Film
(5)
Jonas Žnidaršič
Jonas Žnidaršič je spet zasedel enega izmed vročih stolov. Foto: RTV SLO
Jonas Žnidaršič
Jonas je bil prvi, ki je pri nas vodil priljubljeni kviz, nato pa ga je nasledil Boštjan Romih, ki ga je predlagal Jonas sam. Foto: RTV SLO

Dodaj v

Jonas drugič kot milijonar

Premiera kviza Milijonar z Jonasom
1. marec 2007 ob 11:24,
zadnji poseg: 1. marec 2007 ob 20:53
Ljubljana - MMC RTV SLO

Jonasa so v tujini razglasili za enega najboljših voditeljev kviza milijonar. Svoje mojstrstvo zdaj dokazuje na TV Slovenija.

Za nami je prva epizoda iz "drugega" življenja slovenske izvedbe kviza Milijonar z Jonasom. Tekmovalci so se potili, se psihično koncentrirali, da ne bi nasedli Jonasovim trikom, in brskali po svojem spominu. Trije so sicer odnesli "poštene" zaslužke, a "trona" ni zasedel nihče. Na prvega, ki bo zaslužil 100.000 evrov, bomo morali še čakati. Nekaj upanja ostaja zadnjemu tekmovalcu Milanu Koželju, ki bo delo nadaljeval prihodnjič.

Glavni dobitek oziroma 10 milijonov centov (tako se je pošalil producent oddaje) prinašajo pravilni odgovori na 15 vprašanj, na katera bo lahko odgovarjal tisti, ki bo imel najhitrejše misli in prste. Če se bo tekmovalcem kje zataknilo, jim bodo še vedno v pomoč klic v sili, polovička in glas ljudstva, ki ostajajo, sicer pa bo kviz deležen določenih izboljšav.

Preberite si več o predstavitvi kviza.
Jonas se je h kvizu vrnil, ker je prepričan, da mora vsak voditelj delati tisto, kar najbolje zna, in on sam je že dokazal, da mu pri vodenju kvizov res ni para. Poleg tega je ponudba prišla v pravem trenutku, zato se jo je tudi odločil sprejeti, čeprav bo ime oddaje glavni dobitek postavilo na laž. V Sloveniji je nemogoče pričakovati nagrado skoraj 240 milijonov tolarjev, meni Jonas.

Kdo bo nasledil Leskovška?
Življenjski standard je v Sloveniji nižji kot na primer v Veliki Britaniji, kjer je bil kviz prvič na sporedu 4. septembra 1988 in kjer je najvišja nagrada milijon funtov (približno 350 milijonov tolarjev ali skoraj poldrugi milijon evrov). V Veliki Britaniji se je najvišje nagrade do zdaj veselilo šest zmagovalcev, vendar so enemu izmed njih nato ves denar vzeli, saj so mu dokazali prevaro. Pri nas sta znanje, ki mu ne gre oporekati, do zdaj pokazala dva tekmovalca; čeka z najvišjim zneskom se je veselil Jaro Leskovšek, medtem ko ga je v eni izmed posebnih oddaj osvojil tudi Matjaž Tanko in ga podaril v dobrodelne namene.

Prijavi napako
Komentarji
tejo
# 02.03.2007 ob 07:54
Ja, ja, odlično, sem gledal, sem pogrešal tale kviz :)))) Jonas, ok, malo se še lovi, drugače pa mu ta vloga paše, edino vprašanja so se mi zdela kar malo težka no...mogoče je za rtvslo tudi 100.000 EUR veliko, pa so zato težja :)))) Skratka, odlično in pohvalno da se je oddaja vrnila !
Blue86
# 02.03.2007 ob 06:06
"V Veliki Britaniji se je najvišje nagrade do zdaj veselilo šest zmagovalcev, vendar so enemu izmed njih nato ves denar vzeli, saj so mu dokazali prevaro."

Uf, kaj pa je bilo tole?
*think*
# 01.03.2007 ob 21:45
>"Življenjski standard je v Sloveniji višji kot na primer v Veliki Britaniji"
Kaj je to zaena naumnost??
markos
# 01.03.2007 ob 21:00
sanjaj...
Uragan3
# 01.03.2007 ob 20:18
Če se že imenuje oddaja lepo je biti milijonar, naj za glavno nagrado daj milijon ali več.. toda to bi bil prevelik zalogaj, zato bi bila lahko glavna nagrada 10.000.000 centov.
Kazalo