Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Vikend paket - Arhiv

Vikend paket

Bernardina zofa se to nedeljo šibi od iskrivih krčev smeha z igralko, pevko in svobodnjakinjo po srcu Laro Jankovič, ki nam bo predstavila še enega kulturniškega multipraktika in sodelavca Mateja Mijatovića. Na našem glasbenem odru Nina Pušlar predstavlja čisto svež singl Pusti me, o svojem šestem studijskem pa bo več povedala gostiteljici. Glasbeni oder po dolgem času zasedajo Hamo in Tribute To Love s pesmijo Pomlad. Matevž Šalehar - Hamo, stend-up komik Tin Vodopivec in novinarka in predavateljica Sonja Javornik tokrat zasedajo Jožetovo omizje in predebatirali bodo dogodke, ki so zaznamovali teden. Magic Aleksander je svoje čare prenašal s pomočjo lutk. V rubriki Usta na usta se tokrat v vlogi dive slovenske zabavne glasbe predstavlja Lara Jankovič.

Vikend paket

Vikend paket se veseli nedeljskega pogovora z vedno iskrivo in svežo Heleno Blagne. Predstavljamo novi projekt TVS - Ema Fresh v osebah Bojana Cvjetičanina iz skupine Joker Out, vlogerke Maje Pinterič in novinarja Večera, Denisa Živčeca. Jožetovo živahno omizje je tokrat v sestavi Tanje Žagar, Arneja Ivkoviča in Igorja Mikiča. Glasbeno nam bodo srca pogreli Prifarski muzikanti z uspešnico Vejica rožmarina in Tanja Žagar s pesmijo Pleši z mano zdaj. Magic Aleksander se je na odmerek čarovnic podal v Kranj, v rubriki Usta na usta pa se bo preizkusil Igor Mikič. Gledalci, ostanite pozorni na nagrade.

Vikend paket

Tokratna oddaja Vikend paket se poklanja letošnjemu dobitniku Ježkove nagrade, Marku Breclju. Človek bluesa, performansa in družbenega angažmaja bo zasedel tudi glasbeni oder oddaje. Jožetovo komentatorsko omizje tokrat špika sestav Ježkovih nagrajencev: Jure Ivanušič, Ljerka Belak in Sašo Hribar. Spomin na Frana Milčinskega Ježka bosta pri Bernardi obudila vnuka izvirnega televizijskega in radijskega ustvarjalca, Juš in Nana Milčinski. Gledalci, ostanite pozorni na nagrado.

Vikend paket

Tokratni Vikend paket je posvečen humantiranemu tednu Rdečega križa Slovenije in Televizije Slovenija z akcijo Lepo je deliti, v kateri z našimi gledalci zbiramo denarna sredstva za ljudi, ki so v svojih stiskah najbolj ranljivi. Komentatorji Jožetovega omizja so raper Zlatko, stand-up komičarka Martina Ipša in igralec ter voditelj priljubljenega kviza Male sive celic, Nik Škrlec. K Bernardi sede dr. Eva Pogačar, ki pri Rdečem križu Slovenije organizira in vodi tečaje prve pomoči in nam bo iz svoje izkušnje povedala, zakaj je to znanje tako nujno potrebno vsakemu izmed nas. Obiskal nas bo Jan Plestenjak z odlično druščino; kitaristom Zdenkom Cotićem – Cotom in Kvatropirci. Skupaj bodo izvedli akustično verzijo pesmi Moja ljubica, Jan pa bo predstavil tudi nov spot, himno naše odbojkarske reprezentance, Res je dober dan. V čisto posebni preobleki nas bo na glasbenem odru presenetila Raiven s pesmijo Kralj Babilona. Čarodej Magic Aleksander je v OŠ Šmarje obiskal petošolce, ki svoj prosti čas namenjajo učenju sočutja, solidarnosti in zbiralnim akcijam RKS. Gledalci, ostanite pozorni na nagradne igre.

Vikend paket

V goste Vikend paketa prihaja Nipke, popularni raper, ki nam bo povedal kako živeti in preživeti »izzven okvirja«. Bernarda gosti tudi ljubljenca občinstva, Domna Valiča, ki bo čez nekaj dni na velikih platnih kinodvoran zaigral v vlogi Frante, slavnega partizanskega komandanta, ki je rešil 500 partizanov iz 12 000-glavega obroča SS-ovcev na Menini planini. Franca Rozmana Franto je obiskala in o vrednotah tovarištva povprašala tudi Bernarda. Jožetovo omizje komentatorjev tokrat sestavljajo raper Darko Nikolovski, Franci Kek in Kataya. Glasbeni oder zasedajo Nipke in legendarna skupina Panda. Magic Aleksander tokrat ni razveseljeval le drugih, užival je v druženju s starodobniki v Vojniku. V finalni rubriki oddaje Usta na usta nas bo skušal prepričati Franci Kek.

Vikend paket

V tokratni oddaji se Bernardi predstavljajo igralci nadaljevanja mladinske filmske uspešnice Košarkar naj bo 2. Na zofi se bo namreč presedal navihani filmski Smodlak Matija David Brodnik v družbi svojih starejših igralskih kolegov. V drugem delu oddaje bomo podrobneje spoznali novinarja in voditelja oddaje Globus, Adrijana Bakiča in Seku M. Condéja. Voditelj Jože je komentatorsko omizje sestavil s po porodniškem dopustu svežo Ano Marijo Mitič, voditeljem oddaje Ambienti Boštjanom Romihom in igralcem Gojmirjem Lešnjakom Gojcem. Vedno klasični, kičasti, vendar absolutno kul, se na glasbenem odru s svežo Pegico predstavlja Magnifico. Iz Sofije, Bolgarije, kjer je postala zmagovalka festivala kantavtorstva, pa prihaja Ditka. Za glasbeno-gibalno poslastico bo poskrbel Boštjan Romih. Magic Aleksander je tokrat obiskal Koper, tudi po zaslugi malega Krisa. TV gledalci in prijatelji naše Facebook strani, ostanite pozorni na nagradne igre.

Vikend paket

Tokratna oddaja je precej športno obarvana. Na Bernardino zofo sede kraljica morskih globin in rekordov Alenka Artnik in neuničljivi, vedno carski Filip Flisar. Glasbeni oder bodo, pred 30. letnico skupine, zatresli Orlek, Manca Špik pa prestavlja svojo poletno uspešnico, ki jo je zapela skupaj z Erosi. Jožetovo omizje zavzemajo komik Ranko Babić, ki je v krizi srednjih let, Eva Kljun, mlada dama s Primorske, ki obvlada gledališče, vloganje in vlaganje ter priljubljeni in neposredni pevec Omar Naber. Čakajo nas še novi triki in presenečenja Magic Aleksandra, ob zaključku oddaje pa glasbena in vizualna poslastica. Gledalci, pozor, privlačna nagrada je prav tako na meniju.

Vikend paket

V prvi oddaji sezone Bernarda na svoji zeleni zofi gosti Evo Hren, ki je s čutno pesmijo Šesti čut postala zmagovalka Popevke 2019. V goste prihaja tudi karizmatičen Mariborčan, ki je v duetu 2Cellos doživel svetovno slavo - Luka Šulić. Njemu v čast nas bosta na glasbenem odru obiskala mlada virtuoza WildArt. Jože, ki se je voditeljsko ogreval na Popevki, je v komentatorski trojček povabil komika Miho Brajnika, TV voditeljico Ano Tavčar in igralca Uroša Smoleja. Po premoru in mnogih doseženih izzivih se v našo družbo vrača Magic Aleksander, čarodej nove generacije. Na koncu oddaje nas čaka presenečenje na našem odru ter nagradna igra s privlačno nagrado za gledalce.

Vikend paket

V nedeljski popoldanski oddaji Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom tudi v novi sezoni ostajajo stalnica zgovorni in zabavni komentatorji, ki bodo analizirali dogodke in teme preteklega tedna, čakajo pa jih tudi povsem novi izzivi in zabavne preizkušnje. K sproščenemu vzdušju bodo svojo energijo prispevali tudi zanimivi in vedno aktualni gosti, ki se prav tako ne bodo mogli izogniti presenečenjem, ki jih zanje pripravljata Bernarda in Jože. Po krajšem premoru se kot stalna rubrika Vikend paketa vrača legendarna skrita kamera s Francijem Kekom. Franci bo tako s svojim humorjem, navihanostjo in svežimi idejami ponovno popestril zimske in spomladanske nedeljske popoldneve. Novost sezone je rubrika, ki je posvečena novodobnim vplivnežem oz. 'influencerjem', kot jih imenujejo na družbenih omrežjih. Ta so tudi njihovo glavno področje delovanja, kjer imajo velikanske množice sledilcev, bralcev in gledalcev, tematsko pa pokrivajo raznovrstna področja: od glasbe, avtomobilizma, nasvetov za ličenje, humorja do družinskega življenja.

Vikend paket

Ob praznovanju 100-letnice priključitve Prekmurja matični domovini prihaja v Bernardino družbo Ksenija Horvat, vodja projekta v naši RTV hiši. Na zeleni zofi gostimo še Alenko Tetičkovič, Urško Hlebec, Luko Markusa Štajerja in Romana Končarja, ustvarjalce prihajajoče komedije Dve na enega. Na glasbenem odru se veselimo Nuše Derenda, tam pa se bodo z novimi skladbami predstavili tudi Nika Zorjan in Isaac Palma ter skupina Čuki. Pevka Nika Zorjan, glasbenik Jože Potrebuješ in igralka Tanja Ribič so imena tokratnega Jožetovega komentatorskega omizja. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Vsestranska Salomé, igralec Jernej Kuntner in stand up komik Admir Baltić so imena Jožetovega komentatorskega omizja. Tik pred nastopom na Pesmi Evrovizije se v Vikend paket iz Izraela javljata Zala Kralj in Gašper Šantl. V Bernardino družbo pa prihajata komentator prenosa prireditve Andrej Hofer in naša lanskoletna predstavnica Lea Sirk. Veselimo se njenega nastopa na glasbenem odru. Tam se predstavljajo še Luka Sešek in skupina Proper ter legendarni Tulio Furlanič. Na obisk prihajajo tudi predstavniki društva za terapijo s pomočjo psov Tačke Pomagačke, Franci Kek pa nam s skrito kamero obljublja nove zabavne dogodivščine. Ob koncu Vikend paketa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Ob deseti obletnici delovanja prihaja v Vikend paket mednarodno uspešna slovenska akrobatska skupina Dunking Devils. Drzni akrobati pripravljajo za našo oddajo prav poseben nastop. Na zeleni zofi Bernarda gosti Slavka Ivančića, umetniškega vodjo prihajajočega glasbenega festivala Melodije morja in sonca. Primorski glasbenik se z novo skladbo predstavlja na našem glasbenem odru. Veselimo se tudi obiska pevca Gašperja Riflja in njegovega nastopa s skupino Kvatropirci. Kantavtor Tomaž Domicelj ter voditelja Oriana Girotto in Nejc Šmit so imena Jožetovega komentatorskega omizja. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se tudi tokrat odpravljamo na zabavne dogodivščine.

Vikend paket

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar, Poskočni muzikant Dejan Krajnc ter igralec in komedijant Luka Korenčič so imena Jožetovega velikonočnega komentatorskega omizja. V Bernardino družbo prihajajo župnik in bloger Martin Golob ter pevec Marko Vozelj z družino. Veselimo se njegovega nastopa na glasbenem odru. Tam se predstavljajo tudi raper Challe Salle in Poskočni muzikanti - tokrat v malo drugačni izvedbi. Franci Kek nam s skrito kamero obljublja nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Dobrodelni Vikend paket

V dobrodelno obarvanem Vikend paketu s pomočjo gledalcev zbiramo sredstva in se tako pridružujemo akciji Pomežik soncu, s katero želijo pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije čim večjemu številu otrok iz socialno ogroženih družin zagotoviti brezplačne počitnice na morju. O zbiranju sredstev donatorjev in gledalcev oddaj Televizije Slovenija – Tednika, kviza Vem! in Vikend paketa se bomo pogovarjali s predsednico ZPMS Darjo Groznik. Na Bernardo zofo prihajajo še ambasadorja akcije Primož Suhodolčan in Urška Vučak Markež ter Anja Rupel in Aleš Klinar, avtorja himne Eno srce. Na glasbenem odru se veselimo skupnega nastopa otroškega pevskega zbora Rock mulčki in skupine Orlek. Igralec Klemen Janežič, voditeljica Urška Vučak Markež in raper Zlatko so imena tokratnega Jožetovega komentatorskega omizja. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Pevec Dejan Vunjak, voditeljica Katja Tratnik in igralec Gojmir Lešnjak - Gojc so imena tokratnega Jožetovega komentatorskega omizja. V Bernardino družbo prihajajo Jure Franko, Simona Vodopivec – Franko in Alenka Godec, poleg Gojca ustvarjalci in nastopajoči v glasbeni komediji Nune v akciji!. Veselimo se točke iz njihove predstave. Na zeleni zofi gostimo še pevca Luko Basija in Marka Škugorja, poleg njiju pa se na našem glasbenem odru predstavlja tudi pevka Raiven. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Ob koncu smučarske sezone prihajajo v Bernardino družbo kar trije naši letošnji junaki belih strmin: na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju srebrni Štefan Hadalin, zmagovalec veleslalomske tekme za svetovni pokal v Saalbachu Žan Kranjec ter deskar na snegu Tim Mastnak, srebrni na svetovnem prvenstvu v paralelnem veleslalomu. Pred Ljubljanskim tednom mode na zeleni zofi gostimo še modno oblikovalko Majo Štamol Droljc in njeno družino. Pevka Nuška Drašček, stand up komik Boštjan Gorenc – Pižama in kantavtor Adi Smolar so imena Jožetovega komentatorskega omizja. Veselimo se tudi njegovega glasbenega nastopa, na glasbenem odru pa gostimo še skupino MJAV. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na Obalo.

Vikend paket

Pevec Luka Sešek, voditeljica Ula Furlan in igralec Marko Miladinović so imena tokratnega Jožetovega komentatorskega omizja. Poleg Marka Miladinovića prihajata v Bernardino družbo še plesalka Nadiya Bychkova in igralec Primož Vrhovec. Vsi trije so namreč protagonisti popularne komedije Seks nasveti od A do Ž. Na zeleni zofi gostimo tudi pevko Alyo in se veselimo njenega nastopa na našem glasbenem odru. Tam pa se nam obeta tudi nastop dvojca BQL z njuno novo skladbo. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

V Bernardino družbo prihajata igralec Jure Ivanušič, režiser nove Predstave, ki gre narobe ter Matej Zemljič, eden od igralcev v predstavi, sicer pa tudi dobitnik nagrade vesna za najboljšo glavno moško vlogo na 21. Festivalu slovenskega filma. V Vikend paketu si bomo ogledali tudi odlomek iz Predstave, ki gre narobe. Na zeleni zofi gostimo še glasbenika Samuela Lucasa. Na glasbenem odru se veselimo njegovega nastopa, tja pa prihajajo tudi plesalke Šole irskega plesa. Igralec Luka Cimprič, raper Klemen Klemen in strokovnjakinja za zdravo prehrano Marija Merljak so imena tokratnega Jožetovega komentatorskega omizja. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Tokrat Jože za svojim komentatorskim omizjem gosti manekenko Iryno Osypenko, jasnovidko in svetovalko Maručo s kristali ter glasbenika in komika Tilna Artača. V Bernardino družbo pa prihajata dva legendarna moška – prvi je Jonas Žnidaršič, voditelj nove satirične oddaje naše televizije Kaj dogaja, drugi pa glasbenik Andrej Šifrer, ki se pripravlja na veliki koncert v Cankarjevem domu. Na glasbenem odru se veselimo vsestranskega Gala Gjurina in vrhunske Mie Žnidarič, ki jo bomo v naslednjih dneh lahko občudovali tudi na koncertih z Big Bandom RTV Slovenija. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

To nedeljo se bosta Bernardi na zofi pridružila operna umetnica, sopranistka Martina Zadro in glasbenik Jan Plestenjak, ki bosta kmalu nastopila na ljubljanskem koncertu legendarnega tenorista Joseja Carrerasa. V Vikend paket prihaja tudi voditeljica in modna strokovnjakinja Lorella Flego. Jožetu se bodo za komentatorskim omizjem pridružili raper Denis Porčič - Chorchyp, nekdanja kuharska sodnica Alma Rekić in stand up komik Vid Valič. Vidu bo Jože pripravil posebno glasbeno presenečenje. Na glasbenem odru bo nastopila tudi Ula Ložar, udeleženka letošnje Eme. Ciril Komotar je ime, ki ga bomo tokrat predstavili v rubriki o vplivnežih z družbenih omrežij. Ne zamudite tudi novih dogodivščin Francija Keka in njegove skrite kamere.

1 2 3 4 5 6 7 8