Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Vikend paket

Nazaj
Naprej

Vikend paket

16. 2. 2020

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Tokratna nedelja nam že malo diši po bližajoči se EMI. V goste prihajata zmagovalca lanske Eme, par, ki je razdelil internetno javnost in pokazal, da sta iskrenost in ljubezen na odru in v pesmi še kako prepričljiva. Zala Kralj in Gašper Šantl predstavljata svoje detece, prvo ploščo z naslovom 4. Rebeka Dremelj se je na popevko Evrovizije uvrstila leta 2008 s pesmijo Vrag naj vzame. Energična dama bo na našem odru predstavila pesem Zdravo, sreča, spregovorila pa bo tudi o projektu, v katerem z veseljem sodeluje in razbija tabuje. Glasbeniki in estradniki so namreč stopili skupaj z željo po ozaveščanju o vse bolj zastopani duševni motnji, depresiji. Jože nas bo zabaval v družbi pevke Regine, komika Tilna Artača in novinarja z nabrušenim jezikom in odprtim srcem, Denisa Živčeca. Maja in Lovro sta tokrat lovila in izzivala dolenjce v Novem mestu. Danes bomo priča še enemu njunemu talentu v studiu.

Vikend paket

9. 2. 2020

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. V tokratnem Vikend paketu je Jože v vlogi krotilca. Ne ravno zveri, pač pa zabavnih in glasnih komentatorjev. Obiščejo nas Urška Vučak Markež, Tadej Pišek in Žan Papič. Tudi pri Bernardi je živahno, saj jo obiščejo izjemno energične gospe, ki so si nadvse primerno ime sposodile v muzikalu, v katerem so se po dolgih letih ponovno srečale. Eksplozivne Dinamitke Alenka Godec, Damjana Golavšek in Simona Vodopivec Franko nam bodo tudi zapele. Tako oder kot Bernardino zofo bo z življenjskimi besedami ogrel Jernej Dirnbek - Dimek, avtor številnih uspešnic skupine Mi2, književnik in avtor projekta Z muziko o vinu in ljubezni. Projekt ustvarja skupaj z izjemnim Davorjem Klarićem, s katerim nam bosta predstavila balado Zimska idila. Presenečenj in izzivov polna se javljata Maja in Lovro iz trgovine Eurospin iz Brda v Ljubljani. Menda pa ima v žepu karto presenečenja tudi Jože.

Vikend paket

2. 2. 2020

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. To nedeljo Jože preživlja v družbi zvezdnega prahu televizijskih ljubljencev. Nuška Drašček, Nina Valič in Mario Galunič so komentatorji njegovega omizja. Bernardo obišče igralec Bojan Emeršič. V duetu s Slonom Juretom Karasom je ustvaril predstavo Erotika. Koliko je bo, preverite! V Bernardino družbo prihajata še dva igralca. Še isti večer namreč, premierno na TV Slovenija, gledamo novo serijo, družinsko dramo, ki se stopnjuje v pravo kriminalko. Z nami v studiu in naslednjih osem nedeljskih večerov v seriji V imenu ljudstva, sta Ajda Smrekar in Rok Vihar. Glasbeni oder bodo v lepe ritme odeli King Foo s pesmijo Beautiful World in Marko Vozelj v spremljavi Mojstrov s pesmijo Ljubi se z meno. Maja Pinterič in Lovro Prešiček sta z Evrošpilom izzivala in se zabavala v Mariboru.

Vikend paket

26. 1. 2020

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. V prvi oddaji po novem letu Bernardo obišče najbolj nagrajevani slovenski oglaševalski kreativec, kolumnist in človek, ki se je znašel v procesu izgorelosti in o tem napisal izjemno knjigo, Aljoša Bagola. Kako popolnoma obrniti slog življenja, nam razložita Simona in Janez Cetin. Prihajata v številčni in senzacionalni pernati in tudi pasji družbi. Jožetovo omizje bo stresala družba Lee Sirk, Saša Stareta in Anžeta Zevnika. Z glasbenega odra nam dušo napolnijo Društvo mrtvih pesnikov z navdihujočo pesmijo Od zibelke do groba, Lea Sirk pa predstavi pesem V dvoje. Premierno predstavljamo Evrošpil, novo rubriko z bogato nagradno igro trgovskega podjetja Eurospin, katero vodita mlada, zabavna in domislic polna voditelja, Maja Pinterič in Lovro Prešiček.

Vikend paket

22. 12. 2019

Prednovoletna sezona oddaj Vikend paket se počasi bliža koncu. Zato se bomo to nedeljo spomnili nekaterih najlepših in najbolj zabavnih trenutkov, ki smo jih to jesen ob nedeljskih popoldnevih skupaj doživeli v družbi Bernarde, Jožeta in njunih zanimivih gostov.

Vikend paket

15. 12. 2019

Tokratna oddaja gosti alpinista, novinarja in pisca Tadeja Goloba. Ekraniziran kriminalni roman Jezero je že pokukal na plano na dveh filmskih festivalih, prihodnjo nedeljo pa čaka in navduši televizijske gledalce TVS. V našo družbo prihaja Klemen Slakonja, igralec, pevec in imitator, ki nas bo zabaval na najdaljšo noč v letu. Komentatorska družba bo čisto glasbeno obarvana. Obiščejo nas Nuša Derenda, Patrik Greblo in Dejan Kranjc. Poskočni Dejan in Nuša Derenda sta pripravila zimsko pesmico za objemanje z naslovom Beli oblaki, bele snežinke. Premierno se predstavljajo Polkaholiki, fantovska narodno-zabavna skupino. Magic Aleksander je želel doživeti nekaj prazničnega vzdušja z lučkami. In čas je za zaključek dobrodelne akcije #NiVseVFrizuri Dejana Krajnca in Zpms. Objavili bomo znesek, ki si je nabral za darila za otroke, Dejan pa bo obril svojo prepoznavno irokezo.

Vikend paket

8. 12. 2019

Tokrat v Bernardino družbo prihajajo Idrijci Kingston, ki že 25 let ustvarjajo slovensko popularno glasbo in glasbo, ki se ji ne uprejo niti najbolj trmaste noge ob plesišču. Družabni in družbeni komentatorji pod taktirko Jožeta so glasbenica Neisha, gamer Dino Hajderović – Dinotti in ljubitelj pravilne rabe slovenskega jezika Vid Valič. V drugem delu oddaje predstavljamo najhitrejšo in najnatančnejšo plezalko, trojno Svetovno prvakinjo, Janjo Garnbret. Magic Aleksander je čaral v pričakovanju Miklavža. Naš glasbeni oder pozibava v ritmih valčka z Neisho in Kranjci v njihovi Poročni, tako za poskočne kot tudi trmaste noge pa poskrbijo Kingston z venčkom njihovih največjih uspešnic v novi preobleki.

Vikend paket

1. 12. 2019

Tokratni Vikend paket bo razvedrilno-kulturno obarvan. S svežimi vtisi iz Slovenskega knjižnega sejma prihaja navihan kot vsi njegovi liki, Primož Suhadolčan. Primož je tudi del Jožetovega komentatorskega omizja ob Jadranki Juras in Denisu Porčiču- Chorchypu. Obišče nas igralska zasedba novega celovečernega filma Metoda Pevca, Jaz sem Frenk – Katarina Čas, Mojca Partljič in Janez Škof. Glasbeni oder zasedajo Karin Zemljič, Jadranka Juras in Mate Bro iz zasedbe Okustični in Jadranka Juras ter skupina 2B, zanimiv bratovski duet Gašperja in Primoža Miheliča. Magic Aleksander je na čaj povabil očarljivo Ditko. Rubrika Usta na usta bo tokrat pokala pod energičnimi plesnimi koraki Denisa Porčiča – Chorchypa.

Vikend paket

24. 11. 2019

Iskrivo Jožetovo komentatorsko sestavljajo komik Perica Jerković in igralki Gorka Berden ter Lucija Čirović. Bernarda tokrat v svojo družbo vabi dva fejst fanta. Dejan Krajnc in njegova prepoznavna irokeza sta zagodli humanitarni projekt #nivsevfrizuri , svoje izkušnje pet let po prekinitvi profesionalne boksarske kariere bo z nami delil Mr. Simpatikus, ki je postavil Slovenijo in Ptuj na svetovni boksarski zemljevid, Dejan Zavec. Glasbeni oder zavzamejo tokrat pop rockerski ritmi skupine Joker out s hitom Gola in Lombardo s pesmijo Pokrita z zvezdami. Tudi Magic Aleksander se je ta teden družil z rockericami. Obiskal je Hellcats, zažigalno in edino žensko rock metalsko zasedbo pri nas. Ostanite do zaključne rubrike oddaje Usta na usta, kjer bo družbo Dejanu Krajncu delala… Ne povemo.

Glasbeni nastopi

Nazaj
Naprej

Evrošpil

Nazaj
Naprej

Trditve o gostih

Nazaj
Naprej

Zanimivosti

Nazaj
Naprej

Magic Aleksander

Nazaj
Naprej

Usta na usta

Nazaj
Naprej
Prijavite se na e-novice