Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Vem

OPIS IN PRAVILA IGRE

V kvizu VEM! trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v čisto novi križanki s 7 besedami. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada še poveča. Zmagovalec dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.

PRAVILA NAGRADNE IGRE V KVIZU VEM!:
1. V nagradni igri v kvizu VEM! sodelujejo gledalci na objavljenem spletnem naslovu www.kviz‐vem.si tako, da uganjujejo manjkajočo črko v iskani besedi. Na zaslonu se izpišejo: vprašanje, beseda z manjkajočo črko ter dve črki, od katerih je samo ena rešitev nagradne igre. Črki se izpišeta za zaporednima številkama 1 in 2.
2. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi uporabniki interneta. Sodelovanje je brezplačno. Navodila za sodelovanje so vsakič objavljena v oddaji.
3. Spletna aplikacija za sodelovanje je odprta od ponedeljka do petka med 18.20 in 20. uro. Med ponovitvijo oddaje sodelovanje v tej nagradni igri ni mogoče!
4. Sodelovanje je omejeno na 20 poskusov za eno nagradno vprašanje.
5. O zmagovalcu, torej izbrani telefonski številki, odloča računalniški žreb med vsemi sodelujočimi, ki so v spletni aplikaciji označili številko, za katero je bila izpisana pravilna manjkajoča črka.
6. Zmagovalec nagradne igre v oddaji je objavljen na spletni strani www.kviz‐vem.si v roku 3 dni po opravljenem žrebanju.
7. Nagrada so vrednostni boni podjetja Eurospin v vrednosti 40 evrov.

Termin oddaje

Od ponedeljka do petka ob 18.20 na TV SLO 1.


Pišite nam

Kontakt: Tv.kviz@rtvslo.si


Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov