Črna kronika
slice
Zaradi zloma noge preživel v gozdu tri dni brez hrane in pijače
Ponesrečenca so našli sorodniki, 17. avgust 2017 ob 07:43 Sorodniki so v torek popoldne v gozdu pri Kamniku našli moškega, ki si je v soboto zlomil nogo in nato tri dni in dve noči preživel v gozdu brez hrane in pijače.
Vlak v okolici Domžal zbil mladoletnico
16. avgust 2017 ob 20:36 V naselju Rodica pri Domžalah je tovorni vlak, ki je pripeljal iz Kamnika, zbil mladoletnico, ko je ta prečkala prehod, zavarovan z Andrejevim križem. Kolesarka je pri trčenju umrla na kraju nesreče.
Manj kraj in ropov na avtocestnih počivališčih
6
16. avgust 2017 ob 08:04 Gneča na avtocestnih počivališčih je kot nalašč za tatove, ki izkoriščajo neprevidnost in tudi naivnost voznikov.
Zaradi požara v bloku šest ljudi prepeljali v mariborski UKC
5
16. avgust 2017 ob 09:37 V Sladkem Vrhu je v torek zvečer zagorelo v kletnih prostorih stanovanjskega bloka. Šest oseb, ki so se nadihale dima, so preventivno prepeljali na pregled v Univerzitetni klinični center Maribor.
Nov poskus podkupovanja policistov
76
14. avgust 2017 ob 16:30 Prehitri nemški voznik je v Dolenjah pri Jelšanah davi s 50 evri poskušal podkupiti policista in policistko.
Razstrelili na avtocesti najdeno razstrelivo Policija je na avtocesti pri Uncu razstrelila vrečo starejšega gospodarskega razstreliva.
18
Smrtna žrtev po trčenju na počivališču Studenec Na primorski avtocesti med Postojno in Razdrtim, na počivališču Studenec, se je okoli ene ure zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl en človek, trije pa so bili poškodovani.
Razkrite podrobnosti iz ovadb zoper Jankovića, ta vse obtožbe zavrača Spletni portal Pod črto je pridobil kopije kazenskih ovadb zoper ljubljanskega župana Zorana Jankovića.
453
Drzen vlom v slovensko veleposlaništvo v Bruslju Neznani vlomilci so vlomili v slovensko veleposlaništvo v Bruslju in po prvih podatkih iz sefa ukradli hologramske nalepke, ki se uporabljajo za pečatenje poštnih pošiljk in ne predstavljajo ...
71
Tožilstvo zahteva preiskavo deveterice osumljenih, ki naj bi bili odgovorni za smrti na urgenci Novogoriško državno tožilstvo je zaradi smrti v šempetrski bolnišnici zaradi napačne napeljave plinov v sobi za reanimacijo urgence pred dnevi vložilo zahtevo za preiskavo zoper devet osumljenih.
28
Nasilnega mladostnika privedli v prevzgojni dom Radeče Zgodba Vzgojnega zavoda Logatec je dobila epilog. Njihov gojenec, ki je skupaj s prijateljico brutalno pretepel in se izživljal nad 13-letnico v Postojni, je v Prevzgojnem zavodu Radeče.
Obtožnica zoper 20-letnega osumljenca uboja igralca Gašperja Tiča Na ljubljanskem okrožnem sodišču je vložena obtožnica zoper 20-letnega osumljenca uboja igralca Gašperja Tiča. Osumljenec je od 20. junija v priporu.
Robert Rotar v zadrskem zaporu umrl zaradi odpovedi srca Smrt moškega, ki je bil priprt v zadrskem zaporu, je posledica odpovedi srca, je pokazala obdukcija. Po poročanju hrvaških medijev je šlo za 47-letnega Slovenca Roberta Rotarja.
Specializirano državno tožilstvo vložilo obtožnico zoper Walterja Wolfa Specializirano državno tožilstvo je zaradi pranja denarja vložilo obtožnico zoper poslovneža Walterja Wolfa, ki pa še ni pravnomočna.
71
Policisti preiskujejo nesrečo pri spustu po jeklenici v Bovcu Na območju Bovca se je pri spustu po jeklenici zgodila nesreča, v kateri sta trčili 22-letna državljanka Izraela in 56-letna državljanka Španije, ki se je pri tem huje poškodovala.
21

Kazalo