Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

V petek zvečer

Skozi zabavne petkove večere vas bosta popeljala Melani Mekicar in Blaž Švab, priljubljena voditeljica ene najbolj prepoznavnih slovenskih radijskih postaj in plesalka, ki se je že izkazala tudi v muzikalih.

BODITE Z NAMI IN NAVIJAJTE

JESEN 2021
Končno bomo lahko - če bodo seveda epidemiološke razmere dopuščale - v studiu gostili tudi gledalke in gledalce.
Pridite v našo družbo že to jesen in navijajte za svoje glasbenike. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu vpetekzvecer@rtvslo.si

V petek zvečer je nova glasbeno-razvedrilna oddaja, ki prinaša dobro uro zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti.

Orkester vrhunskih glasbenikov bo v sodelovanju z gostujočimi pevskimi zvezdniki in mladimi upi poskrbel za čisto sveže izvedbe tako legendarnih hitov kot tudi novih pesmi vseh zvrsti slovenske glasbe – od popularne do narodno-zabavne, predvsem pa – vse v živo!

V tekmovalnem delu bomo v pomladanski sezoni spremljali slovenske glasbenike v glasbenem kvizu na temo 30 let glasbe v samostojni Sloveniji.

Ob humorju, ki bo izhajal iz najširših tematik našega vsakdana, pa se nam bodo v oddaji ob posebni DJ spremljavi pridružili tudi pevci s svojih domov.

Ustvarjalca oddaje sta Jure Karas in Blaž Švab, režiserja Marjan Kučej in Aljaž Bastič.
V oddaji pa bodo sodelovali tudi glasbeni producenti Matjaž Vlašič, Miha Gorše in Martin Juhart, ki bodo poskrbeli za aranžmaje pesmi, ki jih bomo v živo slišali v oddajah V petek zvečer.


"Že dolgo ni bilo oddaje, v kateri bi se v celoti igralo in pelo v živo. Produkcija take oddaje je zahtevnejša, a daje neko posebno kemijo in neponovljivost. Pomladi bo oddaja zaradi epidemije še v marsičem okrnjena, a med ustvarjalci je kljub temu čutiti en velik optimizem, kaj vse oddaja prinaša v prihodnjih sezonah. Oddaja bo gostila zabavno in narodno-zabavno glasbo. V goste bodo prihajali, ko bo to spet mogoče, tudi glasbeni gostje iz tujine. Čaka nas veliko dela. A se tega veselimo," novo oddajo predstavlja voditelj Blaž Švab.

»Vodenje nove glasbeno-zabavne oddaje z Blažem mi predstavlja velik korak naprej v moji karieri in predvsem velik izziv, hkrati pa sem pomirjena, ker vem, da je ekipa, ki ustvarja oddajo dobro naoljen in izkušen stroj, od katerih se ogromno učim in se bom še naprej. Imam priložnost pridobivati nasvete in napotke od najboljših v poslu in tega se zavedam ter srkam vse znanje, ki mi ga ponujajo,« se sodelovanja v novi oddaji veseli tudi Melani Mekicar.
Prava mešanica zabave za sproščen skok v vikend.

Kontakt: vpetekzvecer@rtvslo.si


Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov