Glasbeno humoristična ekipa v tempu voditeljev Melani Mekicar in Blaža Švaba, ob spremljavi odličnega benda Diamanti ter ekipe humoristov je na programu TV SLO1 vsak petek ob 20ih!

Foto: Katja Kodba
Foto: Katja Kodba

Zadnja studijska oddaja V petek zvečer gosti Čuke, Moniko Avsenik in Gašperja Riflja, Ansambel Unikat, obiskali so nas Fehtarji, Il Divji in Eva Černe Avbelj.
V rubriki NaGlavo sta v pesmi Bela snežinka združila moči dva enkratna pevca; Luka Sešek in Samo Kališnik. Vsi naši Diamanti pa pravijo Bog ne daj, da bi crknu televizor. Diamanti, ki so kar 6 televizijskih sezon skrbeli za izjemne izvedbe vseh 600 glasbenih izvedb pesmi so Miha Gorše, Martin Juhart, Lovro Sadek, Mike Orešar, Jure Rozman, Maj Vlašič, Goran Sarjaš, Dejan Korenak, Tomaž Boškin, Goran Moskovski, Nejc Tratnjek ter Sara Lamprečnik in Lucija Marčič.
DJ Melani gosti Stello.

Sklad "GLASBENIK SEM" Zveze prijateljev mladine Slovenija podpira mlade, ki se znajdejo v težkih razmerah in jim pomaga pri njihovem glasbenem razvoju. Tokrat med drugim zbiramo tudi za mladega violinista, ki živi z mamo samohranilko in bratcem, katerim situacija doma ne omogoča nadaljnjega šolanja. V zadnjem dobrodelnem kvizu nam bosta pomagala voditelja kviza Male sive celice Juš Milčinski in Rok Škrlep, njima pa udeleženca kviza iz lanskega leta, Filip in Nace Maležič.

Veseli bomo podpore naših gledalcev s sporočilom DARILO5 na 1919.

V studiu so tudi odlični glasbeniki Diamanti s spremljevalnima vokalistkama Saro Lamprečnik in Lucijo Marčič, ki sta spremljevalni vokalistki.

Foto: Katja Kodba
Foto: Katja Kodba

Zabavne petkove večere vodita priljubljena televizijska voditelja Melani Mekicar in Blaž Švab.
V petek zvečer je glasbeno-razvedrilna oddaja, ki prinaša dobro uro zabave z živo glasbo, značilnim humorjem in odličnim studijskim vzdušjem, ki ga spodbuja 150-članska publika. Ansambel vrhunskih glasbenikov, Diamantov v sodelovanju z gostujočimi pevskimi zvezdniki poskrbi za čisto sveže izvedbe tako legendarnih hitov kot tudi novih pesmi vseh različnih žanrov slovenske glasbe, od popularne do narodno-zabavne. Posebej pozorni smo na zanimive in nepričakovane aranžmajske priredbe v rubriki Na glavo. Naš namen pa je tudi prispevati k malo boljšem svetu za mlade. Pomagamo pri zbiranju sredstev v sklad GLASBENIK SEM Zveze prijateljev mladine Slovenije!

Voditelja oddaje: Melani Mekicar in Blaž Švab

Scenarist: Jure Karas
Avtorja koncepta oddaje: Jure Karas in Blaž Švab
Scenografka: Mojca Vilhar

Diamanti: Miha Gorše, Martin Juhart, Lovro Sadek, Mike Orešar, Jure Rozman, Maj Vlašič, Goran Sarjaš, Dejan Korenak, Tomaž Boškin, Goran Moskovski, Nejc Tratnjek
Vokalistki: Sara Lamprečnik, Lucija Marčič
Humoristi: Lucija Harum, Miha Brajnik, Jernej Kogovšek, Mario Ćulibrk, Niko Zagode

Glasbeni producent: Matjaž Vlašič
Glasbeni urednik: Martin Juhart
Oblikovalca zvoka: Metod Komatar in Matej Režek
Zvokovna obdelava oddaje: Metod Komatar, Tadej Mihelič, Miha Gorše, Matjaž Vlašič
Mojster osvetljave: Andrej Dolinšek
Glavni kamerman: Marko Kurat

Producentka: Tanja Lunar
Urednica: Ana Benkovič
Režiserji: Tina Novak, Aljaž Bastič, Marjan Kučej

Oddaja je na sporedu vsak petek ob 20.00, na TV SLO 1. Ponovitev si lahko ogledate v nedeljo, 13.25.

Spremljajte nas tudi:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/vpetekzvecerTVSLO

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/petekzvecer/

YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UC4SP-Y7-0TvFrz-dXLh0Q7g

TIK TOK:https://www.tiktok.com/@vpetekzvecer

Kontakt: vpetekzvecer@rtvslo.si