Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Arhiv

Vikend paket Vikend paket

26. 12. 2021

Prednovoletna sezona oddaj Vikend paket se počasi bliža koncu. Zato se bomo to nedeljo spomnili nekaterih najlepših in najbolj zabavnih trenutkov, k smo jih to jesen ob nedeljskih popoldnevih skupaj doživeli v družbi Bernarde, Jožeta in njunih zanimivih gostov. Gostitelja Bernarda in Jože imata za gledalce tudi pomembno sporočilo. V nedeljo bosta namreč še čisto zadnjič odprla njun Vikend paket, novo leto pa za oba prinaša nove izzive.

Vikend paket Vikend paket

19. 12. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Tokratna oddaja je del dobrodelnega tedna Zveze prijateljev mladine Slovenije, v katerem sodeluje šest oddaj Televizije Slovenija, akcijo pa so poimenovali Eno srce. Dobrosrčno se je na akcijo odzval tudi gost oddaje Magnifico, ki v dobrodelne namene podarja oblačilo, ki je pomembno zaznamovalo njegovo kariero. Na Bernardino zofo prihaja tudi pevka in voditeljica Darja Gajšek, ki takoj po novem letu štarta z novo narodno-zabavno glasbeno oddajo Zimski pozdrav. V Jožetovo družbo prihajata: pevka in voditeljica božične oddaje na TV Slovenija Helena Blagne ter komik in naš terenski sodelavec Žan Papič, ki svoje magične spretnosti preizkuša tudi v rubriki Zvezde čarajo. Na glasbenem odru nastopata Darja Gajšek in Matevž Šalehar – Hamo, ki s skupaj s skupino Tribute 2 Love predstavlja njihovo božično obarvano pesem.

Vikend paket Vikend paket

12. 12. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. K Bernardi v goste prihajata avtomobilistični novinar in vloger Ciril Komatar ter igralec in voditelj Nik Škrlec, ki bosta v okviru misije Ledenik popeljala kos Triglavskega ledenika na dolgo pot v Peking, kjer bodo naslednje zimske olimpijske igre. Vse to s pomembnim okoljevarstvenim sporočilom. Poleg njiju prihaja še radijski voditelj in kolumnist Miha Šalehar, ki je izdal izbrane kolumne v knjigi Duh česa. Jože za svojim komentatorskim omizjem gosti simpatično pevko Alyo in komika Miha Brajnika, ki se tokrat preizkuša še v rubriki Zvezde čarajo. Alya na glasbenem odru predstavlja svoj novi hit Se živi. Poleg nje nastopa še Zoran Predin, ki ob koncu decembra pripravlja tradicionalni koncert v Cankarjevem domu.

Vikend paket Vikend paket

5. 12. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Na Bernardino zeleno zofo prihaja prekmurski pevec Vlado Kreslin, ki v decembru pripravlja tradicionalne koncerte v Cankarjevem domu, mineva pa tudi 30 let od njegovega prvega albuma Namesto koga roža cveti. Bernarda gosti še nekdanjega smučarskega skakalca Francija Petka, ki je obraz projekta Misija ledenik s pomembnim okoljevarstvenim sporočilom. Za Jožetovo komentatorsko omizje prihajata pevca Rebeka Dremelj in Sebastian, ki sta ob 20-letnici prijateljstva izdala prvi skupni duet. Njuno himno letošnjega veselega decembra prestavljata tudi na našem glasbenem odru. Sebastianu smo uresničili še otroško željo in ga poslali v magično učilnico k Magic Aleksandru, čaka ga nastop v rubriki Zvezde čarajo.

Vikend paket Vikend paket

28. 11. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Na Bernardino zofo prihaja kreativni direktor in pisatelj Aljoša Bagola, ki je pred kratkim izdal novo knjigo Srečo, prosim. Spoznali bomo tudi njegovega brata, glasbenika Dominika Bagolo, ki pod umetniškim imenom Balladero prestavlja pesem Zlati časi. Bernarda na svoji zofi gosti tudi dve od petih igralk v predstavi Ženska: Vesno Pernarčič in Mojco Funkl. Za Jožetovo komentatorsko omizje prihajata oče in sin: pevec Miki Vlahovič ter njegov sin, vloger in raper Mark Vlahovič, znan tudi pod imenom Vlaxx. Miki v oddaji predstavlja tudi svojo novo pesem z naslovom Ostala si, ki jo je posvetil ženi ob obletnici poroke. V rubriki Zvezde čarajo pa bo prikazal čarodejske spretnosti, ki mu jih je predal Magic Aleksander.

Vikend paket Vikend paket

21. 11. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Bernarda za svojo zofo gosti ustvarjalki filma Prasica, slabšalni izraz za žensko, ki je na Slovenskem filmskem festivalu prejel 7 vesen: režiserko Tijano Zinajič in igralko Anušo Kodelja. V goste prihaja še Tinkara Kovač, ki je izdala album svojih največjih uspešnic Neskončnost in z eno od njih nastopi tudi na glasbenem odru. Za Jožetovo komentatorsko omizje prihajata igralec in komik Vid Valič ter primorska pevka Anika Horvat, ki predstavlja tudi svojo čisto svežo pesem, Vid Valič pa se je že med tednom podal v učilnico Magic Aleksandra na priprave za nastop v rubriki Zvede čarajo.

Vikend paket Vikend paket

14. 11. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Na Bernardino zofo prihaja nekdanja voditeljica, zdaj pa licencirana trenerka uspešnosti in mediatorka Saša Einsiedler, ki je šla tudi sama čez težavne življenjske preizkušnje. Poleg nje prihajata v Bernardino družbo tudi pisatelj in komik Boštjan Gorenc Pižama ter igralec in voditelj Nik Škrlec. Oba sta združila moči v predstavi Reformatorji na odru. Za Jožetovo komentatorsko omizje prihajata komika Tanja Kocman in Perica Jerkovič. Tanja se je odpravila tudi učilnico Magic Aleksandra, osvojeno znanje pa bo pokazala v rubriki Zvezde čarajo. Na glasbenem odru nastopata zasavski pevec Božidar Wolfand Wolf s pesmijo Najlepše stvari in Isaac Palma, ki je praznovanju Martinovega posvetil pesem Na zdravje!

Vikend paket Vikend paket

7. 11. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. V Bernardino družbo prihaja Mitja Ferenc, pevec in vodja ansambla Prifarski muzukanti, ki za konec novembra pripravljajo tradicionalni koncert v Cankarjevem domu, tam bo tudi TV Slovenija. Bernarda gosti še igralko Tino Gorenjak in plesalca Arneja Ivkoviča, ki ju je v sodelovanju povezala gledališka komedija Večno samska. Za Jožetovo komentatorsko omizje prihajata pevka Katarina Mala, ki se po nekaj letnem premoru vrača na glasbene odre, in komik ter psihoterapevt Nejc Šmit. V čarodejsko šolo Magic Aleksandra se je tokrat odpravila Katarina Mala, ki nastopa tudi na glasbenem odru, tam pa svojo novo pesem predstavljajo tudi Prifarski muzikanti.

Vikend paket Vikend paket

31. 10. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Za Jožetovo komentatorsko omizje tokrat prihajata pevka Neisha in igralec Marko Miladinovič, ki se odpravlja tudi v magično učilnico Magic Aleksandra, tam pridobljeno znanje pa bo prikazal v rubriki Zvezde čarajo. Bernarda v svoji družbi gosti pisatelja Žiga X Gombača, ki za svoj nov podkast na Valu 202 s pomočjo avdicije išče mladega sovoditelja. Poleg njega prihaja še igralka MGL-a Nataša Tič Ralijan, ki se je mnogi gledalci najbolj spomnijo kot lik Ane Lize v Marievi oddaji Spet doma, v gledališču pa blesti v glavni vlogi v predstavi Češnjev vrt. Na glasbenem odru svoji novi pesmi predstavljata Neisha skupaj z Zoranom Čalićem ter Gušti. Njegova pesem Še je dobro je aktualna popevka tedna na Valu 202.

Vikend paket Vikend paket

24. 10. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. V tokratni oddaji zaključujemo teden dobrodelnosti Rdečega križa Slovenije na TV Sloveniija, zato na Bernardino zofo prihaja njihov podpornik mladinski pisatelj Primož Suhodolčan. Drugi del oddaje je posvečen letošnji Ježkovi nagrajenki Svetlani Makarovič. Ob tej priložnosti v studiu gostimo njenega imitatorja in prijatelja Tilna Artača ter igralko Anjo Novak, ki prepeva njene šansone. Jože za svojim komentatorskim omizjem tokrat gosti dva igralca, Uroša Smoleja in Laro Jankovič, ki se bo preizkusila tudi v spretnosti magije v rubriki Zvezde čarajo. Poleg Anje Novak na glasbenem odru nastopata še Eva Pavli in štajerski raper Emkej z njuno skupno pesmijo Juno.

Vikend paket Vikend paket

17. 10. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. V Bernardino družbo prihajajo nova voditelja oddaje Male sive celice Juš Milčinski in Rok Šrklep ter svetovno priznana kuharska mojstrica Ana Roš. Njena restavracija si je pred kratkim ponovno prislužila največje priznanje med slovenskimi restavracijami – prejela je dve Michelinovi zvezdici. Jože za svojim komentatorskim omizjem tokrat gosti komika Ranka Babića in zgovorno pevko Špelo Grošelj. Ranka čaka tudi nastop v rubriki Zvezde čarajo, kjer bo moral pokazati svoj talent za magijo in čarovniške trike. Na glasbenem odru članice glasbene skupine Katrinas po štirih letih premora predstavljajo svojo novo pesem Le naprej, pri kateri se jim je pridružila avstralska pevka Cherie. Poleg njih v oddaji nastopa tudi glasbena skupina Miran Rudan Design s pesmijo Medena.

Vikend paket Vikend paket

10. 10. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Bernardi se v studiu pridruži Franček Gorazd Tiršek – Nani, odličen strelec, ki se je s paraolimpijskih iger v domače loge že dvakrat vrnil z medaljo, najprej iz Londona leta 2003, štiri leta pozneje pa še iz Ria de Janeira. O glasbenih uspehih in sanjah govorita Marjetka Vovk in Jan Plestenjak, ki sta pred kratkim izdala skupno pesem "V naju še verjamem". Uživamo tudi ob novi glasbeni uspešnici Dua Maraaya z naslovom "1000 let", v oddaji pa se prvič predstavi mlad glasbenik Mark Zebra. Ob Jožetovi mizi se krešejo mnenja o aktualnih dogodkih, k Magic Aleksandru pa se tokrat odpravi televizijska voditeljica Jasna Kuljaj.

Vikend paket Vikend paket

3. 10. 2021

V nedeljski popoldanski oddaji Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ostajajo stalnica zgovorni in zabavni komentatorji, ki bodo analizirali dogodke in teme preteklega tedna, čakajo pa jih tudi povsem novi izzivi in zabavne preizkušnje. Poleg aktualnega tedenskega dogajanja bodo po novem pod drobnogled vzeli tudi domače rumene novice in trače ter komentirali objave slavnih na družabnih omrežjih. K sproščenemu vzdušju bodo svojo energijo prispevali tudi zanimivi in vedno aktualni gosti pri Bernardi, ki se prav tako ne bodo mogli izogniti presenečenjem, ki jih zanje pripravljata voditelja. Novost jesenske sezone je rubrika Zvezde čarajo, v kateri se bodo zvezdniki preizkusili v spretnosti izvajanja trikov. V svet magije se bodo podali pod taktirko čarodejske palice Magic Aleksandra. Izginjanje in ugibanje kart, branje misli, lebdenje, teleportacije in podobne spretnosti bodo morali osvojiti v nekaj dneh, vse skupaj pa dopolniti s svojstvenim in prepričljivim nastopom v oddaji v živo.

Vikend paket Vikend paket

26. 9. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno vedrimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. V današnjem Vikend paketu, s komentatorskih stolčkov pri Jožetu, aktualne teme premlevata Igor Štamulak, dramski igralec, in svetovalka za zdravo prehrano, Marija Merljak. Za rubriko "Zvezde čarajo" se v magično učilnico odpravi Marija, svoje znanje pa ji za današnji trik razkriva Magic Aleksander. Bernarda načne pogovor o zmagi, gosti namreč Tino Trstenjak, ki je z olimpijskih iger v Tokiu prinesla srebrno, pred petimi leti pa zlato kolajno. Pridružita se nam mladoporočenca, Anej in Iza Piletič. Anej v duetu zasedbe BQL zapoje pesem "Ulala", svojo novo skladbo "Voda sem, ti si dlan", pa nam predstavi še Maja Založnik.

Vikend paket Vikend paket

19. 9. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. V Vikend paketu zlate jesenske sezone komentatorski vlogi prevzemata kar dve televizijski osebnosti, Melani Mekicar, sovoditeljica Blaža Švaba v glasbeni oddaji V petek zvečer, in voditelj priljubljenega kviza Vem Anže Zevnik. Bernarda na svojem kavču gosti pevko Raiven, ki je na festivalu Popevka 2021 prejela veliko nagrado občinstva za skladbo Volkovi, ter Gregorja Ravnika, prejemnika velike nagrade strokovne žirije za najboljšo skladbo v celoti za pesem Še ko te ni, te imam. Svoji zmagovalni skladbi predstavita tudi v živo v oddaji. V rubriki Zvezde čarajo se tokrat pri Magic Aleksandru v svet magije uvaja Anže Zevnik, ki širnemu občinstvu predstavlja svoje na novo usvojeno znanje.

Vikend paket Vikend paket

12. 9. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. V prvem Vikend paketu nove televizijske sezone sedita v komentatorskih stolčkih mojster preobrazb in voditelj oddaje Kaj dogaja? Tilen Artač in oče brezčasnih šansonov Lado Leskovar, ki bosta skupaj z Jožetom obdelala domače in tuje aktualne teme. Bernarda na svoji zofi gosti pevko Tatjano Mihelj, ki se je letos okronala s prvo nagrado Melodij morja in sonca, kot gostja pa se nam pridruži tudi Janja Garnbert, ki je iz tokijskih olimpijskih iger domov prinesla premierno olimpijsko zlato v športnem plezanju. V premierni rubriki Zvezde čarajo z Magic Aleksandrom se bo v izvajanju čarovniških trikov preizkusil kar voditelj oddaje Jože Robežnik. Tatjana Mihelj nam bo odpela v zmagovalno pesem Ples v dežju, Koala Voice pa nam bodo servirali svojo še vedno svežo in odmevno pesem Spaghettification.

Vikend paket Vikend paket

23. 5. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. V zadnji Vikend paket televizijske sezone Jože h komentarju družabnih in družbenih tem vabi glasbenika Jadranko Juras in Bojana Cvjetićanina. Bernarda gosti pevca skupine Hamo & Tribute To Love Matevža Šaleharja Hamota, v pozdrav prihajajočim Olimpijskim igram v Tokiu, pa se veselimo obiska televizijskega športnega novinarja in voditelja Anžeta Bašlja in izjemnega kajakaša Petra Kauzerja, ki se javi po videopovezavi. Premierno bomo na glasbenem odru slišali pesem Gašperja Riflja Tvoje ime, Hamo in Tribute To Love pa nam predstavljajo aktualno pesem Lažnivec. Iz Magičnega studia se javlja Magic Aleksander, modrujejo Modrostniki in tudi tokrat nas objame Srčna novica.

Vikend paket Vikend paket

16. 5. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Vikend paket tokrat gosti pevca zasedbe Big Foot Mama Grego Skočirja in Mojco Mavec, letošnjo televizijsko komentatorko prihajajoče Pesmi Evrovizije v Rotterdamu. Iz kraja prireditve in pred nastopom v polfinalnem izboru se nam bo oglasila Ana Soklič. Tokratna Jožetova zasedba sta nabrita in navita Nastija Fijolič in Jože Potrebuješ. Pozdrave iz magičnega studia nam nameni Magic Aleksander, modrujejo Modrostniki, objela nas bo Srčna novica, kdo pa bo rapal v Izzivu rapanje, razkrijemo v oddaji.

Vikend paket Vikend paket

9. 5. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Vikend paket dvojni praznični dan proslavlja z glasbenimi gosti. Jože k omizju vabi izjemno pevko Alenko Godec, po videopovezavi pa se jima pridruži legenda slovenske glasbe in kantavtor Tomaž Domicelj. Damjana Golavšek in Simona Vodopivec zasedata zeleno sedežno garnituro pri Bernardi, skupaj pa tri Dinamitke predstavljajo pesem Evropa, s katero pozdravljajo skorajšnje predsedovanje Slovenije Evropski uniji ter 30. obletnico samostojnosti. Bližajočemu jubileju države se je smelo in v rokerskem slogu poklonil Aleš Klinar: s prijatelji, skoraj sto glasbeniki in pevci, ki so si nadeli ime Slo Band Aid, je ponovno posnel uspešnico Samo milijon. K Bernardi prihaja na rokerski klepet, ob katerem predstavlja spot te ponarodele pesmi. Po dolgem času glasbeni oder oddaje gosti zasedbo Flirrt, ki je preoblekla in posodobila uspešnico Romeo in Julija. Iz Magičnega studia se javlja Magic Aleksander in tudi tokrat nas objame Srčna novica.

Vikend paket Vikend paket

2. 5. 2021

Nedeljska popoldanska oddaja Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom ter vedno aktualnimi gosti, zabavnimi komentatorji, zanimivimi izzivi in dobro glasbo. Na prvo majsko nedeljo se družimo s fantastično gledališko in filmsko igralko Ivo Krajnc Bagola ter energičnim pevcem zabavne glasbe Vilijem Resnikom. Družabno in družbeno komentiranje Jože tokrat zaupa komiku Mihi Brajniku, preko videopovezave pa se javlja modna oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy. Moja generacija je naslov pesmi, ki jo predstavlja Vili v spremljavi Erosev. Mladi MRFY premierno na televiziji aktualnemu mesecu pisano na kožo predstavljajo pesem Zaljubila. Iz Magičnega studia se javlja Magic Aleksander, o življenjskih modrostih modrujejo Modrostniki in tudi tokrat nas objame Srčna novica.

Stran 1 od 12
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov