Policija je četverici izdala tudi plačilne naloge zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov. Foto: BoBo
Policija je četverici izdala tudi plačilne naloge zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov. Foto: BoBo
Izsledili četverico, ki streljala in pretepala

Kot so sporočili s policije, je eden od moških državljan Slovenije, trije pa so državljani Albanije. Četverico so policisti izsledili za Bežigradom in jim odvzeli prostost. Sumijo jih storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe na Sketovi ulici.

V četrtek je na tej ulici okoli 1. ure prišlo do pretepa, v katerem je po prvih podatkih več ljudi fizično napadlo moškega ter pri tem uporabilo hladno in strelno orožje. Žrtev so pri tem huje poškodovali.

Pobegnili in odvrgli pištolo
Okoli 18. ure so policisti v Ljubljani poskušali ustaviti osebno vozilo s tujimi registrskimi tablicami, ki ni upoštevalo njihovih odredb in je peljalo naprej.

Med begom so ubežniki na bencinskem servisu na Tivolski cesti odvrgli pištolo, zaradi česar je policija bencinski servis za nekaj časa zaprla, da je lahko zavarovala sledi in pregledala območje. Četverico so nato izsledili za Bežigradom.

Dobili še plačilne naloge
Na Policijski upravi Ljubljana še navajajo, da so policisti ob prijetju zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov in kršitev določil zakona o tujcih kršiteljem izdali plačilne naloge.

Preiskavo v povezavi s hudo telesno poškodbo nadaljujejo, zato podrobnejših informacij v tem trenutku ne morejo posredovati, so sporočili na policiji.

Izsledili četverico, ki streljala in pretepala