Črna kronika
slice
Učiteljici, ki je grobo zlasala učenca, pisni opomin; postopek vodi tudi policija
Dogodek se je zgodil novembra lani, 23. februar 2018 ob 20:22 "Dogodek je bil potrjen, ravnatelj pa je ustrezno ukrepal in delavki izrekel pisni opomin pred odpovedjo delovnega razmerja," so povedali na inšpektoratu Republike Slovenije za šolstvo in šport o ...
Mariborski kriminalisti izsledili tuje državljane, ki so oropali banko in zlatarno
9
23. februar 2018 ob 22:31 Mariborski kriminalisti so izsledili osumljence oboroženega ropa zlatarne v Mariboru februarja 2013 in banke oktobra lani.
Policija ujela roparja hranilnice v Postojni
24
22. februar 2018 ob 17:56 Policisti so osumljencu že dan po ropu Hranilnice Vipava v Postojni odvzeli prostost, saj so pri njem našli večino ukradenega denarja.
Policisti ponoči izsledili devet tujcev, ki so mejo prečkali nezakonito
19
22. februar 2018 ob 10:00 V noči na četrtek so posavski in dolenjski policisti pri poskusu nezakonitega prehoda meje ujeli tri državljane Afganistana, štiri Sirce in dva Alžirca.
Osumljenec umora 62-letne ženske umrl v bolnišnici
20. februar 2018 ob 08:46 V bolnišnici je prejšnji teden umrl 62-letni moški, ki je osumljen, da je 22. januarja na območju Loč umoril 62-letno partnerko.
Roparji so uslužbencu bencinskega servisa grozili s pištolo Roparji so iz bencinskega servisa ob Celovški cesti v Ljubljani ukradli več 100 evrov gotovine.
4
Četverica brutalnih roparjev, ki je žrtve tudi pretepala, je končala v priporu Celjski kriminalisti so zaradi brutalnih in nasilnih ropov kazensko ovadili štiri ljudi, ki so jih v nedeljo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanje tudi odredil sodno pridržanje.
48
Tožilka v sojenju Cakiću zahteva izločitev sodnika Sojenje Stefanu Cakiću, ki je obtožen uboja igralca Gašperja Tiča, je bilo prekinjeno, saj je tožilka Tamara Gregorčič zahtevala izločitev sodnika Cirila Keršmanca, saj je po njenem mnenju sodnik že ...
Postojnski župan je zaradi vožnje v vinjenem stanju izgubil vozniški izpit Postojnski župan Igor Marentič, ki so ga policisti zalotili pri vožnji pod vplivom alkohola, bo vendarle ostal brez vozniškega dovoljenja.
104
Goreči tovornjak zaprl primorsko avtocesto Primorska avtocesta med Postojno in Uncem proti Ljubljani je bila zaradi gorečega tovornega vozila zaprta. Trenutno je zaprt le še vozni pas , poroča Prometnoinformacijski center.
Slovenec omahnil v smrt na ugaslem ognjeniku v Oregonu Na gori Hood v ameriški zvezni državi Oregon se je v torek zjutraj smrtno ponesrečil 35-letni Slovenec Miha Šumi, so potrdili v šerifovem uradu v okrožju Clackamas, potem ko so ponesrečenega ...
Hišne preiskave zaradi suma proizvodnje in prometa z orožjem Murskosoboški kriminalisti so opravljali hišne preiskave v Beltincih in Dokležovju.
11
Ponoči vlomili v prostore društva novinarjev in ukradli računalnike Neznanci so v noči na sredo vlomili v prostore Društva novinarjev Slovenije (DNS). Po prvih ugotovitvah so neznanci ukradli računalnike v lasti društva in Sindikata novinarjev Slovenije (SNS).
27
Na Gorenjskem ustavili dva skrajno pijana voznika Gorenjski policisti so obravnavali dva voznika, ki sta bila pod precejšnjim vplivom alkohola. Eden izmed njiju je imel v izdihanem zraku celo več kot 3,5 promila alkohola.
17
Za pešca so bile poškodbe usodne V prometni nesreči na cesti Hlebce-Lesce, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec, je ta dobil hude poškodbe, zaradi katerih je pozneje v bolnišnici umrl.

Kazalo