Gledamo
slice
Filmska recenzija: Zbeži!
Ogled je obvezen, 29. marec 2017 ob 20:22 Zbeži! , delirično-inovativen žanrski hibrid, je drzna satira o rasizmu v Ameriki – a ne pričakujte bavbava z rdečo kapico Trumpovih volivcev.
6
Filmska recenzija: Lepotica in zver
7
27. marec 2017 ob 19:13 Lahko je razumeti, zakaj se je nova adaptacija Lepotice in zveri mogulom industrije zdela dobra ideja: končno imamo računalniško tehnologijo, ki bo govorečim uram in svečnikom vdahnila človeški ...
Filmska recenzija: Sledi življenja
26. marec 2017 ob 19:02 Ekipa raziskovalcev na mednarodni vesoljski postaji prestreže sondo, ki se z Marsa vrača z različnimi vzorci.
Filmska recenzija: Mirni zaliv
24. marec 2017 ob 21:08 Kdor se je na projekcijo filma Mirni zaliv Bruna Dumonta odpravil s še živim spominom na njegovi prvi dve celovečerni deli, ki sta Dumonta tako silovito izstrelili med največja imena sodobnega ...
Filmska recenzija: Nepričakovano očka
1
18. marec 2017 ob 14:20 Filmi, v katerih junaki nepričakovano dobijo otroka, za katerega morajo nato skrbeti, so bili v preteklih desetletjih precej priljubljeni.
Filmska recenzija: Austerlitz "Ena največjih skrivnosti teh krajev je motiv, ki tisoče ljudi privabi k preživljanju poletnih koncev tedna v nekdanjih koncentracijskih taboriščih ob ogledovanju peči v krematoriju. Film sem ...
7
Filmska recenzija: Prihodnost Zadnji trije filmi francoske režiserke Mie Hansen-Løve se ukvarjajo s temami, ki se med seboj razlikujejo kot dan in noč, a jih vseeno povezuje rdeča nit.
Filmska recenzija: Mesečina Naposled je v naših kinematografih letošnji dobitnik oskarja za najboljši film.
28
Filmska recenzija: Bostonski heroji Pred štirimi leti sta v ciljni ravnini bostonskega maratona eksplodirali dve improvizirani bombi, ki sta huje poškodovali množico tekmovalcev in gledalcev ter povzročili več smrtnih žrtev.
2
Filmska recenzija: Samo konec sveta L'enfer c'est les autres : pekel so ljudje okoli nas. In kdo nam je bliže kot lastna družina?
4
Filmska recenzija: Spovedi V prestižni, skrbno varovan hotel pride skupina ekonomskopolitičnih velikašev, da bi proslavila rojstni dan, ki ga praznuje direktor Mednarodnega denarnega sklada Daniel Roché.
Filmska recenzija: Anina provizija Kritičnosti in družbenega angažmaja nikoli nisem imel za nekaj, kar bi sledilo trendom.
2
Kaj je res in kaj je laž v malem mestu Tračistan? " Mislim, da bi Gašper Tič moral besedilo, ki ga je napisal, prevesti in prodati v tujino, skupaj s to fantastično glasbo Davorja Hercega, " pravi o prihajajočem muzikalu Trač ali mnogo hrupa za nič ...
2
Antigona v SNG Drami: (post)revolucionarka v rdečem Antigona Eduarda Milerja v priredbi dramaturginje Žanine Mirčevske je sodobna upornica, ki izstopa iz grobne sivine, zazveni v težkih pankovskih akordih, stoji sama zase, globoko zasidrana v ...
8
Filmska recenzija: Nevidno zlo – zadnje poglavje "Včasih se mi dozdeva, da že vse življenje počnem eno in isto. Bežim. Pobijam."
3

Gledamo
link
Filmska recenzija: Zbeži!
6
29. marec 2017 ob 20:22 Zbeži! , delirično-inovativen žanrski hibrid, je drzna satira o rasizmu v Ameriki – a ne pričakujte bavbava z rdečo kapico Trumpovih volivcev.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo