Gledamo
slice
Filmska recenzija: Preden se zbudim
Nespečnost, metulji in groza, 27. april 2016 ob 20:31 Čeprav Preden se zbudim v številnih pogledih ne presega okvirov linearne, generične grozljivke, pa je lep primer vaje v slogu, ki ujame ravnotežje med elementi groze in fantazije.
Filmska recenzija: Ponoreli Henry
5
24. april 2016 ob 10:21 Henry se zbudi v laboratoriju s pomanjkljivim spominom in težkimi poškodbami. Zdravnica, ki mu pove, da je tudi njegova žena, mu pričvrsti nekaj manjkajočih okončin.
Skafandri, kri in groza: kako se odreže Katarina Čas v srbski grozljivki?
23
22. april 2016 ob 12:56 Katarina Čas, nesporno tista slovenska igraka z najuspešnejšo mednarodno kariero, je po Policistu, Volku z Wall Streta in Dannyju Collinsu dočakala svojo prvo glavno angleškogovorečo vlogo - v ...
Filmska recenzija: Knjiga o džungli
8
20. april 2016 ob 08:09 Sentimentalna navezanost na šolsko Disneyjevo animacijo ne pretehta: nova, igrana adaptacija znane zgodbe o Mavglijevih prigodah v živalskem kraljestvu je najboljša ekranizacija Knjige o džungli ...
Filmska recenzija: Mama
19. april 2016 ob 16:38 Vlado Škafar je prav posebne vrste fant. In najsi ga imamo radi ali ne, mu moramo vsekakor priznati, da takih, kot je on, ne srečaš prav pogosto.
Filmska recenzija: Dobri državljan Dashiell Hammett je eden izmed pionirjev kriminalke noir, ki je v nasprotju s kolegi Chandlerjem, Cainom in drugimi v resnici nekaj časa delal kot detektiv.
1
Filmska recenzija: Fantomski deček Predstavljajte si, da vaše mesto ogroža nevarni zločinec, vi, policijski načelnik, pa ne morete storiti prav ničesar, ker ste začasno prikovani na invalidski voziček.
1
Filmska recenzija: Batman proti Supermanu - Zora pravice Marvelu in Maščevalcem se konkurence ni treba bati.
42
Filmska recenzija: Kung fu panda 3 Vprašanja, ki se pojavijo ob novih in novih nadaljevanjih uspešnih filmskih del, so bržkone neizbežna: Zakaj "reciklirati" že preverjeno, namesto da bi razvili kaj izvirnega?
3
To vse spremeni Zdi se, da je za okoljevarstveno tematiko večje zanimanje kot zdaj vladalo kakšno desetletje tega, denimo v času Neprijetne resnice Ala Gora, čeprav za to ni pravega razloga.
London je padel Posebni agent Mike Banning je bil po uspešnem reševanju ameriškega predsednika iz rok teroristov v filmu Padec Olimpa rehabilitiran kot ključni člen varnostne službe.
6
Trumbo Imena Dalton Trumbo se je med filmskimi ljubitelji zmeraj držala rahla meglica skrivnostnosti.
2
Tumbledown Film Tumbledown so oglaševali kot romantično komedijo, a se ukvarja s snovjo, ki za ta žanr še zdaleč ni značilna.
Ovna Samo leto dni po grenko-sladkih Zgodbah o konjih in ljudeh se znova vračamo na odročne planjave Islandije, le da tokrat namesto malih konjev v spremstvu plemenskih ovnov.
2
V žarišču Kaj lahko torej povemo o drami, ki je v nedeljo premešala karte na podelitvi oskarjev in Povratniku - zasluženo - pred nosom speljala kipca za najboljši film?
6

Gledamo
link
Filmska recenzija: Preden se zbudim
27. april 2016 ob 20:31 Čeprav Preden se zbudim v številnih pogledih ne presega okvirov linearne, generične grozljivke, pa je lep primer vaje v slogu, ki ujame ravnotežje med elementi groze in fantazije.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo