Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Obrazec za prijavo na kviz Vem

Če želite sodelovati v televizijskem kvizu VEM! na RTV Slovenija, prosimo, če izpolnite spodnji obrazec. Pogoj za prijavo je polnoletnost.
Vaše osebne podatke bomo obdelovali skrbno in samo za namen izbora oseb in izvedbo razvedrilnih oddaj RTV Slovenija.
Obvezna polja so označena z *.

Varstvo in zavarovanje osebnih podatkov

RTV Slovenija vaše osebne podatke obdeluje za namen izbora tekmovalcev in za izvedbo oddaj Razvedrilnega programa TV Slovenija.

Vaše osebne podatke RTV Slovenija obdeluje za izvajanje ukrepov za sklenitev pogodbe. Vaših osebnih podatkov ne bomo uporabili za druge namene, obdelovali in hranili jih bomo do največ pet let, da prijavljene lahko v tem času povabimo k sodelovanju. Podatke tistih, s katerimi bomo sklenili pogodbe, bomo posredovali tudi uporabnikom, katerim moramo podatke posredovati za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti (Finančna uprava RS in druge).

Politika varstva osebnih podatkov in zasebnosti vključuje tudi način uveljavljanja vaših pravic.

Vaših osebnih podatkov ne bomo obdelovali na podlagi avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov. RTV Slovenija osebnih podatkov ne bo prenašala v tretje države ali v mednarodno organizacijo.

Izjavljam, da so zgornji podatki točni. Če se katerikoli zgornji podatek spremeni, bom obvestil/a produkcijsko ekipo.

Upravljalec RTV Slovenija, Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana vam zagotavlja pravice v skladu s splošno uredbo in zakonom. Če menite, da obdelava osebnih podatkov krši vaše pravice, se lahko obrnete na Pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov RTV Slovenija: 01/475 44 66, vop@rtvslo.si ali/in pritožbo podate Informacijskemu pooblaščencu: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si, telefon: 01/230 97 30, spletna stran: www.ip-rs.si.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov