Primož Dolničar
A se vam sanja, da smo mi Italijani, s Sicilije ...
Kolumna Primoža Dolničarja, 10. oktober 2017 ob 08:03 Danes si ne morem pomagati, da se ne bi dotaknil svetle strani naše kulinarike in tudi ne najdem teme, ki bi me razjezila in spodbudila h kritičnemu pisanju, zato bo današnja kolumna polna ...
3
Trije milijoni evrov, redkvice in revščina
5
3. oktober 2017 ob 07:24 Po glavi se mi pletejo različne stvari, med seboj nepovezane, pa vendar čutim, da bi jih nekako moral povezati v smiselno celoto in iz nje potegniti lekcijo oziroma celo narediti načrt za prihodnje ...
Narodna zavest, košarka in čevapčiči
11
26. september 2017 ob 08:55 Verjetno ga ni junaka med nami, ki se prejšnji teden ni veselil zmage naših košarkarjev.
Zakaj ne bi vzel
4
19. september 2017 ob 08:25 Danes sem hotel pisati o cajkah, čevapčičih in folklori na javnih prireditvah, vendar me je jutranji dogodek napeljal na povsem drugo temo.
Je šel po gobe
1
12. september 2017 ob 06:31 V mojem kulinaričnem studiu smo ravno snemali videospot za skupino Manouche, ko sem na vratih naenkrat zagledal silhueto nekoga, ki je nepremično stal in nas očitno opazoval.
Tudi če niste kuhar, ste lahko v svojem domu zvezda
10
5. september 2017 ob 06:30 Prišla je jesen, otroci se vračajo v šolske klopi, narava počasi spreminja podobo in gozd se polni z jesenskimi dobrotami.
Opravičilo Ljubljani
18
19. junij 2017 ob 06:13 V svoji prvi kolumni na tem portalu sem malo potarnal nad svojo vasjo in bil zato okregan od Turizma Ljubljana. Kljub tem še vedno mislim, da sem pravilno ocenil stanje naše prestolnice.
Lepo vedenje Kot otroke (rojen sem v začetku 70. let) so nas vzgajali, da je treba biti vljuden. Bontona smo se naučili nevede, praktično nam je bil "vgrajen" v DNK.
23
Spet na pot Po polletnem premoru spet začenjamo snemanje moje oddaje Z vrta na mizo.
3
Vklopimo razum Ta teden je minil, kot bi trenil, in sicer zaradi ogromne količine dela, ki sem ga imel.
11
Pir in kruh K pi sanju današnje kolumne me je spodbudila oddaja Dobro jutro oz. gostja v oddaji Mojca Cepuš, svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje ter certificirana nutricistka.
33
Rdeči, levi, desni in vegani Le kaj se dogaja? Verjetno gre za sindrom. Božič in novo leto začnejo oglaševati že takoj po 1. novembru, zdaj pa že oglašujejo volitve.
23
Ljubljana, kjer so vsi po vrsti klonili pred trendi turistov Kadar koli vidim Prešernov spomenik, pomislim na njegovo Vrbo in hkrati na svojo vas domačo – Ljubljano.
32
Kazalo