Gledamo
slice
Filmska recenzija: Nočni lov
Žanr ostarelih akcijskih junakov se očitno še ne poslavlja, 21. april 2015 ob 11:03 Zdi se, da je niša filmov, v katerih "izbruhne štala, ker se je nekdo spravil nad družino Liama Neesona", tako rekoč neizčrpna.
2
Filmska recenzija: Kosec
20. april 2015 ob 11:51 Kosec režiserja Zvonimirja Jurića je verjetno eden izmed najbolj prepoznavnih filmov regije v minulem letu.
Filmska recenzija: Let domov
1
14. april 2015 ob 14:02 aj ima delo zanimiv nastavek, s katerimi bi Deruddere lahko nadaljeval prej omenjeno družbenokritično tradicijo romantične komedije.
Filmska recenzija: Ljubezen je popolni zločin
5
1. april 2015 ob 21:58 Vedno je dobrodošlo, ko kak psihološki triler vsaj za kanec odstopi od ustaljenih tirnic svojega žanra: namesto da bi se trudil z razvozlavanjem skrivnosti, se film Ljubezen je popolni zločin z ...
Filmska recenzija: Rdeča raketa
4
31. marec 2015 ob 09:03 Šestnajstletni Jan že od malih nog hodi po tanki črti, ki ločuje genija od posebneža.
Filmska recenzija: Postali bomo prvaki sveta Pred kratkim smo si v domačih kinodvoranah lahko ogledali poljski film Ida, ki nam je nedvoumno pokazal, da je tudi iz najbolj mračnih in travmatičnih epizod iz zgodovine, tistih, ki kot nezaceljene ...
19
Filmska recenzija: Strelec - Krvava pogodba Kar nekaj let je že minilo, odkar smo Seana Penna videli v čisto pravi glavni vlogi. A zakaj si je za vrnitev izbral najbolj formulaično politično-akcijsko srhljivko, kar si jih lahko zamislite?
2
Filmska recenzija: Citizenfour Dokumentarec Laure Poitras danes, skoraj dve leti po tem, ko je svet prvič slišal za Edwarda Snowdena, ne bo nikomur, ki je vsaj bežno spremljal novice, razkril kakih revolucionarnih, novih podatkov ...
6
Filmska recenzija: Stanovanje Erotična srhljivka Stanovanje , ki je (tudi) mimo slovenskih gledalcev zdrsela bolj ali manj neopažena, je bila v zadnjih sedmih letih posneta že trikrat. Pa še v tretje skoraj ni vredna besed.
5
Mati sveta - petdeset odtenkov rdeče Razstava v ljubljanski Galeriji Equrna bi najverjetneje očarala tudi največje nasprotnice zloglasnega "filma leta".
3
Filmska recenzija: Srbski odvetnik Izhodišče filma Srbski odvetnik je dilema, na katero si mora odgovoriti vsak odvetnik: kako ravnati, kadar je poklicna etika v nasprotju z osebnimi prepričanji?
3
Filmska recenzija: Chappie Filmov, ki tematizirajo umetno inteligenco, se drži nekakšno prekletstvo, kot da bi v njih kljub nadarjenosti ustvarjalcev nekaj neizogibno spodletelo in kot da bi sami na neki nezavedni ravni ...
2
Filmska recenzija: Birdman Alejandro Gonzáles Iñárritu, temačni vizionar distopičnih zgodb o smrti, trpljenju in ljubezni, je približno zadnji režiser, ki bi mu človek pripisal, da se bo lotil zafrkantske črne komedije, ki ...
4
Filmska recenzija: V kleti " V čem je razlika med Slovenci in Avstrijci? V tem, da imamo Slovenci v kleteh spravljeno vino."
7
Filmska recenzija: Ostrostrelec Ostrostrelec je biografska zgodba o najuspešnejšem oziroma najsmrtonosnejšem ostrostrelcu v zgodovini ameriške vojske, Chrisu Kylu.
21

Gledamo
link
Filmska recenzija: Nočni lov
2
21. april 2015 ob 11:03 Zdi se, da je niša filmov, v katerih "izbruhne štala, ker se je nekdo spravil nad družino Liama Neesona", tako rekoč neizčrpna.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo