Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Kaj dogaja?

26:20
Kaj dogaja? Z Jonasom

12. 10. 2019

Spet bomo prevetrili vse pomembnejše novice domačih logov, nekatere bizarne, druge malo manj. Zanima nas stanje vlade, v rubriki Of D Rekord bo Dejan Židan pokomentiral trenutno stanje v Državnem zboru, Admir Pričko se je odpravil v Hongkong med protestnike. Protesti pa so bili tudi na Prešernovem trgu v Ljubljani, kakšni, kako in zakaj v Kaj dogaja. Gospa Kljun bo spet trosila trače iz frizerskega salona, v goste prihaja vedno iskrivi in zabavni dr. Andrej Stare. Na Mali terasi pa Milfena Blogne z najnovejšo uspešnico.

24:06
Kaj dogaja? Z Jonasom

5. 10. 2019

Jonas bo v oddaji Kaj dogaja tudi tokrat preveril in komentiral vse aktualne novice. Seveda ne bo šlo brez premierja ter župana Ljubljane in vseh mogočih protestov, ki se trenutno dogajajo pri nas. Gašper Gašpar se je posvetil problematiki študentov v Ljubljani. V rubriki Of D Rekord bomo osvetlili pretekli obisk visokih predstavnikov Nata pri nas. Gospa Kljun se bo javila s svežimi trač novicami, v goste prihaja Vid Valič, na Mali terasi pa Alfa Nipich s skladbo Ostan' doma migrant.

26:22
Kaj dogaja? Z Jonasom

28. 9. 2019

V tokratni oddaji Kaj dogaja se ne bomo mogli izogniti klavrni usodi Adrie Airways, kot tudi ne nekaterim govornikom in njihovim domislicam na generalni skupščini ZN. Ta teden so poleg ostalih neumnosti v Sloveniji postavili spomenik Trumpu. Admir Pričko se bo javljal iz Amazonije, Gospa Kljun bo spet natresla rumene novice, v goste pa pride vsestranski podiralec rekordov Nik Škrlec. Mala terasa bo ponovno »letela«.

27:34
Kaj dogaja? Z Jonasom

21. 9. 2019

Začenja se nova sezona oddaje Kaj dogaja? Jonas je nabrušen, javni in politični akterji pa so ponovno poskrbeli, da nam tem ne zmanjka. Seveda se nikakor ne moremo izogniti Brexitu, Vardi, predsedniku vlade in tudi ne predsedniku države. Zveri, take in drugačne, so še ena tema, ki se je bomo dotaknili. Vse vrste tračev bo za vas urejala in izbirala gospa Kljun. V goste pa to soboto prihaja princ fužinc Zlatko. Mala terasa pa bo postregla s še eno uspešnico Kile Milića.

Več