Črna kronika
slice
V Domžalah policisti lovili omamljenega mladoletnega voznika
Med vožnjo je mladoletnik naredil več prometnih prekrškov, 30. april 2017 ob 14:11 Ljubljanski policisti so v Domžalah obravnavali mladoletnega voznika, ki je vozil omamljen in poskušal pobegniti pred policisti. Po divji vožnji so ga policisti le ustavili.
2
 • Mladoletniku poleg glob za prekrške grozi tudi kazenska ovadba zaradi nevarne vožnje
 • V prometni nesreči umrl 77-letni voznik avtomobila
  29. april 2017 ob 17:53 Na regionalni cesti med Pernico in Lenartom se je v okolici naselja Lozane zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčili dve osebni vozili. Pri tem je 77-letni voznik umrl.
  Mariborski policisti preiskujejo nasilno smrt
  28. april 2017 ob 19:34 Mariborski kriminalisti obravnavajo primer nasilne smrti, do katere je prišlo v stanovanju.
  V Dravi odkrili žensko truplo
  28. april 2017 ob 15:55 Dopoldne so v Mariboru ob nakupovalnem središču v reki Dravi odkrili žensko truplo. Policisti po do zdaj zbranih informacijah niso našli znakov kaznivega dejanja.
  Ponesrečena z ladje Tamar v bolnišnici v Lizboni
  3
  26. april 2017 ob 18:34 Dva ponesrečenca z ladje Tamar so pripeljali v bolnišnico v Lizboni.
  Je vzrok za nesrečo na Zaloški malomarnost voznika reševalnega vozila? Policisti so na podlagi preiskave prometne nesreče na Zaloški cesti v Ljubljani ovadili voznika reševalnega vozila zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve nesreče iz malomarnosti.
  Eksplozija na ladji Splošne plovbe: Dva mrtva, dva hudo opečena Na ladji Splošne plovbe Tamar, ki pluje iz Baltimora v Marylandu (ZDA) v Indijo, je včeraj popoldne po lokalnem času sredi Atlantika prišlo do eksplozije, v kateri sta umrla dva pomorščaka, dva pa ...
  34
  Znane okoliščine, v katerih je policist v Tržiču sprožil opozorilni strel Kranjska policijska uprava je natančneje pojasnila okoliščine incidenta, ki se je zgodil 17. aprila v Tržiču, ko je policist iz pištole sprožil opozorilni strel.
  25
  Šrilanka: V sumljivih okoliščinah umrl kapitan Splošne plovbe 58-letni kapitan čezoceanke Maribor portoroškega ladjarja Splošna plovba je 23. marca umrl na krovu ladje med plovbo iz pristanišča v Singapurju v Kolombo.
  Po trčenju vozil zgoreli ukleščeni najstnici Malo po polnoči se je v občini Šentilj zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli mladi ženski, trije moški so poškodovani.
  Zimmermann proti Eugeniji Carl vložil odškodninsko tožbo v Italiji Zdravnik Janez Zimmermann je zaradi poročanja o njegovem delu proti RTV Slovenija in novinarki Eugeniji Carl 12. aprila na sodišču v Trstu vložil odškodninsko tožbo.
  40
  Po nesreči v predoru Kastelec zagorelo, en človek umrl Na primorski avtocesti se je ponoči zgodila prometna nesreča. Vozilo je trčilo v predoru Kastelec, zagorelo, en človek je pri tem umrl. Avtocesta je bila zato nekaj časa zaprta.
  Na avstrijski strani Velike Babe se je smrtno ponesrečila slovenska planinka Pod vrhom Velike Babe na avstrijskem Koroškem tik ob slovenski meji se je smrtno ponesrečila s lovenska planinka. Ponesrečil se je tudi spremljevalec, a je preživel.
  Do tal pogorel znan mariborski gostinski lokal Ponoči je do tal pogorel gostinski objekt Ribičija na Meljskem hribu v Mariboru.
  27
  Strelca iz Pržana poslali v pripor S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je 49-letni moški, ki je v ponedeljek pred več gosti lokala v Pržanu v Ljubljani s streli umoril 38-letno žensko, v priporu. Pripor je zanj odredil ...

  Kazalo