024

Vse zaloge čaja in medu v mestu nenadoma izginejo. Celestinca odkrije zaroto: brat Zelene miši hoče izrabiti naravno nagnjenost medvedov k zimskemu spanju. Razdeli jim superuspavalni čaj, da bi lažje vdiral v hiše. Celestinca in njeni prijatelji pa ga s pomočjo Zelene miši poskušajo ustaviti ...

Ernest in Celestinca Skriti portret

18. 5. 2024

Ernest postane čuvaj v muzeju, da lahko Celestinca v njem slika. Nenadoma pa izgine dragocena slika in Ernest postane glavni osumljenec!

Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov