Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Vem

Termin oddaje

Od ponedeljka do četrtka ob 18.20 na TV SLO 1.

OPIS IN PRAVILA IGRE

V kvizu VEM! trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v čisto novi križanki s 7 besedami. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada še poveča. Zmagovalec dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.

PRAVILA NAGRADNE IGRE V KVIZU VEM!:

  1. V nagradni igri v kvizu VEM! sodelujejo gledalci na objavljenem spletnem naslovu www.kviz-vem.si tako, da uganjujejo manjkajočo črko v iskani besedi. Na zaslonu se izpišejo: vprašanje, beseda z manjkajočo črko ter dve črki, od katerih je samo ena rešitev nagradne igre. Črki se izpišeta za zaporednima številkama 1 in 2.
  2. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi uporabniki interneta. Sodelovanje je brezplačno. Navodila za sodelovanje so vsakič objavljena v oddaji.
  3. Aplikacija za sodelovanje je odprta od ponedeljka do četrtka med 18.20 in 20. uro. Med ponovitvijo oddaje sodelovanje v tej nagradni igri ni mogoče.
  4. Sodelovanje je omejeno na 20 poskusov za eno nagradno vprašanje.
  5. O zmagovalcu, torej izbrani telefonski številki, odloča računalniški žreb med vsemi sodelujočimi, ki so v spletni aplikaciji označili številko, za katero je bila izpisana pravilna manjkajoča črka.
  6. Zmagovalec nagradne igre v oddaji je objavljen na spletni strani www.kviz-vem.si naslednji dan.
  7. Nagrada je 40 evrov na darilni kartici podjetja LIDL Slovenija, ki jo nagrajenec lahko izkoristi za nakup blaga v eni od Lidlovih trgovin. Darilna kartica bo nagrajencu predana osebno ali poslana po pošti s povratnico. Nagrada ni zamenljiva.
Prijavite se na e-novice