Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Vem

Prijavite se na kviz Vem!

Prijavite se za tekmovanja v kvizu Vem. Kliknite sem in vpišite svoje podatke. Pogoj za sodelovanje je polnoletnost.

OPIS IN PRAVILA IGRE

  1. V nagradni igri v kvizu VEM! sodelujejo gledalci na objavljenem spletnem naslovu www.kviz-vem.si tako, da uganjujejo manjkajočo črko v iskani besedi. Na zaslonu se izpišejo: vprašanje, beseda z manjkajočo črko ter dve črki, od katerih je samo ena rešitev nagradne igre. Črki se izpišeta za zaporednima številkama 1 in 2.
  2. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi uporabniki interneta. Sodelovanje je brezplačno. Navodila za sodelovanje so vsakič objavljena v oddaji.
  3. Spletna aplikacija za sodelovanje je odprta od ponedeljka do petka med 18.20 in 20. uro. Med ponovitvijo oddaje sodelovanje v tej nagradni igri ni mogoče!
  4. Sodelovanje je omejeno na 20 poskusov za eno nagradno vprašanje.
  5. O zmagovalcu, torej izbrani telefonski številki, odloča računalniški žreb med vsemi sodelujočimi, ki so v spletni aplikaciji označili številko, za katero je bila izpisana pravilna manjkajoča črka.
  6. Zmagovalec nagradne igre v oddaji je objavljen na spletni strani www.kviz-vem.si v roku 3 dni po opravljenem žrebanju.
  7. Nagrada je 40 evrov na darilni kartici podjetja SPAR Slovenija. Darilni bon bo nagrajencu predan osebno ali poslan po pošti s povratnico. Nagrada ni zamenljiva.


Termin oddaje

Od ponedeljka do petka ob 18.20 na TV SLO 1.


Pišite nam

Kontakt: Tv.kviz@rtvslo.si


Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov